Omdömen om Hs Service & Support Ab, Engelska vägen 9, Kalmar

Omdömen om Hs Service & Support Ab, Engelska vägen 9, Kalmar

HS Service & Support AB är en pålitlig och professionell leverantör av städtjänster som är baserad i Kalmar. Företaget erbjuder en omfattande tjänst för att tillgodose kundernas behov av en ren och välskött miljö.

Översikt av Hs Service & Support Ab

HS Service & Support AB är en pålitlig och professionell leverantör av städtjänster som är baserad i Kalmar. Företaget erbjuder en omfattande tjänst för att tillgodose kundernas behov av en ren och välskött miljö. Med en passion för att leverera högkvalitativa resultat, strävar HS Service & Support AB efter att skapa en renare och fräschare miljö för både privatpersoner och företag.

Företaget är dedikerat till att upprätthålla högsta standarder och använder sig av miljövänliga produkter och metoder för att säkerställa att städningen är skonsam mot både människor och miljö. Dessutom erbjuder de skräddarsydda lösningar som är anpassade efter varje kunds unika behov och önskemål.

HS Service & Support AB har en användarvänlig hemsida där kunder kan enkelt få information om deras tjänster och företagets kontaktuppgifter. De är också lättillgängliga för personer med funktionsnedsättningar, vilket gör det bekvämt för alla att dra nytta av deras städtjänster.

Med sin dedikation till kvalitet, miljövänlighet och kundanpassade lösningar, är HS Service & Support AB det självklara valet för alla som letar efter professionell och pålitlig städningstjänster i Kalmar-området. Kontakta dem idag för att ta reda på hur de kan hjälpa till att skapa en renare och hälsosammare miljö för dig och ditt företag.

Detaljer om Hs Service & Support Ab

Hs Service & Support Ab Hs Service & Support Ab bilder
Kontaktuppgifter & adress för Hs Service & Support Ab
Städtjänster: 4(6 rezensionen)
 • Engelska vägen 9, 393 56 Kalmar, Sverige
 • http://www.hs-sos.se/
 • +4648026290
 • 4.62 km (Avståndet mellan Kalmar centrum och Hs Service & Support Ab).

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Hs Service & Support Ab .

ImageExtremt dåligt utförd städning på företag. De har fått ett uppdrag utifrån upphandling men klarar inte av leverera. Det slarvas något alldeles enastående. Rekommenderas inteImage

Anders Gränsmark
26 november 2022

ImageJag har anlitat HS Service för både hemstädning samt flyttstäd och det har alltid fungerat klockrent! Rekommenderas starkt!Image

Rickard Leek
6 november 2020

ImageSvåra att få tag på när det väl var dags att boka tid för städ. Ringer inte upp trots att jag ringt otaliga samtal och lämnat meddelande. Gått tre dagar och fortfarande inte hört något. När man väl kom fram till någon så var denna allt annat än hjälpsam gentemot mig som kund. Dåligt bemötande.Image

Nicki Svensson
2 april 2019

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Hs Service & Support Ab för alla att ta del av och välja snabbt.

Städfirma
80% nöjda kunder
Engelska vägen 9, 393 54 Kalmar, Sverige (0.01 km).
Städbolaget Ab
Städfirma
100% nöjda kunder
Amerikavägen 8, 393 56 Kalmar, Sverige (0.17 km).
Städtjänster
80% nöjda kunder
Engelska vägen 8B, 393 54 Kalmar, Sverige (0.24 km).
Lb Städ
Städtjänster
80% nöjda kunder
Rigavägen 2, 393 56 Kalmar, Sverige (0.3 km).
Företagstjänster
100% nöjda kunder
Franska vägen 13, 393 56 Kalmar, Sverige (0.54 km).
Täljstenens Hemtjänstgrupp
100% nöjda kunder
Klunkens backe 3, 393 52 Kalmar, Sverige (1.01 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Hs Service & Support Ab. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Erna Klippinge

  Erna Klippinge

  1 december, 2018
  Tack för utmärkt arbete av trevliga flickor!
  reply
 • Nicki Svensson

  Nicki Svensson

  2 april, 2019
  Svåra att få tag på när det väl var dags att boka tid för städ. Ringer inte upp trots att jag ringt otaliga samtal och lämnat meddelande. Gått tre dagar och fortfarande inte hört något. När man väl kom fram till någon så var denna allt annat än hjälpsam gentemot mig som kund. Dåligt bemötande.
  reply
 • Rickard Leek

  Rickard Leek

  6 november, 2020
  Jag har anlitat HS Service för både hemstädning samt flyttstäd och det har alltid fungerat klockrent! Rekommenderas starkt!
  reply
 • William Bakker

  William Bakker

  14 december, 2020
  Bra service
  reply
 • Anders Gränsmark

  Anders Gränsmark

  26 november, 2022
  Extremt dåligt utförd städning på företag. De har fått ett uppdrag utifrån upphandling men klarar inte av leverera. Det slarvas något alldeles enastående. Rekommenderas inte
  reply

Post a Comment