Omdömen om Hudläkare Tore Nilsen - Botox & Hudbehandling, Växjö

Omdömen om Hudläkare Tore Nilsen – Botox & Hudbehandling, Växjö

Välkommen till Hudläkare Tore Nilsen – Botox & Hudbehandling, beläget på Willans Park 3 i Växjö. Dr. Tore Nilsen är en expert inom hudvård och erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa sina patienter att uppnå en friskare och vackrare hud.

Översikt av Hudläkare Tore Nilsen - Botox & Hudbehandling

Välkommen till Hudläkare Tore Nilsen - Botox & Hudbehandling, beläget på Willans Park 3 i Växjö. Dr. Tore Nilsen är en expert inom hudvård och erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa sina patienter att uppnå en friskare och vackrare hud. Med kontorstider från måndag till fredag, och en rad tillgängliga bekvämligheter, är kliniken anpassad för att ta emot och sköta om patienter på bästa möjliga sätt.

Hudläkare Tore Nilsen är specialiserad på botox- och hudbehandlingar, och erbjuder en mängd olika behandlingsalternativ för att passa varje individs unika behov. Oavsett om det handlar om att minska rynkor, behandla akne eller lösa andra hudproblem, är Dr. Nilsen dedikerad till att skapa skräddarsydda lösningar som ger positiva resultat.

Hudläkare Tore Nilsen - Botox & Hudbehandling bilder

Hudläkare Tore Nilsen - Botox & Hudbehandling bilder

Med tillgängligheten för personer med olika behov i åtanke, är kliniken utformad för att vara tillgänglig för alla. Med rullstolstillgänglig hiss, ingång och toalett, samt rullstolsanpassad parkering, strävar Dr. Nilsen att skapa en plats där alla känner sig välkomna och bekväma.

Hudläkare Tore Nilsen - Botox & Hudbehandling tar emot nya patienter och är redo att hjälpa dig med dina hudvårdsbehov. Besök deras hemsida på http://www.drtore.com/ för mer information och kontakta dem på 0470571040 för att boka din nästa hudbehandling. Ge din hud den kärlek och omvårdnad den förtjänar genom att gå till Hudläkare Tore Nilsen - Botox & Hudbehandling idag.

Hudläkare Tore Nilsen - Botox & Hudbehandling bilder

Hudläkare Tore Nilsen - Botox & Hudbehandling bilder

Detaljer om Hudläkare Tore Nilsen - Botox & Hudbehandling

Hudläkare Tore Nilsen - Botox & Hudbehandling Hudläkare Tore Nilsen - Botox & Hudbehandling bilder
Kontaktuppgifter & adress för Hudläkare Tore Nilsen - Botox & Hudbehandling
Hudläkare: 5(18 rezensionen)
 • Willans Park 3, 352 30 Växjö, Sverige
 • http://www.drtore.com/
 • +46470571040
 • 0.45 km (Avståndet mellan Växjö centrum och Hudläkare Tore Nilsen - Botox & Hudbehandling).
Öppettider
Måndag 20 maj 09 till 17
Tisdag 21 maj 09 till 17
Onsdag 22 maj 09 till 17
Torsdag 23 maj 09 till 17
Fredag 24 maj 09 till 17
Lördag 25 maj Stängt
Söndag 26 maj Stängt

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Hudläkare Tore Nilsen - Botox & Hudbehandling .

ImageJag beklagar att det blev fel på din bokning via BokaDirekt. Jag har tagit det upp med företaget BokaDirek varför du fick SMS igår angående en tid som hade passerat. Jag är ledsen för det.Image

hugo jensen
13 april 2023

ImageFantastiskt!!! För ett år sedan började jag med min acnemedicin (isotretinoin) i kombination med olika laserbehandlingar som Dr Tore rekommenderade. Flera gånger om dagen tänker jag på hur glad och tacksam jag är över att acnen är helt borta. Tack vare Dr Tore och hans team kan jag nu också få känna mig vacker utan smink.Image

Tilda Wallinder
12 februari 2023

ImageKänner sej alltid varmt välkommen. Absolut bästa o tryggaste stället i stan. Med duktiga medarbetare har dr Tore arbetat upp sin klinik till den bästa och tryggaste klinik som finns. Träffade dr Tore för första gången ca 12 år sen...Med ett väldigt fint och varmt mottagande...som man önskar att alla läkare ska ha...så är jag en trogen kund. Birgitta CarlssonImage

Birgitta Carlsson
8 december 2022

ImageProffsigt och trevligt bemötande, rekommenderas! Kompetent personal som får en att känna sig trygg och väl omhändertagen.Image

Adrijana Aliu
18 november 2022

ImageVilka proffs. Min dotter hade väldigt jobbig acne, gammal som lämnat röda märken och aktiv acne. Efter behandling med rätt medicin och rätt utvald laser har hon idag en fantastisk hud. Att se den glädjen hos en snart blivande student, gör en så lycklig. Tack för ert engagemang och stöttning för hennes fysiska åkomma på utsidan som får henne att må så bra på insidan. Ni är bäst!Image

Mia Wallinder
17 november 2022

ImageRingde för att boka tid men receptionen anger att bara gamla patienter får återkomma för undersökning. Mycket konstigt.Image

Alaa Hakim
2 januari 2022

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Hudläkare Tore Nilsen - Botox & Hudbehandling för alla att ta del av och välja snabbt.

Växjö Medical Center
80% nöjda kunder
Willans Park 3, 352 30 Växjö, Sverige.
80% nöjda kunder
Willans Park 3, 352 30 Växjö, Sverige.
Elite Brows & Beauty
Skönhetssalong
80% nöjda kunder
Västergatan 8, 352 30 Växjö, Sverige (0.09 km).
Doktor24 Vård & Vaccin
100% nöjda kunder
Storgatan 17, 352 30 Växjö, Sverige (0.13 km).
Hälsa och skönhet, butik
80% nöjda kunder
Sandgärdsgatan 23, 352 30 Växjö, Sverige (0.21 km).
Hälsorådgivare
100% nöjda kunder
Klostergatan 6, 352 30 Växjö, Sverige (0.29 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Hudläkare Tore Nilsen - Botox & Hudbehandling. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Jessica Sundberg

  Jessica Sundberg

  16 december, 2018
  Tusen tack, Jessica!
  reply
 • Marianne Terlinder

  Marianne Terlinder

  6 januari, 2020
  Jag är supernöjd.
  reply
 • Rosita Bergkvist

  Rosita Bergkvist

  3 november, 2020
  Här är man sannerligen i trygga händer. Kunnig personal som dessutom är fantastiskt trevliga. Man blir både snyggare och gladare efter ett besök här. Rekommenderas varmt.
  reply
 • claudia

  claudia

  11 december, 2021
  Hårborttagning med laser var mycket effektiv på mig! Redan efter den andra behandlingen märkte jag stor skillnad! Jag har gjort mina laserbehandlingar för ett par år sedan och jag kan lätt säga att det är min bästa investering!
  Tore och personal är professionella och mycket trevliga, man känner sig trygg i deras händer …️! Så Tack alla ni fina människor!
  reply
 • Maria Navarro

  Maria Navarro

  13 december, 2021
  Toppenklinik! Jag besökte Dr Tore med personal för en laser behandling för att jämna ut ärr efter operation
  Jag är så nöjd efter en snabb behandling & personalens proffsiga bemötande, jag rekommenderar starkt Dr Tore med personal i Växjö
  reply
 • Arina Karlsson

  Arina Karlsson

  15 december, 2021
  Trevliga, kunniga och proffsiga. Har gjort hårlaser flera ggr hos de, nu hårfri på kroppen. Bästa hårlaser apparater. Sjuksköterskorna är glada och duktiga, kände mig trygg i deras händer med alla nålar.. Gjort Botox i käken, botoxen försvagar muskeln och käken ser rundare ut, mer feminin. Fillers i kinder också. Sjuksköterskorna är noggranna och ordentligt utbildade. Bara positivt att säga om stället!
  reply
 • Izabela Gafitoiu

  Izabela Gafitoiu

  22 december, 2021
  Tusen tack, Izabela, för din recension.
  reply
 • sofia nilsson

  sofia nilsson

  23 december, 2021
  Var på laserbehandling för ett år sedan, vilket resulterade i bränd hud och pigmentfläckar. Fick kompensation i form av fler behandlingar, men kommer för alltid ha fläckar på huden. För övrigt är behandlingarna dyra och resultaten håller inte i längden.
  reply
 • Ovidiu Gafitoiu

  Ovidiu Gafitoiu

  28 december, 2021
  Tusen tack Ovidiu!
  reply
 • Baki Suggu

  Baki Suggu

  30 december, 2021
  Tack, Baki!
  reply
 • Alaa Hakim

  Alaa Hakim

  2 januari, 2022
  Ringde för att boka tid men receptionen anger att bara gamla patienter får återkomma för undersökning. Mycket konstigt.
  reply
 • Mia Wallinder

  Mia Wallinder

  17 november, 2022
  Vilka proffs. Min dotter hade väldigt jobbig acne, gammal som lämnat röda märken och aktiv acne. Efter behandling med rätt medicin och rätt utvald laser har hon idag en fantastisk hud. Att se den glädjen hos en snart blivande student, gör en så lycklig. Tack för ert engagemang och stöttning för hennes fysiska åkomma på utsidan som får henne att må så bra på insidan. Ni är bäst!
  reply
 • Adrijana Aliu

  Adrijana Aliu

  18 november, 2022
  Proffsigt och trevligt bemötande, rekommenderas! Kompetent personal som får en att känna sig trygg och väl omhändertagen.
  reply
 • Kicki

  Kicki

  27 november, 2022
  Gjort en 2D behandling , den var helt fantastisk
  reply
 • johanna karlsson

  johanna karlsson

  28 november, 2022
  Varmt tack för ditt betyg Johanna! Hälsningar Tore
  reply
 • Dinh Le

  Dinh Le

  29 november, 2022
  Kan du hjälpa mig med vinets födelsemärke i ansiktet?
  reply
 • Birgitta Carlsson

  Birgitta Carlsson

  8 december, 2022
  Känner sej alltid varmt välkommen. Absolut bästa o tryggaste stället i stan. Med duktiga medarbetare har dr Tore arbetat upp sin klinik till den bästa och tryggaste klinik som finns. Träffade dr Tore för första gången ca 12 år sen…Med ett väldigt fint och varmt mottagande…som man önskar att alla läkare ska ha…så är jag en trogen kund.
  Birgitta Carlsson
  reply
 • Eva Ölin

  Eva Ölin

  10 december, 2022
  Emma är helt suveränt skicklig vad gäller fillers. Kommer aldrig mer att anlita någon annan
  reply
 • Emma

  Emma

  26 december, 2022
  Tusen tack Emma!
  reply
 • Anna Wigg

  Anna Wigg

  30 december, 2022
  Tusen tack Anna!
  reply
 • Tilda Wallinder

  Tilda Wallinder

  12 februari, 2023
  Fantastiskt!!!
  För ett år sedan började jag med min acnemedicin (isotretinoin) i kombination med olika laserbehandlingar som Dr Tore rekommenderade. Flera gånger om dagen tänker jag på hur glad och tacksam jag är över att acnen är helt borta. Tack vare Dr Tore och hans team kan jag nu också få känna mig vacker utan smink.
  reply
 • hugo jensen

  hugo jensen

  13 april, 2023
  Jag beklagar att det blev fel på din bokning via BokaDirekt. Jag har tagit det upp med företaget BokaDirek varför du fick SMS igår angående en tid som hade passerat. Jag är ledsen för det.
  reply

Post a Comment