Omdömen om Elit Gym & Massage, Förmansvägen 6, Kalmar

Omdömen om Elit Gym & Massage, Förmansvägen 6, Kalmar

Elit Gym & Massage är ett premium gym som ligger på Förmansvägen 6 i Kalmar. Med en hemsida som är tillgänglig dygnet runt, är det här det perfekta stället för den som vill träna när det passar dem bäst.

Översikt av Elit Gym & Massage

Elit Gym & Massage är ett premium gym som ligger på Förmansvägen 6 i Kalmar. Med en hemsida som är tillgänglig dygnet runt, är det här det perfekta stället för den som vill träna när det passar dem bäst. Gymmet är öppet dygnet runt alla dagar i veckan, vilket ger sina medlemmar flexibilitet och frihet att träna när det är mest bekvämt för dem.

Utöver det breda utbudet av träningsutrustning och klasser, erbjuder Elit Gym & Massage också massagebehandlingar som kan hjälpa till att återhämta musklerna och ge avkoppling efter en intensiv träning. Oavsett om man är en erfaren atlet eller en nybörjare i träningsvärlden, är detta gym perfekt för den som är seriös med sin träning och hälsa.

För de som behöver extra tillgänglighet, erbjuder Elit Gym & Massage även rullstolstillgänglig parkering för sina medlemmar. Detta visar deras engagemang för att göra träningen tillgänglig för alla oavsett eventuella fysiska begränsningar.

Det fullt utrustade gymmet, den tillgängliga massagen och den dygnet runt öppettiden gör Elit Gym & Massage till den perfekta platsen för den som värdesätter hälsa och träning. Vill du börja din resa mot ett bättre välmående? Kontakta Elit Gym & Massage idag för mer information om medlemskap och erbjudanden.

Detaljer om Elit Gym & Massage

Elit Gym & Massage Elit Gym & Massage bilder
Kontaktuppgifter & adress för Elit Gym & Massage
Gym: 4(10 rezensionen)
 • Förmansvägen 6, 393 63 Kalmar, Sverige
 • https://elitgymochmassage.se/
 • +46707141210
 • 7.31 km (Avståndet mellan Kalmar centrum och Elit Gym & Massage).
Öppettider
Måndag 15 juli Öppet dygnet runt
Tisdag 16 juli Öppet dygnet runt
Onsdag 17 juli Öppet dygnet runt
Torsdag 18 juli Öppet dygnet runt
Fredag 19 juli Öppet dygnet runt
Lördag 20 juli Öppet dygnet runt
Söndag 21 juli Öppet dygnet runt

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Elit Gym & Massage .

ImageBästa gymmet i Kalmar med grym tränings utrustning för alla och Härlig gemenskap. Man får en bra känsla där inne för träningen! Det finns till och med bra mat portioner åt köpa, energi drinkar, protienbars, träningskläder, kosttillskott och glass.Image

Emanuel Ramoz
3 oktober 2023

Imagedet är ett fantastiskt gym för de som gillar att träna hårt, det är det fantastiska läget. ägaren jimmy olsson är en fantastisk person bra hjärta tyst och mycket ödmjuk. Den anställde Moa är också mycket vänlig. jag rekomenderar MARCIO DIASImage

Marcio Rodrigues Dias
12 maj 2023

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Elit Gym & Massage för alla att ta del av och välja snabbt.

Massageterapeut
80% nöjda kunder
Franska vägen 8, 393 56 Kalmar, Sverige (2.91 km).
Thaimassageterapeut
80% nöjda kunder
Två Systrars väg 17B, 393 57 Kalmar, Sverige (3.06 km).
Thaimassageterapeut
80% nöjda kunder
Rimsmedsvägen 40, 393 52 Kalmar, Sverige (3.59 km).
Utövare av alternativmedicin
100% nöjda kunder
Trångsundsvägen 20B, 393 56 Kalmar, Sverige (3.65 km).
Personlig tränare
80% nöjda kunder
Svensknabbevägen 30, 393 51 Kalmar, Sverige (4.89 km).
Spa
100% nöjda kunder
Flottiljvägen 21, 392 41 Kalmar, Sverige (5.51 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Elit Gym & Massage. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Marcio Rodrigues Dias

  Marcio Rodrigues Dias

  12 maj, 2023
  det är ett fantastiskt gym för de som gillar att träna hårt, det är det fantastiska läget. ägaren jimmy olsson är en fantastisk person bra hjärta tyst och mycket ödmjuk. Den anställde Moa är också mycket vänlig. jag rekomenderar

  MARCIO DIAS

  reply
 • Mr. D

  Mr. D

  24 augusti, 2023
  Superbra gym för bodybuilding, bra maskiner och väldigt trevlig ägare!
  reply
 • Emanuel Ramoz

  Emanuel Ramoz

  3 oktober, 2023
  Bästa gymmet i Kalmar med grym tränings utrustning för alla och Härlig gemenskap. Man får en bra känsla där inne för träningen! Det finns till och med bra mat portioner åt köpa, energi drinkar, protienbars, träningskläder, kosttillskott och glass.
  reply

Post a Comment