Omdömen om Guldkanten, Sockenvägen 4, Trelleborg

Omdömen om Guldkanten, Sockenvägen 4, Trelleborg

Guldkanten är en modern och välskött bostadsrättsförening belägen på Sockenvägen 4 i Trelleborg. Med en hemsida som är lätt att navigera och ett telefonnummer för enkel kontakt, är det enkelt att få mer information om denna attraktiva plats.

Översikt av Guldkanten

Guldkanten är en modern och välskött bostadsrättsförening belägen på Sockenvägen 4 i Trelleborg. Med en hemsida som är lätt att navigera och ett telefonnummer för enkel kontakt, är det enkelt att få mer information om denna attraktiva plats.

För personer med funktionsnedsättningar är Guldkanten en tillgänglig plats, med en rullstolsanpassad ingång och tillgänglig parkering. Detta visar på en omtanke om och respekt för alla boende.

Med en central placering i Trelleborg finns det gott om service i närheten, inklusive butiker, restauranger och kommunikationer. Samtidigt ligger bostadsrättsföreningen i en lugn och fridfull miljö, vilket ger en perfekt balans mellan stadsliv och avkoppling.

Bostadsrätterna på Guldkanten är moderna och stilrent designade, vilket ger en trivsam och harmonisk boendemiljö. Med stor variation i lägenhetsstorlekar och olika planlösningar finns det något för alla, oavsett om man är ensam eller har en familj.

För den som söker en pålitlig och tillgänglig bostadsrättsförening i Trelleborg, är Guldkanten det perfekta valet. Med en stark fokus på tillgänglighet, moderna hem och en harmonisk boendemiljö, är det en plats där man verkligen kan känna sig hemma.

Detaljer om Guldkanten

Guldkanten Guldkanten bilder
Kontaktuppgifter & adress för Guldkanten
Bostadsrättsförening: 4(1 rezensionen)
 • Sockenvägen 4, 231 34 Trelleborg, Sverige
 • http://www.trelleborgshem.se/
 • +4641019050
 • 1.54 km (Avståndet mellan Trelleborg centrum och Guldkanten).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Guldkanten för alla att ta del av och välja snabbt.

Silverängens Äldreboende
80% nöjda kunder
Syster Jennys väg 46B, 231 34 Trelleborg, Sverige (0.39 km).
80% nöjda kunder
Johan Kocksgatan 48, 231 53 Trelleborg, Sverige (0.94 km).
Seniorboende Solglimten
100% nöjda kunder
Malörtsvägen 12B, 231 36 Trelleborg, Sverige (1.08 km).
100% nöjda kunder
Malörtsvägen 2-6, 231 36 Trelleborg, Sverige (1.12 km).
Vårdhem
100% nöjda kunder
Östergatan 65, 231 45 Trelleborg, Sverige (1.13 km).
Väduren Lss Boende
Vårdhem
80% nöjda kunder
Borggatan 12, 231 45 Trelleborg, Sverige (1.18 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Guldkanten. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Mimo

  Mimo

  12 november, 2023
  Bostadshus för seniorer. Ett bostadshus tillhörande företaget Trelleborg Hem ligger nära busstationerna som går till järnvägen eller till halva landet, och till sjukhuset.Det ligger också nära en plats som heter City Gross där all mat, kött och hushållsprodukter kan köpas.
  Det finns också en lugn och trevlig trädgård i området
  Invånarna i området är kärleksfulla och samarbetsvilliga med varandra. Jag hoppas att du kan lägga till poäng och interagera med mina kommentarer
  reply

Post a Comment