Omdömen om Förskolan Solstrålen, Regnbågsvägen 20, Trollhättan

Omdömen om Förskolan Solstrålen, Regnbågsvägen 20, Trollhättan

Förskolan Solstrålen är en välrenommerad och populär förskola belägen på Regnbågsvägen 20 i Trollhättan. Med en dedikerad personal och moderna faciliteter, erbjuder förskolan en trygg och stimulerande miljö för barn i åldrarna 1-5 år.

Översikt av Förskolan Solstrålen

Förskolan Solstrålen är en välrenommerad och populär förskola belägen på Regnbågsvägen 20 i Trollhättan. Med en dedikerad personal och moderna faciliteter, erbjuder förskolan en trygg och stimulerande miljö för barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan Solstrålen strävar efter att främja en positiv inlärningsmiljö där varje barns unika behov och intressen tas till vara.

Tillgänglighet är en av de viktigaste principerna på Förskolan Solstrålen, och man är stolt över att kunna erbjuda en rullstolsanpassad ingång för att säkerställa att alla barn kan få tillgång till utbildning och omsorg på lika villkor. Genom att ha en inkluderande och tillgänglig miljö, strävar Förskolan Solstrålen efter att skapa en plats där alla barn kan känna sig accepterade och välkomna.

Förskolan Solstrålen bilder

Förskolan Solstrålen bilder

Föräldrarna kan vara trygga i vetskapen att deras barn tas om hand av kompetent och erfaren personal, som arbetar aktivt för att skapa en trygg och kärleksfull miljö där varje barn kan växa och utvecklas. Förskolan Solstrålen fokuserar på en lekfull och utforskande pedagogik, som främjar barnens kreativitet och självständighet.

För mer information om Förskolan Solstrålen, inklusive ansökningsprocessen och kontaktuppgifter, besök deras hemsida på https://www.trollhattan.se/solstralen eller ring på telefonnummer 0520496185. Förskolan Solstrålen ser fram emot att välkomna nya barn och familjer till deras gemenskap, där varje barns unika strålglans uppmuntras och firas.

Förskolan Solstrålen bilder

Förskolan Solstrålen bilder

Detaljer om Förskolan Solstrålen

Förskolan Solstrålen Förskolan Solstrålen bilder
Kontaktuppgifter & adress för Förskolan Solstrålen
Skola: 5(2 rezensionen)
 • Regnbågsvägen 20, 461 59 Trollhättan, Sverige
 • https://www.trollhattan.se/solstralen
 • +46520496185
 • 2.36 km (Avståndet mellan Trollhättan centrum och Förskolan Solstrålen).

Bilder från användare

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Förskolan Solstrålen för alla att ta del av och välja snabbt.

Skola
80% nöjda kunder
Vattuvägen 1, 461 59 Trollhättan, Sverige (0.42 km).
100% nöjda kunder
Vattuvägen 1, 461 59 Trollhättan, Sverige (0.42 km).
Dagis
80% nöjda kunder
Strömsviksvägen 50, 461 59 Trollhättan, Sverige (1.27 km).
Skola
80% nöjda kunder
Skidbacksvägen 2, 461 58 Trollhättan, Sverige (1.47 km).
Förskola
80% nöjda kunder
Torngatan 37, 461 73 Trollhättan, Sverige (1.47 km).
Skola
80% nöjda kunder
Lärketorpsvägen 11, 461 73 Trollhättan, Sverige (1.63 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Förskolan Solstrålen. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • أنور طالب

  أنور طالب

  18 december, 2021
  Bra förskolan.
  reply

Post a Comment