Omdömen om Elite Recovery & Performance, Storgatan 11, Luleå

Omdömen om Elite Recovery & Performance, Storgatan 11, Luleå

Elite Recovery & Performance är en massageterapeut som ligger på Storgatan 11 i Luleå. De är specialiserade på att erbjuda högkvalitativ massage och friskvårdstjänster för att hjälpa kunderna att återhämta sig och förbättra sin prestation.

Översikt av Elite Recovery & Performance

Elite Recovery & Performance är en massageterapeut som ligger på Storgatan 11 i Luleå. De är specialiserade på att erbjuda högkvalitativ massage och friskvårdstjänster för att hjälpa kunderna att återhämta sig och förbättra sin prestation.

Med en hemsida som är öppen dygnet runt och möjligheten att göra tidsbokningar när som helst, erbjuder Elite Recovery & Performance en bekväm och flexibel service för sina kunder. Oavsett om det är en idrottsman som behöver återhämta sig från skador eller en person som behöver lindra stress och spänningar, är detta stället att vända sig till för professionell hjälp.

Elite Recovery & Performance erbjuder olika typer av massagebehandlingar och skräddarsyr varje session för att möta varje kunds individuella behov. Deras skickliga massageterapeuter är experter på att lindra smärta, förbättra rörelseomfånget och främja allmän välbefinnande hos sina kunder.

Med ett telefonnummer som är tillgängligt för att boka tider, är det lätt att komma i kontakt med Elite Recovery & Performance och ta nästa steg mot en bättre hälsa och välbefinnande. Med öppettider dygnet runt erbjuder de flexibilitet och tillgänglighet för att passa in i varje persons hektiska schema.

Oavsett om du är en elitidrottare, en vanlig motionär eller någon som bara vill ha en avkopplande massage, kan du lita på att Elite Recovery & Performance kommer att leverera en högkvalitativ tjänst som är skräddarsydd för dina behov. Besök deras hemsida eller ring dem idag för att boka din nästa session och ta steget mot bättre hälsa och välbefinnande.

Detaljer om Elite Recovery & Performance

Elite Recovery & Performance Elite Recovery & Performance bilder
Kontaktuppgifter & adress för Elite Recovery & Performance
Massageterapeut: 5(53 rezensionen)
 • Storgatan 11, 972 38 Luleå, Sverige
 • http://www.eliteperformance.se/
 • +46725507010
 • 0.47 km (Avståndet mellan Luleå centrum och Elite Recovery & Performance).
Öppettider
Måndag 22 apr. Öppet dygnet runt
Tisdag 23 apr. Öppet dygnet runt
Onsdag 24 apr. Öppet dygnet runt
Torsdag 25 apr. Öppet dygnet runt
Fredag 26 apr. Öppet dygnet runt
Lördag 27 apr. Öppet dygnet runt
Söndag 28 apr. Öppet dygnet runt

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Elite Recovery & Performance .

ImageGrymt kunnig på sin sak! Tobbe upptäckte problemet direkt och fort var man smärtfri igen. Spara tid och åk hit, bättre finns inte.Image

Oscar
12 november 2023

ImageTobbe är väldigt duktig på det han gör. Han lyssnar in, frågar och ser helheten i dina bekymmer för att hitta den bästa lösningen för just dig. Jag har varit till mååånga olika sjukgymnaster, naprapater, kiropraktorer och allt vad det kallas utan att få lika bra och effektiv hjälp som från Tobbe. Efter bara några få besök var jag bättre i axeln än jag varit på många år.Image

Johan Bodlund
9 november 2023

ImageHaft problem med höft/knä/fot i flera år. Tobias analys och övningar har gjort störst skillnad av allt jag provat hittills! Extremt engagerad och duktig.Image

Marcus Sundbom
14 oktober 2023

ImageFick superbra hjälp med mina problem med axlar och annat. Proffsigt och trevligt bemötande. Rekommenderar starkt!Image

Robert Dahlén
11 oktober 2023

ImageOtroligt kunnig, trevlig och sätter sig in i klientens problem. Bara positivt att säga om Tobias. Rekommenderar starkt ett besök hos honom.Image

Jonas Hallin
10 juli 2023

ImageJag är så tacksam att jag fått hjälp av tobbe. Han är lyhörd och ser verkligen till att man ska få hjälp på bästa sätt. Han har ett tydligt sätt att förklara o är väldigt noga med att hålla en dialog.Image

Maria Holmström
7 juli 2023

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Elite Recovery & Performance för alla att ta del av och välja snabbt.

Massageterapeut
80% nöjda kunder
Rådstugatan 16, 972 38 Luleå, Sverige (0.04 km).
Massageterapeut
80% nöjda kunder
åsas fotvård, Stationsgatan 32, 972 32 Luleå, Sverige (0.2 km).
Linda-Mari Psykologi & Psykoterapi
100% nöjda kunder
Stationsgatan 36, 972 32 Luleå, Sverige (0.23 km).
Massageterapeut
100% nöjda kunder
Stationsgatan 42, 972 32 Luleå, Sverige (0.32 km).
Yoga
100% nöjda kunder
Nygatan 10, 972 33 Luleå, Sverige (0.34 km).
Kroppsbalans
Massageterapeut
100% nöjda kunder
Stationsgatan 46, 972 33 Luleå, Sverige (0.37 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Elite Recovery & Performance. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Emma Bergdahl

  Emma Bergdahl

  17 november, 2022
  Tobias är väldigt duktig på det han gör! inkännande, lyssnande och trevligt bemötande. Med bra resultat, rekommenderas starkt.
  reply
 • Lars-Gunnar Sturk

  Lars-Gunnar Sturk

  18 november, 2022
  Tobias är en proffsig massör som innan behandling påbörjas tar reda på var man har besvär & utgår från det.
  Han kan vara både hård & mjuk med händerna så det är upp till kunden att bestämma hårdhedsgrad.
  reply
 • Xx Gg

  Xx Gg

  19 november, 2022
  Tobias gjorde underverk med sin bindvävs massage i min trötta kropp. Efter att kroppen återhämtat sig så försvann många av mina problem områden som hämmat min träning. Så till honom kommer jag återkomma med jämna mellanrum för att bibehålla muskler och senor som inte värker.//Patrik
  reply
 • LEIF Plomeros

  LEIF Plomeros

  20 november, 2022
  Bäst i stan på det han gör! Hög kompetens inom området. …… …
  reply
 • Lukas Johansson

  Lukas Johansson

  21 november, 2022
  Gått hos många massörer och diverse experter inom området genom åren – men Elite är den aktör som har gett mig behandlingar som verkligen har gjort resultat och fått mina skador att försvinna. Dessutom extremt duktig kring kost och träning för den som vill passa på lära sig något.
  Rekommenderas starkt!
  reply
 • Annelie Lingebrand

  Annelie Lingebrand

  22 november, 2022
  Noggrann, professionell, och man känner att han verkligen bryr sig om en som kund. Hjälp med många panik tider, och framförallt tipsat en om bra övningar i träningssyfte för att undvika skador … …
  reply
 • Joel Mikko

  Joel Mikko

  24 november, 2022
  Riktigt kunnig och erfaren.
  Rekommenderas starkt
  reply
 • Frankie Rehnstedt

  Frankie Rehnstedt

  25 november, 2022
  Har haft problem med ryggen bra länge sökte hjälp av mina lokala sjukgymnaster men har aldrig blivit bra vilket i sin tur har gjort att jag inte kan prestera till 100% i min sport och gör så att jag inte kan uppnå mina mål. Tillslut kom jag i kontakt med Tobias vi gick igenom mina problem och nu äntligen min rygg på bättringsvägen tack vare Tobias otroliga kunskap, erfarenhet och engagemang till att folk ska kunna prestera till 100%! Jag ser fram emot framtida planer med hjälp av Elite Recovery & Performance
  reply
 • Amanda Brännare

  Amanda Brännare

  26 november, 2022
  Bästa! Superduktig och intresserad, vill verkligen hjälpa och ger alltid resultat.
  reply
 • Anton Ågren

  Anton Ågren

  28 november, 2022
  Fick hjälp med mina knän som strulat fram och tillbaka. Lösningen var ett par skosulor gjutna efter fötterna. Helt fantastiskt!! Man märker att Tobbe både bryr sig om kunderna och har rätt kunskap.
  reply
 • Johanna Bergenstråhle

  Johanna Bergenstråhle

  1 december, 2022
  Tobbe är jätteproffsig och superduktig på de han gör! Bokade direkt en ny tid efter mitt besök… …
  reply
 • Conny Hagman

  Conny Hagman

  1 december, 2022
  Bästa massören! Man märker direkt att han är otroligt kunnig och brinner för det han gör!
  reply
 • Gustav Jönsson

  Gustav Jönsson

  3 december, 2022
  Stark rekommendation!

  Svårt att beskriva med ord hur mycket bättre mina ryggproblem har blivit tack vare Tobias. Hade gett 10 stjärnor ifall det var möjligt, sök er hit!

  reply
 • per rönngren

  per rönngren

  4 december, 2022
  Tobias är 5/5. Bästa massören jag varit till.
  Förbättrat min prestationen i gymmet tack vare Tobias, samt att han botat den spänningshuvudvärk jag till och från bekymrats av. Tobias är även bra på att ge tips och råd, på hur man skall undvika att de problem man upplevt ska återkomma. …
  Kan varmt rekommendera att besöka Tobias.
  reply
 • Andreas Nilsson

  Andreas Nilsson

  5 december, 2022
  Grymt bra massör, fokus på problemlösning. Mycket kunskap om kroppens anatomi och funktioner i rörelseaparaten. Rekommenderas varmt!!
  reply
 • Mattias Sehlberg

  Mattias Sehlberg

  6 december, 2022
  Fått hjälp av Tobbe med både massage, träningsprogram och sulor till skorna.
  Just att kunna få den helhetslösningen av en och samma person på ett och samma ställe är guld värd.

  Rekommenderas varmt..!!

  reply
 • Oscar Johansson

  Oscar Johansson

  9 december, 2022
  Fixade sulor till mina skor, gjorde susen! Grymt smidigt och har inte haft ont sen dess!
  reply
 • Robert Rosvall

  Robert Rosvall

  11 december, 2022
  Helt fenomenal behandling, haft problem i axlarna senaste 5 åren, redan efter ett besök kändes det bättre, efter 5 besök är smärtan helt borta. Även min hållning har blivit bättre efter mina besök.
  Rekommenderas varmt!
  reply
 • Rasmus Häggström

  Rasmus Häggström

  13 december, 2022
  Grymt duktig på det han gör, kroppen kändes bättre redan efter första behandlingen.

  Även sulorna var perfekta, då dom formas efter ens egna fötter och stöttar upp bra !

  Rekommenderas starkt

  reply
 • Tony Engman

  Tony Engman

  13 december, 2022
  Trevlig och Grymt duktig kille. Efter x antal år med div problem så känns det som man är på rätt spår (tack vare Tobbe).
  reply
 • Sebbepors10

  Sebbepors10

  14 december, 2022
  Haft strul med rygg och nacke i 2 år . Behandlingen jag fått på Elite är den enda behandlingen som verkligen gjort skillnad.
  Ingen mer huvudvärk, ingen värk i rygg och nacke. Går kontinuerligt.
  reply
 • Erik Öhman

  Erik Öhman

  15 december, 2022
  Alltid lika glad och trevlig när man kommer in. Hjälpt mig med bl.a snedbelastad rygg på grund av jobbet som blev betydligt bättre efter fåtal behandlingar!
  reply
 • Rebecka Olsson

  Rebecka Olsson

  16 december, 2022
  Tobbe är väldigt duktig på det han gör! Han är noggrann i sin analys av problem och hittar de underliggande orsakerna. Han jobbar också proaktivt genom att tipsa om rehabövningar man själv kan göra. Rekommenderar starkt!
  reply
 • Pernilla Pettersson

  Pernilla Pettersson

  16 december, 2022
  Super trevlig och lyssnar verkligen på vad man har att säga om vilka problem man har. Duktig på att massera och hitta punkterna och problemen, djupgående massage och vågar ta i. Perfekt för mig … …
  reply
 • David Nordmark

  David Nordmark

  18 december, 2022
  Rekommenderar starkt att gå hit, extremt duktig kille som är påläst och professionell, man känner otrolig skillnad redan efter ett besök …… …
  reply
 • Anton Hurtig

  Anton Hurtig

  20 december, 2022
  Otroligt bra och proffsigt bemötande.
  Han lägger verkligen tid på att hitta dom underliggande orsakerna, och ger tips och trix på vad man själv ska jobba med.
  reply
 • Emil Ridhult

  Emil Ridhult

  21 december, 2022
  Haft rygg/höftproblem i flera år, aldrig träffat någon som är lika professionell och intresserad. Riktigt nöjd med besöket !
  reply
 • Manne Ek

  Manne Ek

  21 december, 2022
  Har tidigare haft problem med mycket spänningar i nacke och axlar efter intensiva jobbperioder. Efter första besöket hos Tobias har jag kunnat jobba på utan problem. Nu går jag regelbundet i förebyggande syfte för att ta hand om kroppen och mår fantastiskt!
  reply
 • William Edholm

  William Edholm

  22 december, 2022
  Den enda i stan som lyckats få ordning på mina dåliga axlar. Superseriös, noggrann, trevlig och bra priser!
  reply
 • Alexandra Fredriksson

  Alexandra Fredriksson

  22 december, 2022
  Har bara gott att säga om Tobias, kan verkligen rekommendera alla att gå dit! Otroligt jordnära som person, har en förmåga att hitta alla onda punkter och har ett genuint intresse av att hjälpa en!
  reply
 • Christer Englund

  Christer Englund

  22 december, 2022
  Grymt duktig kille. Noggrann och brinner för det han gör. Rekommenderar starkt ett besök.
  reply
 • aron öhman

  aron öhman

  23 december, 2022
  Väldigt seriös och genuint intresserad, både fått behandling samt gjutet ett par sulor från Tobias. Riktigt nöjd med bägge delar!
  reply
 • Mathias Lager

  Mathias Lager

  24 december, 2022
  Tobbe på Elit recovery kan sin grej. Super service och trevlig. Tvekar inte på att dela med sig av vad han kan och vad man bör tänka på vid träning om man har problem något specifikt. Grym kille. Rekomenderar starkt.
  reply
 • Anton Andersson

  Anton Andersson

  24 december, 2022
  Sagolikt bra, tveklöst bästa och rejälaste behandlingarna jag varit på. Fick axeln fixad från att inte kunna köra bänkpress till att ta nytt pb på 2 besök.

  Värt varenda krona!!

  reply
 • philip oestlund

  philip oestlund

  27 december, 2022
  Otroligt duktig och trevlig! Jag har varit hos väldigt många olika utan resultat men Tobbe är en klass för sig. Kroppen är såå mycket bättre och sulorna han gjort till mig är fantastiska!
  reply
 • Toni Suomela

  Toni Suomela

  27 december, 2022
  Riktigt engagerad och duktig, tar tid o analysera dina problem och kommer med lösningar, riktigt bra massage och behandling . Har varit i dåligt skick många gånger men efter nått besök hos Tobbe och det känns otroligt mycket bättre ! Rekommenderar starkt … …
  reply
 • Joakim Pettersen

  Joakim Pettersen

  28 december, 2022
  Väldigt duktig och intresserad, lägger inte bara fokus på problemet utan letar även orsaken till varför problemet finns och åtgärder till det. Ett besök är en väldigt bra investering. Stark rekommendation!
  reply
 • tom lektorp

  tom lektorp

  29 december, 2022
  Fruktansvärt bra behandlingar! Bäst i lillstaden Luleå ……… …
  reply
 • Julia Wennberg Niska

  Julia Wennberg Niska

  29 december, 2022
  Tobias skapar trygghet med sitt lugn och sin kunskap. Ett riktigt proffsigt bemötande. Likt bokstäverna i företagsloggan är han E= expert på sitt område samt R= riktigt, riktigt P= proffsig! Fler besök blir det! Rekommenderar honom varmt, ung som gammal! Du lär inte bli besviken!
  reply
 • Kevin Magnusson Ekepil

  Kevin Magnusson Ekepil

  29 december, 2022
  Oerhört professionell, märks att Tobias brinner för att hjälpa andra.
  reply
 • Linus hagman

  Linus hagman

  29 december, 2022
  Haft problem med axeln i flera år och efter en behandling så är den mycket bättre. Otroligt kunnig inom yrket och riktigt proffsigt bemötande. Rekommenderar att åka förbi Tobias!
  reply
 • john Engman

  john Engman

  31 december, 2022
  Enorm skillnad direkt efter behandling. Tobbe skickar även med rätt verktyg i form av övningar för fortsatt rehabilitering. Inte hört någon som de genast blivit bättre för …… …
  reply
 • Moa Forsman

  Moa Forsman

  31 december, 2022
  Tobbe är professionell och otroligt kunnig i sitt område. Men han är också fantastiskt duktig på att se individen i fråga, man känner sig alltid välkommen hos Tobbe och han är engagerad oavsett vad du behöver hjälp med. Rekommenderar starkt att ta hjälp av honom!!
  reply
 • Blemderas

  Blemderas

  16 april, 2023
  Riktigt kunnig och bra bemötande!
  reply
 • Angelina Lindgren

  Angelina Lindgren

  3 maj, 2023
  Supernöjd med massagen! Upplevt mindre problem och att det haft positiv påverkan på träningen. Ett givet besök när jag är hemma i Luleå.
  reply
 • Samuel Simonsson

  Samuel Simonsson

  3 maj, 2023
  Norrbottens bästa massageterapeut, hade problem i båda mina axlar och jag trodde att jag skulle behöva ha det föralltid. Har gått till många andra sjukgymnaster tidigare men ingen har vetat vad dom pratat om. Nu är mina axlar snart bra tack vare Tobias hjälp, rekommenderas starkt… …
  reply
 • Jill Johansson

  Jill Johansson

  5 maj, 2023
  Superproffsig och jättetrevlig! Verkligen en kompetent idrottsmassör, har letat länge efter det. Rekommenderar starkt!
  reply
 • Jens Isaksson

  Jens Isaksson

  7 maj, 2023
  Bästa massagen utan tvekan norr om sydpolen.
  reply
 • Sara Nilsson-Springare

  Sara Nilsson-Springare

  13 maj, 2023
  Kanonbra, blev avhjälpt med mycket problem jag haft länge!!!
  reply
 • Oscar Holgersson

  Oscar Holgersson

  14 maj, 2023
  Grym massage och rehab i Luleå
  reply
 • Oskar Lindgren

  Oskar Lindgren

  17 maj, 2023
  Första gången här. Riktigt bra massage i Luleå som faktiskt hjälper. Tobias var kunnig på lära ut varför man blir stel så man slipper fortsätta vara det.

  Kändes välkomnande, proffsigt även mot mig som har noll idrotts/gymbakgrund.
  Kan rekommendera…

  reply
 • Dan Sandberg

  Dan Sandberg

  20 maj, 2023
  Extremt duktig och lyhörd. Fixade till och med min gamla snickar-rygg och det är ingen quick fix. Rekommenderas varmt!
  reply
 • Maria Holmström

  Maria Holmström

  7 juli, 2023
  Jag är så tacksam att jag fått hjälp av tobbe. Han är lyhörd och ser verkligen till att man ska få hjälp på bästa sätt. Han har ett tydligt sätt att förklara o är väldigt noga med att hålla en dialog.
  reply
 • Jonas Hallin

  Jonas Hallin

  10 juli, 2023
  Otroligt kunnig, trevlig och sätter sig in i klientens problem. Bara positivt att säga om Tobias. Rekommenderar starkt ett besök hos honom.
  reply
 • Eric Wallin

  Eric Wallin

  26 augusti, 2023
  Kunnig, kompetent och otroligt engagerad – gör det som krävs!
  reply
 • Ida-Marie Ek

  Ida-Marie Ek

  30 augusti, 2023
  Fantastiskt proffsig och kunnig, rekommenderas starkt!
  reply
 • Henrik Possberg

  Henrik Possberg

  14 september, 2023
  Mycket nöjd! Professionell och engagerad. Hjälp och övningar fungerade mycket bra.
  reply
 • Robert Dahlén

  Robert Dahlén

  11 oktober, 2023
  Fick superbra hjälp med mina problem med axlar och annat. Proffsigt och trevligt bemötande. Rekommenderar starkt!
  reply
 • Marcus Sundbom

  Marcus Sundbom

  14 oktober, 2023
  Haft problem med höft/knä/fot i flera år. Tobias analys och övningar har gjort störst skillnad av allt jag provat hittills! Extremt engagerad och duktig.
  reply
 • Jonas Kaati

  Jonas Kaati

  5 november, 2023
  Proffsigt bemötande, riktigt bra massage med ett väl fungerande rehab upplägg
  reply
 • Hanna N-R

  Hanna N-R

  5 november, 2023
  Supertrevlig, väldigt professionell och kompetent. Rekommenderar!
  reply
 • Johan Bodlund

  Johan Bodlund

  9 november, 2023
  Tobbe är väldigt duktig på det han gör. Han lyssnar in, frågar och ser helheten i dina bekymmer för att hitta den bästa lösningen för just dig. Jag har varit till mååånga olika sjukgymnaster, naprapater, kiropraktorer och allt vad det kallas utan att få lika bra och effektiv hjälp som från Tobbe. Efter bara några få besök var jag bättre i axeln än jag varit på många år.
  reply
 • Oscar

  Oscar

  12 november, 2023
  Grymt kunnig på sin sak! Tobbe upptäckte problemet direkt och fort var man smärtfri igen. Spara tid och åk hit, bättre finns inte.
  reply
 • Saija Fjällström

  Saija Fjällström

  23 november, 2023
  Fick mycke hjälp redan efter första besöket. Otroligt duktig och ett riktigt trevligt bemötande.
  reply

Post a Comment