Omdömen om Fasciaklinikerna Kalmar, Trångsundsvägen 20B

Omdömen om Fasciaklinikerna Kalmar, Trångsundsvägen 20B

Fasciaklinikerna Kalmar är en väletablerad och mycket respekterad utövare av alternativmedicin i Kalmar. Kliniken ligger på Trångsundsvägen 20B och är öppen måndag till fredag från 07 till 21. Med en hemsida (https://fasciaklinikerna.se/kalmar/) där besökare kan läsa mer om tjänsterna som erbjuds, är det enkelt att få information och boka tid för behandling.

Översikt av Fasciaklinikerna Kalmar

Fasciaklinikerna Kalmar är en väletablerad och mycket respekterad utövare av alternativmedicin i Kalmar. Kliniken ligger på Trångsundsvägen 20B och är öppen måndag till fredag från 07 till 21. Med en hemsida (https://fasciaklinikerna.se/kalmar/) där besökare kan läsa mer om tjänsterna som erbjuds, är det enkelt att få information och boka tid för behandling.

En av de största fördelarna med Fasciaklinikerna Kalmar är tillgängligheten för alla. Kliniken erbjuder rullstolstillgänglig parkering och toalett, vilket gör det enklare för personer med olika typer av funktionsvariationer att besöka och ta del av de olika behandlingarna.

För att säkerställa att alla besökare känner sig välkomna och inkluderade, är Fasciaklinikerna Kalmar stolta över att vara hbtq+-vänliga. Detta skapar en trygg och öppen atmosfär för alla som söker vård och behandling på kliniken.

Med en dedikerad personal och ett brett utbud av behandlingar inom alternativmedicin, är Fasciaklinikerna Kalmar det självklara valet för alla som söker holistisk vård i Kalmarområdet. Med bekvämligheter som toalett och flexibla kontorstider finns allt som behövs för att göra besöket så smidigt och bekvämt som möjligt. För den som söker professionell och omtänksam vård inom alternativmedicin är Fasciaklinikerna Kalmar platsen att vända sig till.

Detaljer om Fasciaklinikerna Kalmar

Fasciaklinikerna Kalmar Fasciaklinikerna Kalmar bilder
Kontaktuppgifter & adress för Fasciaklinikerna Kalmar
Utövare av alternativmedicin: 5(18 rezensionen)
 • Trångsundsvägen 20B, 393 56 Kalmar, Sverige
 • https://fasciaklinikerna.se/kalmar/
 • +46768660682
 • 4.06 km (Avståndet mellan Kalmar centrum och Fasciaklinikerna Kalmar).
Öppettider
Måndag 20 maj 07 till 21
Tisdag 21 maj 07 till 21
Onsdag 22 maj 07 till 21
Torsdag 23 maj 07 till 21
Fredag 24 maj 07 till 21
Lördag 25 maj Stängt
Söndag 26 maj Stängt

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Fasciaklinikerna Kalmar .

ImageSandra har ett trevligt och proffesionellt sätt att ta hand om sina kunder. En behaglig behandling där man lätt kunde slappna av.Image

Carina Holm
2 november 2023

ImageMycket skön behandling och trevligt bemötande av Jonathan. Har bara varit en gång hittills men har redan kunnat minska värkmedicinen. Ser fram emot nästa behandling.Image

Rita Nilsson
6 december 2022

ImageBehandling som verkligen funkar! Hjälpte mig med ländrygg och tennisarmbåge. Väldigt trevligt och proffsigt bemötande från Jonathan med!Image

Max Grecke
6 januari 2022

ImageJonathan är supertrevlig, professionell och oerhört kunnig som vill hjälpa sina kunder på bästa sätt. Behandlingen är skonsam men effektiv och man längtar direkt efter nästa gång ... min fibromyalgi älskar det ... …Image

Marie Abrahamsson
3 januari 2022

ImageJag går till Jonathan regelbundet för den ultimata återhämtningen. Känner mig alltid välkommen, professionellt bemötande och otroligt kunnig. Han har hjälpt mig för mina besvär som blivit av hård styrketräning. Han vet exakt vad han ska behandla! Rekommenderar Jonathan alla dagar i veckan.Image

Julia Nyblom
31 december 2021

ImageBästa typen av behandling jag testat mot min smärta i nacke och återkommande migrän. Mycket trevligt bemötande, hejnöjd!Image

Rebecka Stålbrand
30 december 2021

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Fasciaklinikerna Kalmar för alla att ta del av och välja snabbt.

Massageterapeut
80% nöjda kunder
Franska vägen 8, 393 56 Kalmar, Sverige (0.84 km).
Thaimassage Kalmar
Thaimassageterapeut
80% nöjda kunder
Rimsmedsvägen 40, 393 52 Kalmar, Sverige (1.36 km).
Sunda Grepp
Yoga
80% nöjda kunder
Verkstadsgatan 17, 392 39 Kalmar, Sverige (2.36 km).
Massageterapeut
80% nöjda kunder
Verkstadsgatan 17, 392 34 Kalmar, Sverige (2.37 km).
Thaimassageterapeut
80% nöjda kunder
Två Systrars väg 17B, 393 57 Kalmar, Sverige (2.45 km).
Spa
100% nöjda kunder
Flottiljvägen 21, 392 41 Kalmar, Sverige (2.61 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Fasciaklinikerna Kalmar. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Neppe Nimmela

  Neppe Nimmela

  11 december, 2021
  Är så tacksam att äntligen bli fri från besvär jag brottats med sedan barndomen! Proffesionellt bemötande och behandling!
  Rekommenderar starkt och varmt Jonathan på fasciakliniken i Kalmar.
  reply
 • Nettan Crona

  Nettan Crona

  15 december, 2021
  Så tacksam för att jag har hittat Jonatan och denna behandling. Min smärta i framförallt höft och ländrygg är så mycket mindre efter bara 2 behandlingar. Jag känner mej verkligen avslappnad och har energi när jag går där ifrån. För mej är det magiskt att det hjälper, men med rätt hand vid rätt verktyg så blir det underverk
  reply
 • Moa Frick

  Moa Frick

  15 december, 2021
  Går regelbundet till Jonathan och är alltid så nöjd både under och efter besöken. Går till honom både förebyggande för skador och när jag har specifika besvär.
  Letat länge efter någon i Kalmar som håller hög kvalité och har med säkerhet hittat det.

  Rekommenderar starkt ett besök här!

  reply
 • Amanda Duveborn

  Amanda Duveborn

  26 december, 2021
  Svårt att tro att en borrmaskin med ett dörrstopp i gummi längst ut ska kunna göra några underverk för kroppen men det funderar tydligen enligt den alternativa medicinens värld.
  reply
 • Kerstin Wärlinge

  Kerstin Wärlinge

  29 december, 2021
  Kände mig lättare i kroppen. Mindre ont i ryggen efter behandlingen.
  reply
 • Karin Von Dahn

  Karin Von Dahn

  29 december, 2021
  Lugnt o tryggt
  reply
 • Rebecka Stålbrand

  Rebecka Stålbrand

  30 december, 2021
  Bästa typen av behandling jag testat mot min smärta i nacke och återkommande migrän.
  Mycket trevligt bemötande, hejnöjd!
  reply
 • Julia Nyblom

  Julia Nyblom

  31 december, 2021
  Jag går till Jonathan regelbundet för den ultimata återhämtningen. Känner mig alltid välkommen, professionellt bemötande och otroligt kunnig. Han har hjälpt mig för mina besvär som blivit av hård styrketräning. Han vet exakt vad han ska behandla! Rekommenderar Jonathan alla dagar i veckan.
  reply
 • Marie Abrahamsson

  Marie Abrahamsson

  3 januari, 2022
  Jonathan är supertrevlig, professionell och oerhört kunnig som vill hjälpa sina kunder på bästa sätt. Behandlingen är skonsam men effektiv och man längtar direkt efter nästa gång … min fibromyalgi älskar det … …
  reply
 • Max Grecke

  Max Grecke

  6 januari, 2022
  Behandling som verkligen funkar! Hjälpte mig med ländrygg och tennisarmbåge. Väldigt trevligt och proffsigt bemötande från Jonathan med!
  reply
 • Rita Nilsson

  Rita Nilsson

  6 december, 2022
  Mycket skön behandling och trevligt bemötande av Jonathan. Har bara varit en gång hittills men har redan kunnat minska värkmedicinen. Ser fram emot nästa behandling.
  reply
 • Carina Holm

  Carina Holm

  2 november, 2023
  Sandra har ett trevligt och proffesionellt sätt att ta hand om sina kunder. En behaglig behandling där man lätt kunde slappna av.
  reply

Post a Comment