Omdömen om Ersta Näsbypark Parkinsonboende Och Äldreboende, Eskadervägen 2, Täby

Omdömen om Ersta Näsbypark Parkinsonboende Och Äldreboende, Eskadervägen 2, Täby

Ersta Näsbypark Parkinsonboende och äldreboende är en oas för äldre personer som behöver en trygg och bekväm plats att bo på. Beläget på Eskadervägen 2 i Täby, erbjuder denna anläggning en rad olika tjänster och bekvämligheter för att möta de unika behoven hos varje individ.

Översikt av Ersta Näsbypark Parkinsonboende Och Äldreboende

Ersta Näsbypark Parkinsonboende och äldreboende är en oas för äldre personer som behöver en trygg och bekväm plats att bo på. Beläget på Eskadervägen 2 i Täby, erbjuder denna anläggning en rad olika tjänster och bekvämligheter för att möta de unika behoven hos varje individ. Med en rullstolsanpassad ingång och parkering, är platsen fullt tillgänglig för personer med funktionsnedsättningar.

Personalen på Ersta Näsbypark är kunnig, vänlig och dedikerad till att skapa en positiv och stödjande atmosfär för de boende. De arbetar hårt för att säkerställa att varje individ får den vård och uppmärksamhet de förtjänar, samtidigt som de främjar självständighet och valfrihet.

Ersta Näsbypark Parkinsonboende Och Äldreboende bilder

Ersta Näsbypark Parkinsonboende Och Äldreboende bilder

Boendet erbjuder bekväma rum, gemensamma utrymmen och en mängd olika aktiviteter och program för de boende att delta i. Det finns också läkare och sjuksköterskor tillgängliga för att tillhandahålla medicinsk vård och stöd.

När det gäller äldreboende är Ersta Näsbypark ett av de bästa alternativen i Täby-området. Dess tillgänglighet, omsorgsfulla personal och bekväma faciliteter gör det till en ideal plats för äldre personer som behöver extra stöd. Om du eller din älskade behöver ett äldreboende med hög standard, är Ersta Näsbypark ett utmärkt val.

Ersta Näsbypark Parkinsonboende Och Äldreboende bilder

Ersta Näsbypark Parkinsonboende Och Äldreboende bilder

Detaljer om Ersta Näsbypark Parkinsonboende Och Äldreboende

Ersta Näsbypark Parkinsonboende Och Äldreboende Ersta Näsbypark Parkinsonboende Och Äldreboende bilder
Kontaktuppgifter & adress för Ersta Näsbypark Parkinsonboende Och Äldreboende
  • Eskadervägen 2, 183 54 Täby, Sverige
  • +4687146011
  • 0.76 km (Avståndet mellan Täby centrum och Ersta Näsbypark Parkinsonboende Och Äldreboende).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Ersta Näsbypark Parkinsonboende Och Äldreboende för alla att ta del av och välja snabbt.

Ångarens Vårdboende
Äldreboende
80% nöjda kunder
Eskadervägen 1, 183 58 Täby, Sverige (0.34 km).
Allégårdens Äldreboende
Äldreboende
80% nöjda kunder
Näsby allé 54, 183 55 Täby, Sverige (1.35 km).
Hemtjänst I Täby Ab
80% nöjda kunder
Kometvägen 39, 183 48 Täby, Sverige (1.56 km).
Höstfibblan Äldreboende
80% nöjda kunder
Korsvägen 28, 183 38 Täby, Sverige (2.05 km).
80% nöjda kunder
183 34 Täby, Sverige (2.08 km).
Tibblehemmet Äldreboende
Äldreboende
100% nöjda kunder
Esplanaden 9, 183 34 Täby, Sverige (2.22 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Ersta Näsbypark Parkinsonboende Och Äldreboende. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Post a Comment