Omdömen om Dibber Vallpojken Förskola, Byalagsvägen 1, Täby

Omdömen om Dibber Vallpojken Förskola, Byalagsvägen 1, Täby

Dibber Vallpojken Förskola är en väletablerad förskola som ligger på Byalagsvägen 1 i Täby. Förskolan har generösa öppettider från måndag till fredag, vilket gör den till en idealisk plats för föräldrar med olika arbetsscheman.

Översikt av Dibber Vallpojken Förskola

Dibber Vallpojken Förskola är en väletablerad förskola som ligger på Byalagsvägen 1 i Täby. Förskolan har generösa öppettider från måndag till fredag, vilket gör den till en idealisk plats för föräldrar med olika arbetsscheman. Föräldrar kan vara trygga i vetskapen om att deras barn tas om hand av erfarna och engagerade pedagoger under hela dagen.

Dibber Vallpojken Förskola strävar efter att skapa en trygg och inkluderande miljö för barnen. Förskolan har en rullstolsanpassad ingång och parkering, vilket gör den tillgänglig för alla barn oavsett deras fysiska behov. Dessutom erbjuder förskolan en stimulerande och pedagogiskt rik miljö där barnen kan växa och utvecklas.

Dibber Vallpojken Förskola bilder

Dibber Vallpojken Förskola bilder

Föräldrarnas tillgänglighet är också en prioritet för Dibber Vallpojken Förskola. Föräldrarna kan alltid nå förskolan på telefonnummer 0769481901 under kontorstid om de har några frågor eller om de behöver kommunicera med personalen. Förskolan strävar efter att skapa en öppen och tillgänglig kommunikation mellan föräldrar och personal för att säkerställa den bästa möjliga vård och utbildning för barnen.

Sammanfattningsvis är Dibber Vallpojken Förskola en idealisk plats för föräldrar som söker en kvalitativ och tillgänglig förskolemiljö för sina barn. Med sitt engagerade team, generösa öppettider och fokus på inkludering och tillgänglighet, är Dibber Vallpojken Förskola en plats där varje barn kan trivas och växa.

Dibber Vallpojken Förskola bilder

Dibber Vallpojken Förskola bilder

Detaljer om Dibber Vallpojken Förskola

Dibber Vallpojken Förskola Dibber Vallpojken Förskola bilder
Kontaktuppgifter & adress för Dibber Vallpojken Förskola
  • Byalagsvägen 1, 187 45 Täby, Sverige
  • https://dibber.se/forskola/dibber-vallpojken-forskola/
  • +46769481901
  • 2.92 km (Avståndet mellan Täby centrum och Dibber Vallpojken Förskola).
Öppettider
Måndag 22 juli 07 till 17:30
Tisdag 23 juli 07 till 17:30
Onsdag 24 juli 07 till 17:30
Torsdag 25 juli 07 till 17:30
Fredag 26 juli 07 till 17:30
Lördag 27 juli Stängt
Söndag 28 juli Stängt

Bilder från användare

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Dibber Vallpojken Förskola för alla att ta del av och välja snabbt.

Förskola
100% nöjda kunder
Palissadgränd 39-41, 187 46 Täby, Sverige (0.79 km).
Förskola
100% nöjda kunder
Skarpgränd 4, 187 41 Täby, Sverige (0.82 km).
Förskola
100% nöjda kunder
Klövjevägen 36, 187 31 Täby, Sverige (0.91 km).
Förskola
80% nöjda kunder
Tenorvägen 7, 187 33 Täby, Sverige (1.09 km).
Förskola
100% nöjda kunder
Torvmossegränd 3, 187 42 Täby, Sverige (1.25 km).
Förskola
80% nöjda kunder
Lovisedalsvägen 11, 187 50 Täby, Sverige (1.37 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Dibber Vallpojken Förskola. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Post a Comment