Omdömen om Glitter, Stora Marknadsvägen 15, Täby

Omdömen om Glitter, Stora Marknadsvägen 15, Täby

Glitter är en smyckesbutik belägen på Stora Marknadsvägen 15 i Täby. Butiken erbjuder ett brett utbud av trendiga smycken och accessoarer för alla tillfällen. Oavsett om du letar efter en elegant halsband, glittrande örhängen eller en stilfull klocka, har Glitter något som passar just dig.

Översikt av Glitter

Glitter är en smyckesbutik belägen på Stora Marknadsvägen 15 i Täby. Butiken erbjuder ett brett utbud av trendiga smycken och accessoarer för alla tillfällen. Oavsett om du letar efter en elegant halsband, glittrande örhängen eller en stilfull klocka, har Glitter något som passar just dig.

Med generösa öppettider från måndag till söndag kan du enkelt besöka butiken när det passar dig. Vare sig du föredrar att shoppa på vardagskvällar eller under helgen, finns Glitter öppet för att välkomna dig. Butiken är även anpassad för personer med funktionsnedsättningar, med en rullstolsanpassad ingång och tillgänglig parkering.

Glitter fokuserar på att skapa en trevlig och avslappnad shoppingupplevelse för alla sina kunder. Med hjälp av kunnig och vänlig personal, kan du få rådgivning och hjälp att hitta de perfekta smyckena för dig själv eller som en gåva till någon annan.

För att upptäcka det senaste inom smyckestrender och hitta de perfekta accessoarerna för ditt nästa evenemang, besök Glitter på Stora Marknadsvägen 15. Med deras stora utbud och tillgängliga tjänster, är Glitter den ultimata destinationen för alla smyckesälskare.

Detaljer om Glitter

Glitter Glitter bilder
Kontaktuppgifter & adress för Glitter
Smyckesbutik: 4(2 rezensionen)
 • Stora Marknadsvägen 15, 183 34 Täby, Sverige
 • https://www.glitter.se/storelocator/glitter-taby-centrum/
 • +4687684336
 • 1.49 km (Avståndet mellan Täby centrum och Glitter).
Öppettider
Måndag 19 feb. 10 till 20
Tisdag 20 feb. 10 till 20
Onsdag 21 feb. 10 till 20
Torsdag 22 feb. 10 till 20
Fredag 23 feb. 10 till 20
Lördag 24 feb. 10 till 18
Söndag 25 feb. 10 till 18

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Glitter .

ImageGlitter vänder sig till en yngre generation än den som frugan och undertecknad tillhör. Vi noterade dock att personalen hade en osannolik svada och tydligt lyckades sälja det i STORT krimskrams som butiken säljer. Vi tyckte butiken var fräsch och väl upplyst. Personalen var trevlig och pratsam.Image

Rolf L
24 september 2020

ImageStor samling av söta smycken, väskremmar, dupe av dyra väskor, glittriga mobilfodral och sommarörhängen tillgängliga! Det finns erbjudanden och överlag bra samling för tonåringarImage

sadia amin
24 mars 2019

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Glitter för alla att ta del av och välja snabbt.

Brothers Stockholm Täby
Herrkläder
100% nöjda kunder
Centrum, Marknadsvägen, 183 34 Täby, Sverige (0.02 km).
Smyckesbutik
80% nöjda kunder
Stora Marknadsvägen, 183 34 Täby, Sverige (0.05 km).
J.lindeberg
Klädbutik
100% nöjda kunder
Stora Marknadsvägen 15, 183 34 Täby, Sverige (0.07 km).
Efva Attling
Smyckesbutik
100% nöjda kunder
Stora Marknadsvägen, 183 34 Täby, Sverige (0.07 km).
Cubus Stockholm Täby C
Klädbutik
80% nöjda kunder
Stora Marknadsvägen, 183 34 Täby, Sverige (0.08 km).
Butik
100% nöjda kunder
Täby Allé 2, 183 34 Täby, Sverige (0.08 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Glitter. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • sadia amin

  sadia amin

  24 mars, 2019
  Stor samling av söta smycken, väskremmar, dupe av dyra väskor, glittriga mobilfodral och sommarörhängen tillgängliga! Det finns erbjudanden och överlag bra samling för tonåringar
  reply
 • Rolf L

  Rolf L

  24 september, 2020
  Glitter vänder sig till en yngre generation än den som frugan och undertecknad tillhör. Vi noterade dock att personalen hade en osannolik svada och tydligt lyckades sälja det i STORT krimskrams som butiken säljer. Vi tyckte butiken var fräsch och väl upplyst. Personalen var trevlig och pratsam.
  reply

Post a Comment