Omdömen om Gäddvegaslodge, Älvbrovägen 50, Luleå

Omdömen om Gäddvegaslodge, Älvbrovägen 50, Luleå

Gäddvegaslodge är en vacker och fridfull plats belägen längs Älvbrovägen 50 i Luleå. Med en fantastisk utsikt över älven och omgivet av vacker natur erbjuder denna lodge en fristad för avkoppling och rekreation.

Översikt av Gäddvegaslodge

Gäddvegaslodge är en vacker och fridfull plats belägen längs Älvbrovägen 50 i Luleå. Med en fantastisk utsikt över älven och omgivet av vacker natur erbjuder denna lodge en fristad för avkoppling och rekreation. Med sitt lugna läge och bekväma boende är det en perfekt plats för en avkopplande semester eller en helg med nära och kära.

Gäddvegaslodge är perfekt för naturälskare och fiskeentusiaster med sin närhet till älven och områdets rika fiskevatten. Gästerna kan njuta av avkopplande fisketurer eller utforska de omgivande skogarna på långa promenader. Lodge erbjuder också möjligheten att hyra kajaker och kanoter för att utforska älven på egen hand.

För de som söker spänning och äventyr, finns det också möjligheter till aktiviteter som vandring, cykling och utforskande av områdets många sevärdheter. Gäddvegaslodge är också perfekt beläget för skidentusiaster med närhet till skidspår och skidbackar under vintermånaderna.

Boendet på Gäddvegaslodge erbjuder bekväma rum och stugor för en avkopplande vistelse. Lodge har också en vedeldad bastu och en utomhuspool för att ge sina gäster den ultimata avslappningsupplevelsen efter en dag full av aktiviteter.

Gäddvegaslodge är den perfekta destinationen för en avkopplande och minnesvärd semester i Luleå. Med sin vackra omgivning och utmärkta faciliteter är det en plats som lockar tillbaka besökare år efter år.

Detaljer om Gäddvegaslodge

Gäddvegaslodge Gäddvegaslodge bilder
Kontaktuppgifter & adress för Gäddvegaslodge
 • Älvbrovägen 50, 975 92 Luleå, Sverige
 • 4.17 km (Avståndet mellan Luleå centrum och Gäddvegaslodge).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Gäddvegaslodge för alla att ta del av och välja snabbt.

100% nöjda kunder
Tullgatan 16, 972 38 Luleå, Sverige (3.61 km).
Citysleep Hostel Och Vandrarhem I Luleå
100% nöjda kunder
Skeppsbrogatan 18A, 972 32 Luleå, Sverige (3.85 km).
100% nöjda kunder
Hermelinsgatan 10, 972 34 Luleå, Sverige (4.47 km).
Amber Hotell
100% nöjda kunder
Stationsgatan 67, 972 34 Luleå, Sverige (4.53 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Gäddvegaslodge. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • karl Karlsson

  karl Karlsson

  7 december, 2023
  Mysigt och trevligt, bra service och bästa personal som går att uppbringa
  reply
 • Johnny Pettersson

  Johnny Pettersson

  7 december, 2023
  Toppen boende för billig peng …… …
  reply
 • Károly Bereczki

  Károly Bereczki

  7 december, 2023
  Mycket bra! Jag möttes av en trevlig, vänlig dam.
  reply
 • Kevin Boss

  Kevin Boss

  7 december, 2023
  Trevlig personal
  reply
 • Mina Möbler

  Mina Möbler

  7 december, 2023
  Bra service och personal,mysigt och trevligt ställe….
  reply

Post a Comment