Omdömen om Holiday Spa, Massage & Butik, Smedjegatan 13 B, Luleå

Omdömen om Holiday Spa, Massage & Butik, Smedjegatan 13 B, Luleå

Holiday Spa, Massage & Butik är en avkopplande oas belägen på Smedjegatan 13 B i Luleå. Denna semesterhusanläggning erbjuder en helt unik upplevelse för avkoppling och välbefinnande.På Holiday Spa kan besökare njuta av en rad olika massagebehandlingar, från avkopplande aromaterapi till djupvävnadsmassage.

Översikt av Holiday Spa, Massage & Butik

Holiday Spa, Massage & Butik är en avkopplande oas belägen på Smedjegatan 13 B i Luleå. Denna semesterhusanläggning erbjuder en helt unik upplevelse för avkoppling och välbefinnande.

På Holiday Spa kan besökare njuta av en rad olika massagebehandlingar, från avkopplande aromaterapi till djupvävnadsmassage. Det finns också möjlighet att delta i olika yoga- och meditationsklasser för att främja inre lugn och balans.

För de som vill ta med sig en bit av lugnet hem, erbjuder Holiday Spa även en välsorterad butik med produkter för hemmaspa och välbefinnande. Här kan besökare hitta allt från exklusiva hudvårdsprodukter till doftljus och badprodukter.

Platsen är även tillgänglig för personer med funktionsvariationer, med rullstolstillgänglig parkering och toaletter.

Besökare på Holiday Spa har en möjlighet att slappna av och njuta av en stunds avkoppling i en lugn och fridfull miljö. Med sitt breda utbud av behandlingar och produkter, är Holiday Spa, Massage & Butik den perfekta platsen för den som vill unna sig själv eller sina nära och kära en stunds välförtjänt avkoppling och lyx.

Detaljer om Holiday Spa, Massage & Butik

Holiday Spa, Massage & Butik Holiday Spa, Massage & Butik bilder
Kontaktuppgifter & adress för Holiday Spa, Massage & Butik
Semesterhus: 4(4 rezensionen)
 • Smedjegatan 13 B, 972 33 Luleå, Sverige
 • http://www.holidayspa.se/
 • +4692013038
 • 0.16 km (Avståndet mellan Luleå centrum och Holiday Spa, Massage & Butik).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Holiday Spa, Massage & Butik för alla att ta del av och välja snabbt.

Skönhetssalong
80% nöjda kunder
Smedjegatan 10, 972 33 Luleå, Sverige (0.06 km).
Kroppsbalans
Massageterapeut
100% nöjda kunder
Stationsgatan 46, 972 33 Luleå, Sverige (0.07 km).
Yoga
100% nöjda kunder
Nygatan 10, 972 33 Luleå, Sverige (0.08 km).
Gym
80% nöjda kunder
Sandviksgatan 60, 972 33 Luleå, Sverige (0.11 km).
Massageterapeut
100% nöjda kunder
Stationsgatan 42, 972 32 Luleå, Sverige (0.12 km).
På God Fot Luleå
Fotmassage
100% nöjda kunder
Sandviksgatan 60, 972 33 Luleå, Sverige (0.15 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Holiday Spa, Massage & Butik. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Ulrika Hagstrom

  Ulrika Hagstrom

  19 januari, 2020
  Jättefina produkter att köpa
  reply
 • H M

  H M

  13 augusti, 2023
  … …
  reply

Post a Comment