Omdömen om Hermelinen Specialistvård, Sandviksgatan 60, Luleå

Omdömen om Hermelinen Specialistvård, Sandviksgatan 60, Luleå

Hermelinen Specialistvård är en modern och välutrustad specialistklinik som ligger på Sandviksgatan 60 i Luleå. Kliniken är specialiserad på att erbjuda högkvalitativ vård inom olika specialistområden.

Översikt av Hermelinen Specialistvård

Hermelinen Specialistvård är en modern och välutrustad specialistklinik som ligger på Sandviksgatan 60 i Luleå. Kliniken är specialiserad på att erbjuda högkvalitativ vård inom olika specialistområden. Med en tydlig fokus på tillgänglighet och bekvämlighet, strävar Hermelinen Specialistvård efter att erbjuda en smidig och professionell upplevelse för sina patienter.

Med en rullstolstillgänglig ingång, parkering och toalett, är kliniken anpassad för att kunna välkomna patienter med olika behov. Kontorstiderna är generösa och sträcker sig från tidig morgon till tidig kväll under vardagar, vilket gör det enkelt för patienter att hitta en tid som passar deras schema. Hermelinen Specialistvård tar även emot nya patienter, vilket gör det möjligt för personer att få tillgång till specialiserad vård utan långa väntetider.

Hermelinen Specialistvård bilder

Hermelinen Specialistvård bilder

Genom att erbjuda en hög standard av vård i en bekväm och tillgänglig miljö, har Hermelinen Specialistvård etablerat sig som en pålitlig resurs för invånare i Luleå och närliggande områden. Genom att besöka deras hemsida kan patienter få mer information om de olika specialistområdena som kliniken erbjuder, samt hur de kan boka en tid för en konsultation.

Med sitt engagemang för att erbjuda högkvalitativ och tillgänglig vård, är Hermelinen Specialistvård en klinik som är väl värd att utforska för de som söker specialiserad vård i Luleå-området.

Hermelinen Specialistvård bilder

Hermelinen Specialistvård bilder

Detaljer om Hermelinen Specialistvård

Hermelinen Specialistvård Hermelinen Specialistvård bilder
Kontaktuppgifter & adress för Hermelinen Specialistvård
Specialistklinik: 5(35 rezensionen)
 • Sandviksgatan 60, 972 33 Luleå, Sverige
 • https://www.hermelinen.se/sv/sjukvard
 • +46920402200
 • 0.27 km (Avståndet mellan Luleå centrum och Hermelinen Specialistvård).
Öppettider
Måndag 19 feb. 07 till 16:30
Tisdag 20 feb. 07 till 16:30
Onsdag 21 feb. 07 till 16:30
Torsdag 22 feb. 07 till 16:30
Fredag 23 feb. 07 till 16
Lördag 24 feb. Stängt
Söndag 25 feb. Stängt

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Hermelinen Specialistvård .

ImageVälj en annan sjukvård central, dessa tycker att efter 4 dagar med 39 i feber ska man ha egen sjukvård och käka ipren sen kan dom kolla till dig hur du mår efter helgen för att dom var annars för upptagna med att svara dig 4 gånger från typ kl 9 när chatten startades och 15 när Hermelinen stängs.Image

REEN VO
20 januari 2023

ImageVäntade 8 månader på svar på en remiss. Visade sig att läkaren hade glömt skicka in den. Fick ingen ersättning eller en ursäkt ens. Som bonus hade dem dessutom lyckats skriva av mig från vårdcentralen lolImage

Theodor Jakobsson
24 december 2022

ImageJag önskar att jag inte kunde ge några stjärnor. Jag är besviken. Jag gick till en hudläkare på den här kliniken, han var trevlig och informativ, jag fick veta vad jag har i ansiktet, en milium. Men då är behandlingen från denna specialistsjukvårdsplats för milier noll. De har ingen anordning för att ta bort ett enkelt milium. Jag blev tillsagd av dem att gå till Spa of Sweden istället. Jag känner mig lurad.Image

Ron
22 december 2022

ImageJätte nöjd, bra undersökning och man gick till grunden med allt. Bra bemötande av läkaren och bra förklaringar av allt steg. Känner mig nöjd att vi valde Hermelinen.Image

Sven Junghans
17 december 2022

ImageJag har hjälp av den bästa ortopeden I Luleå Tomas med min onda rygg knä höfter och axel och nackenImage

Josefine Wäppling
7 december 2022

ImageFruktansvärt dåligt bemötande av hudläkaren jag träffade. Väldigt nonchalant, avbröt mig, lyssnade inte på det jag hade att säga och skrattade åt mig. Med tårar i ögonen fick jag gå ut därifrån. En annan patient stod och knackade på dörren halva vårat samtal så han var ju ”tvungen” att hjälpa den patienten istället. Onödigt besök som inte hjälpte mig något.Image

Kajsa niia
25 november 2022

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Hermelinen Specialistvård för alla att ta del av och välja snabbt.

Tandläkare
100% nöjda kunder
Köpmangatan 36B, 972 33 Luleå, Sverige (0.17 km).
Expresscare Luleå
Vårdmottagning
100% nöjda kunder
Köpmantorget 5, 972 33 Luleå, Sverige (0.22 km).
Företagshälsan, Luleå
80% nöjda kunder
Smedjegatan 17B, 972 33 Luleå, Sverige (0.22 km).
Gynekolog
80% nöjda kunder
Köpmangatan 33, 972 33 Luleå, Sverige (0.23 km).
Hermelinen Träning & Fysioterapi
Gym
80% nöjda kunder
Sandviksgatan 60, 972 33 Luleå, Sverige (0.24 km).
Dagkirurgen
80% nöjda kunder
Storgatan 42, 972 31 Luleå, Sverige (0.26 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Hermelinen Specialistvård. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Birgitta Ericsson

  Birgitta Ericsson

  18 maj, 2014
  Vad har Ni för telefonsystem, för att få en tid finns inget, mer än avbokning. Tyvärr svårt att nå Er. Ringt flera gånger för att kolla om jag inte hört. Provat trycka på olika på knappsatsen, tyvärr fel val samtalet avslutas.
  Inget betyg blir 0.
  reply
 • Britta Lind

  Britta Lind

  17 oktober, 2018
  Har varit till både ortoped och till hudläkare på specialistlläkarvården. Jättebra bemötande och hjälp. Rekommenderar dom verkligen.
  reply
 • Hanni Panni

  Hanni Panni

  23 januari, 2019
  På grund av att det inte fanns någon snabb tid att få hos hudspecialist så fick jag tid till allmänläkare för mitt hudproblem (vilket jag misstänkte var perioral dermatit). Blev otroligt överraskad över hur påläst och kunnig läkaren var om rosacea och perioral dermatit, direkt hon såg mitt ansikte så visste hon vad det var jag hade och de olika behandlingarna för det! Jag hade ställt mig in på att det skulle bli förväxlat med t.ex. vanlig acne av någon som inte är specialiserad inom området. Supernöjd med den hjälp jag fått.
  reply
 • Elin Alenius

  Elin Alenius

  12 december, 2019
  Underbar personal. Inte långt till skoj o skratt. Suverän Kirurg, lugn o trygg och inga problem att säga precis hur man kände och han förstod precis.
  reply
 • Henrik Pernsteiner

  Henrik Pernsteiner

  23 december, 2019
  All personal är fantastisk med undantag för den hudspecialist jag tyvärr haft kontakt med vid tre tillfällen, annars hade betyget varit 5. Första gången jag sökte för problem med akne fick jag till svar att jag ska vara glad för att man kommer aldrig se bättre ut än vad man gör just nu. Ok, tack för missriktad pepp. Andra gången kommer vi överens om att ta bort en hudförändring vilket fungerar bra, men jag får ingen information om hur jag ska behandla såret efteråt för att förebygga ärrvävnad, utan det får jag fråga efter själv i ett uppföljande telefonsamtal långt senare. Tredje gången jag hade kontakt med samma hudläkare, efter att ha pratat med en hudspecialist på en annan klinik som rekommenderat en kur Roaccutan mot min akne, försöker Hermelinens hudläkare misskreditera och indirekt ifrågasätta den andra läkarens kompetens. Riktigt dåligt.
  reply
 • Sans soucis

  Sans soucis

  3 januari, 2020
  Tusen tack……
  reply
 • Helena L-G

  Helena L-G

  16 januari, 2020
  Mitt besvär var tydligen för ointressant för att ens undersökas av den manliga hud”specialisten”. Grymt besviken!
  reply
 • Johan S

  Johan S

  4 februari, 2020
  Trevlig personal
  reply
 • Janne Johansson

  Janne Johansson

  29 augusti, 2020
  Inga långa väntetider, trevliga och kunnig personal.
  reply
 • Ingvar Mettävainio

  Ingvar Mettävainio

  18 september, 2020
  Lätt att få tid. Duktiga läkare. Fint mottagande.
  reply
 • Carola Kastell

  Carola Kastell

  11 oktober, 2020
  Här kan man boka tid på nätet …och slippa försöka ringa kl 7 med 40 andra som försöker få en tid på hälsocentralen. Speciellt bra om man jobbat natt.
  Funkar bra men det är synd att de inte har egen röntgen.. motverkar den snabba hjälpen man fått på Hermelinen med att man får vänta länge på Sunderbyn med remissen.
  De har tyvärr inte hittils visat så stor kunskap som de två specialistmottagningarna i Stockholm och Göteborg på sköldkörtelsjukdomar. Håller tummarna för att de utvecklar den grenen för det behövs i den här delen av landet med icke kunnig/befintlig endokrinologi på Sunderbyn.
  reply
 • Meksson

  Meksson

  8 december, 2020
  Undvik sök hjälp hos den manliga hudspecialisten. Han var fruktansvärt otrevlig och helt ointresserad av mitt problem.
  När jag t om frågade om han kan rekommendera en estetisk behandling hos Hermelinen som jag själv funderade över så misskrediterade han hela Estetik avdelningen som huserar under samma tak och namn.
  Mitt absolut värsta besök till en vårdinrättning.
  reply
 • Gunnel Backlund

  Gunnel Backlund

  19 december, 2021
  …… …
  reply
 • Ирина Данчак

  Ирина Данчак

  21 december, 2021
  Det är fruktansvärd service! Sjuksköterskor på labbet är otroligt oförskämda.
  reply
 • Linda Isaksson

  Linda Isaksson

  23 december, 2021
  Riktigt trist bemötande!
  reply
 • B-O Sundström

  B-O Sundström

  28 december, 2021
  reply
 • leif lindberg

  leif lindberg

  28 december, 2021
  Tack ni fick mej bli friskare .och gladare.Tack till Jörgen k .och andra Jörgen och Rickard Gott nyt år
  reply
 • Dmitrij Bazenov

  Dmitrij Bazenov

  18 november, 2022
  Hej!
  Igår (6 Juni) jag hade fått svar att Hermelinen ska inte hjälpa människor som har Uppehållstillstånd enligt EU:s massflyktsdirektiv och kan betala för sjukvård.
  Berätta gärna vad är för diskriminering?
  reply
 • Kajsa niia

  Kajsa niia

  25 november, 2022
  Fruktansvärt dåligt bemötande av hudläkaren jag träffade. Väldigt nonchalant, avbröt mig, lyssnade inte på det jag hade att säga och skrattade åt mig. Med tårar i ögonen fick jag gå ut därifrån. En annan patient stod och knackade på dörren halva vårat samtal så han var ju ”tvungen” att hjälpa den patienten istället. Onödigt besök som inte hjälpte mig något.
  reply
 • ulrika pettersson

  ulrika pettersson

  25 november, 2022
  Suveränt bemötande å mkt Trevlig Hudläkare. Snabbt,smidigt och informativt.
  reply
 • Josefine Wäppling

  Josefine Wäppling

  7 december, 2022
  Jag har hjälp av den bästa ortopeden I Luleå Tomas med min onda rygg knä höfter och axel och nacken
  reply
 • Sven Junghans

  Sven Junghans

  17 december, 2022
  Jätte nöjd, bra undersökning och man gick till grunden med allt. Bra bemötande av läkaren och bra förklaringar av allt steg. Känner mig nöjd att vi valde Hermelinen.
  reply
 • Roger Nilsson

  Roger Nilsson

  19 december, 2022
  Bra läkare stor kompetens + Lab för att lämna prover.
  reply
 • Ron

  Ron

  22 december, 2022
  Jag önskar att jag inte kunde ge några stjärnor. Jag är besviken. Jag gick till en hudläkare på den här kliniken, han var trevlig och informativ, jag fick veta vad jag har i ansiktet, en milium. Men då är behandlingen från denna specialistsjukvårdsplats för milier noll. De har ingen anordning för att ta bort ett enkelt milium. Jag blev tillsagd av dem att gå till Spa of Sweden istället. Jag känner mig lurad.
  reply
 • Theodor Jakobsson

  Theodor Jakobsson

  24 december, 2022
  Väntade 8 månader på svar på en remiss. Visade sig att läkaren hade glömt skicka in den. Fick ingen ersättning eller en ursäkt ens. Som bonus hade dem dessutom lyckats skriva av mig från vårdcentralen lol
  reply
 • Lars Abrahamsson

  Lars Abrahamsson

  31 december, 2022
  Duktig läkare gällande födelsemärken
  reply
 • REEN VO

  REEN VO

  20 januari, 2023
  Välj en annan sjukvård central, dessa tycker att efter 4 dagar med 39 i feber ska man ha egen sjukvård och käka ipren sen kan dom kolla till dig hur du mår efter helgen för att dom var annars för upptagna med att svara dig 4 gånger från typ kl 9 när chatten startades och 15 när Hermelinen stängs.
  reply
 • Emilia

  Emilia

  16 april, 2023
  Mycket bra vårdcentral. Fint bemötande av personalen.
  reply
 • Ulf Nilsson

  Ulf Nilsson

  1 juni, 2023
  Problem vid receptionen ang. bokat läkarbesök första gången, flera försökte hjälpa till. Tog lång tid.
  Läkarundersökningen var i ett förråd där sköterskor o läkare gick in o ut. Läkaren var bra.
  Startade en chatt med sköterskorna en annan dag kl.08.52 ang. provtagning. Dom skulle återkomma om ett par timmar.
  Ingen återkom den dagen.
  Försökte få kontakt med någon via chatten dagen efter på morgonen.
  Skrev flera gånger, men inget svar.
  Bytte vårdcentral!
  reply
 • Angela Söderström

  Angela Söderström

  28 september, 2023
  Utmärkt … … …
  reply

Post a Comment