Omdömen om Folkpool Lidköping - Pool & Spabad, Skogvaktarevägen 13

Omdömen om Folkpool Lidköping – Pool & Spabad, Skogvaktarevägen 13

Folkpool Lidköping – Pool & Spabad är en av de ledande företagen inom poolutrustning och tillbehör i Lidköping. Beläget på Skogvaktarevägen 13, erbjuder man ett brett utbud av poolprodukter och spabad av hög kvalitet.

Översikt av Folkpool Lidköping - Pool & Spabad

Folkpool Lidköping - Pool & Spabad är en av de ledande företagen inom poolutrustning och tillbehör i Lidköping. Beläget på Skogvaktarevägen 13, erbjuder man ett brett utbud av poolprodukter och spabad av hög kvalitet. Öppettiderna är generösa och sträcker sig från måndag till fredag från 11 till 18, samt lördagar och söndagar då man har stängt.

För kunder som föredrar att handla i butik finns möjligheten att göra det på Folkpool Lidköping - Pool & Spabad. Dessutom finns det rullstolstillgänglig parkering för att göra det enkelt för alla att besöka butiken.

Folkpool Lidköping - Pool & Spabad bilder

Folkpool Lidköping - Pool & Spabad bilder

Folkpool Lidköping - Pool & Spabad har skapat en stark närvaro i området och erbjuder ett utmärkt urval av poolprodukter och spabad. Dessutom är personalen kunnig och hjälpsam, och gör det till en trevlig upplevelse att handla på plats. Med sitt fokus på kvalitet och kundservice har Folkpool Lidköping - Pool & Spabad etablerat sig som det självklara valet för alla som är intresserade av att investera i en pool eller ett spabad av hög kvalitet.

Kontakta Folkpool Lidköping - Pool & Spabad på telefonnummer 0510590440 för mer information eller besök butiken på Skogvaktarevägen 13 för att se det breda utbudet av poolutrustning och tillbehör.

Folkpool Lidköping - Pool & Spabad bilder

Folkpool Lidköping - Pool & Spabad bilder

Detaljer om Folkpool Lidköping - Pool & Spabad

Folkpool Lidköping - Pool & Spabad Folkpool Lidköping - Pool & Spabad bilder
Kontaktuppgifter & adress för Folkpool Lidköping - Pool & Spabad
Poolutrustning och tillbehör: 4(10 rezensionen)
 • Skogvaktarevägen 13, 531 53 Lidköping, Sverige
 • https://www.folkpool.se/butik/lidkoping.html
 • +46510590440
 • 3.49 km (Avståndet mellan Lidköping centrum och Folkpool Lidköping - Pool & Spabad).
Öppettider
Måndag 24 juni 11 till 18
Tisdag 25 juni 11 till 18
Onsdag 26 juni 11 till 18
Torsdag 27 juni 11 till 18
Fredag 28 juni 11 till 15
Lördag 29 juni Stängt
Söndag 30 juni Stängt

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Folkpool Lidköping - Pool & Spabad .

ImageEnbart haff telefonkontakt med Folkpool i Lidköping men blev mycket bra bemött, fick ställt alla mina frågor där ingen fråga va för dum och fick många bra tips. Tack ... …Image

Ellen Nilsson
17 december 2022

ImageVägrar ta ansvar när de gör fel. Samt när saker strular så hänvisar de till att de inte får svar av Folkpool eller att de inte tar på sig kostnaden. Tar månader för dem att komma till plats då man behöver ringa och tjata för att de ska komma ut. För mycket felaktigheter för att kunna lista alltImage

Markus Rännare
17 september 2020

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Folkpool Lidköping - Pool & Spabad för alla att ta del av och välja snabbt.

80% nöjda kunder
Läckögatan 22, 531 60 Lidköping, Sverige (0.52 km).
100% nöjda kunder
Stafettgatan 12, 531 52 Lidköping, Sverige (1.68 km).
Massageterapeut
80% nöjda kunder
Esplanaden 7, 531 50 Lidköping, Sverige (1.82 km).
100% nöjda kunder
Målaregatan 23, 531 31 Lidköping, Sverige (1.82 km).
Padelbana
80% nöjda kunder
Fabriksgatan 4, 531 60 Lidköping, Sverige (1.83 km).
Massageterapeut
80% nöjda kunder
Norra Torngatan 22, 531 31 Lidköping, Sverige (1.88 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Folkpool Lidköping - Pool & Spabad. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Roland Johansson

  Roland Johansson

  16 september, 2020
  Mycket bra service, ingen fråga för dum.
  reply
 • Markus Rännare

  Markus Rännare

  17 september, 2020
  Vägrar ta ansvar när de gör fel. Samt när saker strular så hänvisar de till att de inte får svar av Folkpool eller att de inte tar på sig kostnaden. Tar månader för dem att komma till plats då man behöver ringa och tjata för att de ska komma ut. För mycket felaktigheter för att kunna lista allt
  reply
 • Robin Aoun

  Robin Aoun

  9 december, 2021
  hej!
  har nu under ett tag haft ett tag byggt en pool och valde mig att förlita folkpol vilket jag direkt kan säga var ett av dom största misstagen jag gjort. folkpol i Jönköping har mycket otrevlig personal som skriker i telefon och stänger innan man pratat klart. dom gör fabriksfel och vägrar sedan ta ansvar och försöker istället lägga över det på kunden. deras garanit är en bluff och dom är endast är ute för att få mer pengar. vet att dom är ett stort företag och har ingen erfarenhet av hur dom är inom andra butiker, men VAD DU EN GÖR kom inte till butiken i Jönköping. vet även att många andra har haft samma problem så det är inte bara vi.
  reply
 • Arne Åhlin

  Arne Åhlin

  12 december, 2021
  Bra butik kunnig trevlig personal
  reply
 • Brian Unenge

  Brian Unenge

  14 december, 2021
  Snäll och hjälpsam personal
  reply
 • Hans Eliasson

  Hans Eliasson

  22 november, 2022
  …‍…️ …
  reply
 • Ellen Nilsson

  Ellen Nilsson

  17 december, 2022
  Enbart haff telefonkontakt med Folkpool i Lidköping men blev mycket bra bemött, fick ställt alla mina frågor där ingen fråga va för dum och fick många bra tips. Tack … …
  reply

Post a Comment