Omdömen om Importfabriken Scandinavia Ab, Stockholmsvägen 197, Täby

Omdömen om Importfabriken Scandinavia Ab, Stockholmsvägen 197, Täby

Importfabriken Scandinavia AB är en av de ledande möbelaffärerna i Täby, beläget på Stockholmsvägen 197. Med sina generösa kontorstider, öppet varje dag från 10 till 18 med utökade öppettider på helgen, är det enkelt att hitta en tid som passar för att besöka butiken.

Översikt av Importfabriken Scandinavia Ab

Importfabriken Scandinavia AB är en av de ledande möbelaffärerna i Täby, beläget på Stockholmsvägen 197. Med sina generösa kontorstider, öppet varje dag från 10 till 18 med utökade öppettider på helgen, är det enkelt att hitta en tid som passar för att besöka butiken. För de kunder som inte kan besöka butiken personligen erbjuder Importfabriken Scandinavia AB också hemleverans, vilket gör det enkelt att handla och få sina nya möbler levererade direkt till dörren.

För den som föredrar att handla i butik finns möjligheten att personligen uppleva och välja de perfekta möblerna. Butiken har dessutom rullstolsanpassad parkering för att göra det bekvämt och tillgängligt för alla kunder att komma till butiken.

Importfabriken Scandinavia AB erbjuder ett brett utbud av möbler av hög kvalitet, från soffor och sängar till matbord och förvaring. Med sitt fokus på både stil och funktionalitet kan kunderna vara säkra på att hitta möbler som passar deras behov och smak. Butikens vänliga och kunniga personal finns alltid till hands för att ge råd och hjälp vid val av möbler, vilket skapar en trygg och bekväm köpupplevelse för alla kunder.

Oavsett om du letar efter en ny soffa till vardagsrummet eller en elegant säng till sovrummet, är Importfabriken Scandinavia AB platsen att besöka. Med sitt bekväma läge, generösa öppettider och tillgänglighet för alla, finns det ingen anledning att inte utforska det fantastiska utbudet av möbler som butiken har att erbjuda.

Detaljer om Importfabriken Scandinavia Ab

Importfabriken Scandinavia Ab Importfabriken Scandinavia Ab bilder
Kontaktuppgifter & adress för Importfabriken Scandinavia Ab
  • Stockholmsvägen 197, 187 36 Täby, Sverige
  • 2.3 km (Avståndet mellan Täby centrum och Importfabriken Scandinavia Ab).
Öppettider
Måndag 22 apr. 10 till 18
Tisdag 23 apr. 10 till 18
Onsdag 24 apr. 10 till 18
Torsdag 25 apr. 10 till 18
Fredag 26 apr. 10 till 18
Lördag 27 apr. 11 till 16
Söndag 28 apr. 11 till 16

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Importfabriken Scandinavia Ab för alla att ta del av och välja snabbt.

Heminredningsbutik
80% nöjda kunder
Stora Marknadsvägen 15, 183 34 Täby, Sverige (0.89 km).
Lagerhaus
Heminredningsbutik
100% nöjda kunder
183 70 Täby, Sverige (0.94 km).
Søstrene Grene
Butik
80% nöjda kunder
Stora Marknadsvägen 15, 183 70 Täby, Sverige (1 km).
Butik
80% nöjda kunder
Stora Marknadsvägen 15, 183 34 Täby, Sverige (1.04 km).
Tillverkare
80% nöjda kunder
Reprovägen 13, 183 77 Täby, Sverige (1.28 km).
Puustelli Kök Täby
Försäljare av köksmöbler
80% nöjda kunder
Reprovägen 13, 183 77 Täby, Sverige (1.28 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Importfabriken Scandinavia Ab. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Post a Comment