Omdömen om Designforever Outlet, Kaggensgatan 27, Kalmar

Omdömen om Designforever Outlet, Kaggensgatan 27, Kalmar

Designforever Outlet är en heminredningsbutik belägen på Kaggensgatan 27 i Kalmar. Butiken erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter till förmånliga priser. Öppettiderna är generösa, vilket gör det enkelt att besöka butiken oavsett om man arbetar 9-5 eller har en hektisk helgplanering.

Översikt av Designforever Outlet

Designforever Outlet är en heminredningsbutik belägen på Kaggensgatan 27 i Kalmar. Butiken erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter till förmånliga priser. Öppettiderna är generösa, vilket gör det enkelt att besöka butiken oavsett om man arbetar 9-5 eller har en hektisk helgplanering. Designforever Outlet är det perfekta stället att besöka för alla inredningsentusiaster som letar efter unika och prisvärda produkter till sitt hem.

Med inredning och design i fokus erbjuder Designforever Outlet möjligheten att handla i butik, vilket ger kunderna möjligheten att se och känna på produkterna innan de bestämmer sig. Butiken är fylld med allt från möbler till dekorativa föremål, och det finns något för alla smaker och stilar. Med en passion för design och kvalitet strävar Designforever Outlet efter att erbjuda något speciellt till varje kund.

Designforever Outlet bilder

Designforever Outlet bilder

Kunder som besöker Designforever Outlet kan förvänta sig en trevlig och inspirerande shoppingupplevelse, där de kan hitta unika produkter till sina hem till förmånliga priser. Butikens engagerade personal finns alltid till hands för att hjälpa till och ge råd, vilket gör shoppingen till en personlig och givande upplevelse för varje kund.

Oavsett om du är ute efter en specifik möbel eller bara letar efter inspiration för att fräscha upp ditt hem, är Designforever Outlet väl värt ett besök. Med sin breda produktutbud och generösa öppettider är det en plats där alla kan hitta något som passar deras behov och stil.

Designforever Outlet bilder

Designforever Outlet bilder

Detaljer om Designforever Outlet

Designforever Outlet Designforever Outlet bilder
Kontaktuppgifter & adress för Designforever Outlet
  • Kaggensgatan 27, 392 32 Kalmar, Sverige
  • +46704857163
  • 0.3 km (Avståndet mellan Kalmar centrum och Designforever Outlet).
Öppettider
Måndag 8 juli 10 till 18
Tisdag 9 juli 10 till 18
Onsdag 10 juli 10 till 18
Torsdag 11 juli 10 till 18
Fredag 12 juli 10 till 18
Lördag 13 juli 10 till 16
Söndag 14 juli Stängt

Bilder från användare

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Designforever Outlet för alla att ta del av och välja snabbt.

Butik Inreda 24 Ab
Heminredningsbutik
80% nöjda kunder
Norra Långgatan 16, 392 32 Kalmar, Sverige (0.05 km).
Heminredningsbutik
100% nöjda kunder
Storgatan 12, 392 32 Kalmar, Sverige (0.12 km).
Tygaffär
100% nöjda kunder
Kaggensgatan 16, 392 32 Kalmar, Sverige (0.15 km).
Heminredningsbutik
80% nöjda kunder
Kaggensgatan 14, 392 32 Kalmar, Sverige (0.17 km).
Heminredningsbutik
100% nöjda kunder
Kaggensgatan 7, 392 32 Kalmar, Sverige (0.19 km).
Grossist
80% nöjda kunder
Östra Sjögatan 19, 392 31 Kalmar, Sverige (0.26 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Designforever Outlet. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Post a Comment