Omdömen om Förskolan Klippan, Stengatan 15, Luleå

Omdömen om Förskolan Klippan, Stengatan 15, Luleå

Förskolan Klippan är en modern och trygg dagis som ligger på Stengatan 15 i Luleå. Med en erfaren personal och en stimulerande inlärningsmiljö är Förskolan Klippan den perfekta platsen för ditt barn att växa och utvecklas.

Översikt av Förskolan Klippan

Förskolan Klippan är en modern och trygg dagis som ligger på Stengatan 15 i Luleå. Med en erfaren personal och en stimulerande inlärningsmiljö är Förskolan Klippan den perfekta platsen för ditt barn att växa och utvecklas. Dagiset har ett brett utbud av aktiviteter och lekar som främjar barnets kreativitet, sociala färdigheter och motoriska utveckling.

Förskolan Klippan prioriterar säkerheten och trivseln för varje barn och skapar en miljö där ditt barn kan känna sig tryggt och omhändertaget. Med regelbundna utvärderingar och uppföljningar ser personalen till att varje barn får en individuellt anpassad och kvalitativ utbildning.

Dagiset har även en närhet till naturen, med en stor och välskött utomhusmiljö där barnen kan leka och utforska. Förskolan Klippan strävar efter att integrera naturen i barnens vardag och erbjuder pedagogiskt värdefulla aktiviteter utomhus.

Med sitt engagemang för varje barns välbefinnande och utbildning, är Förskolan Klippan en plats där barnen känner sig älskade och sedda. Föräldrar kan vara trygga i att lämna sina barn på Förskolan Klippan, med vetskapen om att de får en trygg och stimulerande dag.

Kontakta Förskolan Klippan på telefonnummer 0920453905 för att boka en plats och ge ditt barn möjligheten till en kvalitativ och rolig utbildning. Välkommen till Förskolan Klippan, där varje barns unika potential tas till vara på och uppmuntras!

Detaljer om Förskolan Klippan

Förskolan Klippan Förskolan Klippan bilder
Kontaktuppgifter & adress för Förskolan Klippan
  • Stengatan 15, 972 52 Luleå, Sverige
  • +46920453905
  • 2.73 km (Avståndet mellan Luleå centrum och Förskolan Klippan).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Förskolan Klippan för alla att ta del av och välja snabbt.

Förskola
100% nöjda kunder
Stengatan 139, 972 52 Luleå, Sverige (0.47 km).
100% nöjda kunder
Bowatersvägen 7, 972 51 Luleå, Sverige (1.27 km).
Förskola
80% nöjda kunder
Smedjegatan 17, 972 33 Luleå, Sverige (2.62 km).
Förskola
80% nöjda kunder
Ankarvägen 1, 973 41 Luleå, Sverige (2.94 km).
100% nöjda kunder
Västra Malmgatan 6, 972 41 Luleå, Sverige (2.96 km).
Förskola
100% nöjda kunder
Tunastigen 63, 973 44 Luleå, Sverige (3.47 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Förskolan Klippan. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Post a Comment