Omdömen om Gertrudsgården Skolefritidsordning, Trelleborg, Trelleborg

Omdömen om Gertrudsgården Skolefritidsordning, Trelleborg, Trelleborg

Gertrudsgården Skolefritidsordning är en välrenommerad fritidsverksamhet belägen i Trelleborgs kommun. Med en trygg och stimulerande miljö erbjuder Gertrudsgården en mängd olika aktiviteter och möjligheter för barn att leka, lära och växa tillsammans.

Översikt av Gertrudsgården Skolefritidsordning

Gertrudsgården Skolefritidsordning är en välrenommerad fritidsverksamhet belägen i Trelleborgs kommun. Med en trygg och stimulerande miljö erbjuder Gertrudsgården en mängd olika aktiviteter och möjligheter för barn att leka, lära och växa tillsammans. Platsen är utformad för att skapa en kreativ och rolig atmosfär där barnen kan utveckla sig både fysiskt och känslomässigt.

Med en engagerad personal och moderna faciliteter, inklusive utomhuslekplatser och lekrum, strävar Gertrudsgården efter att vara en trygg och underhållande plats för barn att tillbringa sin fritid. Här ges barnen möjlighet att delta i olika aktiviteter såsom idrott, kreativt skapande, och läxläsning under ledning av kompetenta pedagoger.

Tillämpning av en mångsidig och inkluderande pedagogik är en grundläggande princip på Gertrudsgården. Genom att främja samarbete och respekt bland barnen, har Gertrudsgården skapat en öppen och säker miljö där alla barn kan känna sig välkomna och sedda.

Med sitt engagemang för barns utveckling och trivsel har Gertrudsgården etablerat sig som en trygg och pålitlig plats för föräldrar att lita på. Förutom en stimulerande och rolig fritidsverksamhet för barnen, erbjuder Gertrudsgården även ett välkomnande och professionellt stöd för föräldrar, vilket gör det till en uppskattad resurs för familjer i Trelleborgs kommun.

Detaljer om Gertrudsgården Skolefritidsordning

Gertrudsgården Skolefritidsordning Gertrudsgården Skolefritidsordning bilder
Kontaktuppgifter & adress för Gertrudsgården Skolefritidsordning
  • Trelleborg, Trelleborg kommune, Sverige
  • 0.62 km (Avståndet mellan Trelleborg centrum och Gertrudsgården Skolefritidsordning).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Gertrudsgården Skolefritidsordning för alla att ta del av och välja snabbt.

Förskola
80% nöjda kunder
Skarpskyttegatan 6, 231 45 Trelleborg, Sverige.
Skola
80% nöjda kunder
Henry Dunkers gata 1, 231 45 Trelleborg, Sverige (0.25 km).
Grundskola
100% nöjda kunder
Engelbrektsgatan 45, 231 45 Trelleborg, Sverige (0.51 km).
Skola
100% nöjda kunder
Engelbrektsgatan 5, 231 52 Trelleborg, Sverige (0.98 km).
80% nöjda kunder
Sockenvägen 2A, 231 34 Trelleborg, Sverige (1 km).
Skola
100% nöjda kunder
S:t Nicolai plan 1, 231 43 Trelleborg, Sverige (1.09 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Gertrudsgården Skolefritidsordning. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Post a Comment