Omdömen om Guldfynd, Baronen, Kalmar

Omdömen om Guldfynd, Baronen, Kalmar

Guldfynd är en väletablerad smyckesbutik belägen på Baronen, Skeppsbrogatan 12 i Kalmar. Butiken erbjuder ett brett utbud av vackra smycken för alla tillfällen, från eleganta ringar och armband till stilrena halsband och örhängen.

Översikt av Guldfynd

Guldfynd är en väletablerad smyckesbutik belägen på Baronen, Skeppsbrogatan 12 i Kalmar. Butiken erbjuder ett brett utbud av vackra smycken för alla tillfällen, från eleganta ringar och armband till stilrena halsband och örhängen. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter till rimliga priser har Guldfynd blivit en populär destination för smyckesälskare i Kalmar.

Butikens öppettider gör det enkelt för kunder att besöka butiken när det passar dem bäst. Med generösa öppettider varje dag i veckan, inklusive helger, finns det gott om möjligheter att upptäcka det fantastiska utbudet hos Guldfynd. För de som föredrar bekvämligheten med online shopping, finns det också möjlighet att besöka Guldfynds webbplats och utforska deras sortiment.

Guldfynd strävar efter att erbjuda en bekväm och tillgänglig shoppingupplevelse för alla sina kunder. Butiken är rullstolstillgänglig, med anpassad ingång och parkering för att underlätta för personer med funktionsnedsättningar. Dessutom accepterar Guldfynd olika betalningsmetoder, inklusive betalkort, NFC-betalningar med mobiler och kreditkort, vilket ger kunderna flexibilitet när de handlar.

Oavsett om du letar efter det perfekta smycket för dig själv eller en present till någon speciell, är Guldfynd platsen att besöka. Med sitt omfattande sortiment, generösa öppettider och bekvämligheter för kunderna, fortsätter Guldfynd att vara en ledande smyckesbutik i Kalmar. Besök dem på Baronen, Skeppsbrogatan 12 eller besök deras hemsida för att upptäcka deras fantastiska utbud redan idag.

Detaljer om Guldfynd

Guldfynd Guldfynd bilder
Kontaktuppgifter & adress för Guldfynd
Smyckesbutik: 5(21 rezensionen)
 • Baronen, Skeppsbrogatan 12, 392 31 Kalmar, Sverige
 • http://www.guldfynd.se/
 • +46480431510
 • 0.16 km (Avståndet mellan Kalmar centrum och Guldfynd).
Öppettider
Måndag 10 juni 10 till 19
Tisdag 11 juni 10 till 19
Onsdag 12 juni 10 till 19
Torsdag 13 juni 10 till 19
Fredag 14 juni 10 till 19
Lördag 15 juni 10 till 16
Söndag 16 juni 12 till 16

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Guldfynd .

ImageDenna guldfynds-butik var precis som alla, har inne de flesta smycken som ska finnas. Allmänt har guldfynd otroligt fina butiker, insidan är väldigt fint och deras smycken är otroligt fint gjorda, allting ser allmänt stiligt ut. Dock är priserna lite väl höga om man jämför med andra guldsmeder och de har ett väldigt begränsat sortiment.Image

Adam Bar-Yuhanon Izgin
18 december 2021

ImageOtrevlig och till synes uttråkad personal som talar nedlåtande till en. Riktigt mycket fint har de men servicen är under all kritik!Image

Ellie
28 augusti 2020

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Guldfynd för alla att ta del av och välja snabbt.

Smyckesbutik
100% nöjda kunder
Skeppsbrogatan 12, 392 31 Kalmar, Sverige (0.01 km).
Smyckesbutik
100% nöjda kunder
Skeppsbrogatan 12, 392 31 Kalmar, Sverige (0.04 km).
Guldsmed
80% nöjda kunder
Storgatan 20, 392 32 Kalmar, Sverige (0.31 km).
Klockbutik
100% nöjda kunder
Kaggensgatan 17, 392 32 Kalmar, Sverige (0.33 km).
Guldhandlare
80% nöjda kunder
Kaggensgatan 26, 392 32 Kalmar, Sverige (0.37 km).
Urmakare
80% nöjda kunder
Norra Långgatan 18, 392 32 Kalmar, Sverige (0.38 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Guldfynd. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Ddss G

  Ddss G

  5 februari, 2019
  Perfekt
  reply
 • Nancy Johansson

  Nancy Johansson

  9 december, 2019
  Toppen
  reply
 • Kennert Johnsson

  Kennert Johnsson

  12 december, 2019
  Bra utbud
  reply
 • Anders Gränsmark

  Anders Gränsmark

  23 januari, 2020
  Bra butik med alternativ till de dyrare butikerna med designsmycken.
  reply
 • Joakim Håkansson

  Joakim Håkansson

  31 januari, 2020
  Kärlek
  reply
 • Micael Roch

  Micael Roch

  31 januari, 2020
  Utmärkt service och trevlig personal som hjälper till på bästa sätt.
  reply
 • Peter Dahlin

  Peter Dahlin

  2 februari, 2020
  Fina saker
  reply
 • Ellie

  Ellie

  28 augusti, 2020
  Otrevlig och till synes uttråkad personal som talar nedlåtande till en. Riktigt mycket fint har de men servicen är under all kritik!
  reply
 • Adam Bar-Yuhanon Izgin

  Adam Bar-Yuhanon Izgin

  18 december, 2021
  Denna guldfynds-butik var precis som alla, har inne de flesta smycken som ska finnas. Allmänt har guldfynd otroligt fina butiker, insidan är väldigt fint och deras smycken är otroligt fint gjorda, allting ser allmänt stiligt ut. Dock är priserna lite väl höga om man jämför med andra guldsmeder och de har ett väldigt begränsat sortiment.
  reply
 • Malin Svensson

  Malin Svensson

  29 december, 2021
  Väldigt trevlig personal! Mysig butik!
  reply
 • Theo Spahic

  Theo Spahic

  8 juli, 2023
  Riktigt otrevlig mot mig och han som jobbar sa att jag har kallat henne någon.
  reply

Post a Comment