Omdömen om Grill Köket, De La Gardievägen 7, Lidköping

Omdömen om Grill Köket, De La Gardievägen 7, Lidköping

Grill Köket är en populär restaurang belägen på De La Gardievägen 7 i Lidköping. Med sina generösa öppettider erbjuder de möjligheten att njuta av deras läckra mat nästan när som helst. Restaurangen erbjuder både avhämtning och servering, vilket gör den till en perfekt plats för en snabb lunch eller en avslappnad middag med familj och vänner.

Översikt av Grill Köket

Grill Köket är en populär restaurang belägen på De La Gardievägen 7 i Lidköping. Med sina generösa öppettider erbjuder de möjligheten att njuta av deras läckra mat nästan när som helst. Restaurangen erbjuder både avhämtning och servering, vilket gör den till en perfekt plats för en snabb lunch eller en avslappnad middag med familj och vänner.

Grill Köket är känt för att servera utsökt mat av hög kvalitet, och deras meny inkluderar alternativ för både lunch och middag. Kaffeälskare kommer också att uppskatta att de serverar kaffe, och för de sent nattugglorna finns det även möjlighet att avnjuta nattmat här.

Grill Köket bilder

Grill Köket bilder

Restaurangen har en avslappnad atmosfär och en fri klädsel policy, vilket gör den till en bekväm plats för alla besökare. Dessutom erbjuder de en barnmeny, vilket gör det till en perfekt plats för familjer som vill njuta av en trevlig måltid tillsammans.

Oavsett om du är ute efter en snabb lunch, en avslappnad middag eller en plats att ta med familjen, så har Grill Köket något för alla. Så nästa gång du är i Lidköping, se till att besöka denna gästvänliga och matälskande restaurang!

Grill Köket bilder

Grill Köket bilder

Detaljer om Grill Köket

Grill Köket Grill Köket bilder
Kontaktuppgifter & adress för Grill Köket
Restaurang: 4(23 rezensionen)
 • De La Gardievägen 7, 531 50 Lidköping, Sverige
 • +46762772985
 • 2.34 km (Avståndet mellan Lidköping centrum och Grill Köket).
Öppettider
Måndag 20 maj 11 till 21
Tisdag 21 maj 11 till 21
Onsdag 22 maj 11 till 21
Torsdag 23 maj 11 till 21
Fredag 24 maj 11 till 21
Lördag 25 maj 11 till 21
Söndag 26 maj 11 till 20

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Grill Köket .

ImageOj oj grillköket, herregud vilken pizzeria! väldigt stor och rymlig lokal (ta bara med er max 2 personer så andra får plats o kan äta också)MEN..... godaste pizzeria i stan OCH billigast, om man ska summera hur pizzerna smakar så är det en orgasm för smaklökarna.Image

Alexander Karlgren
4 januari 2020

ImageDen bästa amerikanska pizzan jag någonsin har smakat ......................... och ägaren är så trevlig, så stället borde ha minst 6 stjärnor. Hälsningar, Kenni (Danmark) …Image

Kenni Nordbeck
8 december 2019

ImageBeställde en Italien mozzarella pizza. Det visade sig vara den godaste pizza jag någonsin ätit. Vilken smakupplevelse !! Gå hit FantastisktImage

Therese Bonath
27 oktober 2018

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Grill Köket för alla att ta del av och välja snabbt.

Pizzeria
100% nöjda kunder
De La Gardievägen 7, 531 50 Lidköping, Sverige.
Vietnamesisk restaurang
80% nöjda kunder
Läckögatan 10, 531 30 Lidköping, Sverige (0.23 km).
Restaurang
100% nöjda kunder
Läckögatan 13, 531 54 Lidköping, Sverige (0.24 km).
Fiskaffär
80% nöjda kunder
Läckögatan 13, 531 54 Lidköping, Sverige (0.25 km).
Pizzeria Lidköping
Pizzeria
80% nöjda kunder
Esplanaden 60, 531 50 Lidköping, Sverige (0.32 km).
Restaurang
80% nöjda kunder
Förstadsvägen 7, 531 54 Lidköping, Sverige (0.6 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Grill Köket. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Therese Bonath

  Therese Bonath

  27 oktober, 2018
  Beställde en Italien mozzarella pizza. Det visade sig vara den godaste pizza jag någonsin ätit. Vilken smakupplevelse !! Gå hit Fantastiskt
  reply
 • Kenni Nordbeck

  Kenni Nordbeck

  8 december, 2019
  Den bästa amerikanska pizzan jag någonsin har smakat ……………………. och ägaren är så trevlig, så stället borde ha minst 6 stjärnor.
  Hälsningar, Kenni (Danmark) …
  reply
 • Martin Jansson

  Martin Jansson

  22 december, 2019
  Pizzor gjorda av jättefräscha råvaror till väldigt billigt pris. Inget för stora sällskap om man inte vill sitta utomhus eller ta med (lokalen var på 70- och 80-talet en liten godis- och tidningskiosk, och har inte byggts ut sedan dess).
  Namnbyte till Pizzeria Napoli.
  En personlig favorit är pizzan Nice (#31), en vegetarisk pizza, med bl.a. mozzarella, friterad …, färska champinjoner och persilja, som är väldigt najs ….
  Jättegod sallad, som ej är den traditionella svenska pizzasalladen av vitkål och ättika, utan en varierande blandning av olika fräscha blad och andra grönsaker, slätbladig persilja brukar dominera.
  Tror det är enda pizzerian i Lidköping som använder riktig skinka på sina standardpizzor, de andra använder knallrosa, ettrigt salta, strimlor av fejkkött (hoppressat köttavskrap, köttmassa och gelatin), med en konsistens av suddgummi. Det är fortfarande inte världens godaste skinka, men den fyller sin funktion och är betydligt godare än den på Lidköpings (alla?) andra pizzerior, dessutom går det att uppgradera till parmaskinka, om man ber om det istället.
  reply
 • Amice

  Amice

  27 december, 2019
  Den absolut bästa pizzerian i stan med bästa personalen
  reply
 • Kasper Thörn

  Kasper Thörn

  30 december, 2019
  Den bästa kebabtallriken i stan.
  reply
 • Alexander Karlgren

  Alexander Karlgren

  4 januari, 2020
  Oj oj grillköket, herregud vilken pizzeria! väldigt stor och rymlig lokal (ta bara med er max 2 personer så andra får plats o kan äta också)MEN….. godaste pizzeria i stan OCH billigast, om man ska summera hur pizzerna smakar så är det en orgasm för smaklökarna.
  reply
 • Edvin Nyström

  Edvin Nyström

  15 januari, 2020
  Billigaste och helt klart bästa restaurangen i Lidköping.
  reply

Post a Comment