Omdömen om Glebes Fastighets Ab, Skeppsbron 5, Kalmar

Omdömen om Glebes Fastighets Ab, Skeppsbron 5, Kalmar

Glebes Fastighets AB är en professionell fastighetsmäklare med säte i Kalmar. Med en bekväm och lättillgänglig plats på Skeppsbron 5, är företaget utmärkt beläget för att hjälpa kunder i olika fastighetsärenden.

Översikt av Glebes Fastighets Ab

Glebes Fastighets AB är en professionell fastighetsmäklare med säte i Kalmar. Med en bekväm och lättillgänglig plats på Skeppsbron 5, är företaget utmärkt beläget för att hjälpa kunder i olika fastighetsärenden. Glebes Fastighets AB erbjuder en mängd olika tjänster inom fastighetsförmedling och har erfarna mäklare som kan hjälpa kunder att sälja eller köpa bostäder.

På deras webbplats, https://glebe.se/, hittar du mer information om deras tjänster och de fastigheter som för närvarande är till försäljning. För den som har frågor eller vill ha mer information kan man kontakta företaget på 0480-444 90.

För kunder som är i behov av rullstolstillgänglighet, finns det även parkeringar som är lättillgängliga för rullstolsburna individer. Glebes Fastighets AB strävar efter att vara tillgängliga och tillmötesgående för alla sina kunder, oavsett behov.

Oavsett om du är intresserad av att köpa eller sälja en fastighet, så kan Glebes Fastighets AB hjälpa dig. Med sin bekväma plats i Kalmar och sitt engagerade team av mäklare, kan de garantera en smidig och professionell upplevelse för alla sina kunder. Kontakta dem idag för att se hur de kan hjälpa dig med dina fastighetsbehov.

Detaljer om Glebes Fastighets Ab

Glebes Fastighets Ab Glebes Fastighets Ab bilder
Kontaktuppgifter & adress för Glebes Fastighets Ab
Fastighetsmäklare: 5(19 rezensionen)
 • Skeppsbron 5, 392 31 Kalmar, Sverige
 • https://glebe.se/
 • +46480444490
 • 0.28 km (Avståndet mellan Kalmar centrum och Glebes Fastighets Ab).

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Glebes Fastighets Ab .

ImageBra hyresvärdar. Jättesnabbt respons och feedback på frågor och synpunkter. Mycket nöjd med fastighetsskötaren på Slottsvägen som alltid ställer upp och är trevlig.Image

Marie Hansson
30 oktober 2018

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Glebes Fastighets Ab för alla att ta del av och välja snabbt.

100% nöjda kunder
Södra Vallgatan 17, 392 31 Kalmar, Sverige (0.16 km).
100% nöjda kunder
Västra Sjögatan 6, 392 32 Kalmar, Sverige (0.19 km).
Fastighetsmäklare
80% nöjda kunder
Larmgatan 2, 392 32 Kalmar, Sverige (0.28 km).
Fastighetsmäklare
80% nöjda kunder
Larmgatan 2, 392 32 Kalmar, Sverige (0.28 km).
Förmedling av kommersiella fastigheter
80% nöjda kunder
Skeppsbrogatan 49, 392 31 Kalmar, Sverige (0.3 km).
Fastighetsmäklare
100% nöjda kunder
Västra Sjögatan 21, 392 32 Kalmar, Sverige (0.33 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Glebes Fastighets Ab. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Marie Hansson

  Marie Hansson

  30 oktober, 2018
  Bra hyresvärdar. Jättesnabbt respons och feedback på frågor och synpunkter. Mycket nöjd med fastighetsskötaren på Slottsvägen som alltid ställer upp och är trevlig.
  reply
 • Jan Karlsson

  Jan Karlsson

  30 december, 2021
  Ha ett stort tålamod och is i magen…
  reply
 • Joakim Blixte

  Joakim Blixte

  6 januari, 2022
  Myket trevlig personal.
  reply

Post a Comment