Omdömen om Dackebackens Musikförskola, Vintervägen 2, Växjö

Omdömen om Dackebackens Musikförskola, Vintervägen 2, Växjö

Dackebackens Musikförskola är en modern och väletablerad förskola som fokuserar på att främja barns kreativitet och musikaliska utveckling. Med en engagerad personal och ett välstrukturerat pedagogiskt program, strävar förskolan efter att skapa en trygg och rolig miljö för barnen.

Översikt av Dackebackens Musikförskola

Dackebackens Musikförskola är en modern och väletablerad förskola som fokuserar på att främja barns kreativitet och musikaliska utveckling. Med en engagerad personal och ett välstrukturerat pedagogiskt program, strävar förskolan efter att skapa en trygg och rolig miljö för barnen.

Beläget på Vintervägen 2 i Växjö, är Dackebackens Musikförskola lättillgänglig för familjer i området. Med öppettider från 06:30 till 18:30, måndag till fredag, erbjuder förskolan flexibla alternativ för föräldrar med olika arbetsscheman.

För att underlätta för alla familjer, erbjuder Dackebackens Musikförskola utmärkt tillgänglighet för personer med funktionsnedsättningar. Den har en rullstolsanpassad ingång och parkering, vilket gör det enkelt för alla barn att delta i verksamheten.

På hemsidan http://www.dackebacken.se/ kan du läsa mer om förskolans unika musikfokus och pedagogiska metodik. Föräldrar kan också hitta viktig information om ansökningsprocessen och kontakta förskolan direkt på 0738676504 för att ställa frågor eller boka en rundtur.

Dackebackens Musikförskola strävar efter att vara en plats där barn kan växa, lära sig och ha roligt samtidigt som de utvecklar en kärlek för musik och kreativitet. Med sitt engagerade team och moderna faciliteter är förskolan en perfekt plats för familjer som värdesätter en stimulerande och trygg miljö för sina barns tidiga år.

Detaljer om Dackebackens Musikförskola

Dackebackens Musikförskola Dackebackens Musikförskola bilder
Kontaktuppgifter & adress för Dackebackens Musikförskola
Förskola: 5(2 rezensionen)
 • Vintervägen 2, 352 37 Växjö, Sverige
 • http://www.dackebacken.se/
 • +46738676504
 • 1.47 km (Avståndet mellan Växjö centrum och Dackebackens Musikförskola).
Öppettider
Måndag 10 juni 06:30 till 18:30
Tisdag 11 juni 06:30 till 18:30
Onsdag 12 juni 06:30 till 18:30
Torsdag 13 juni 06:30 till 18:30
Fredag 14 juni 06:30 till 18:30
Lördag 15 juni Stängt
Söndag 16 juni Stängt

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Dackebackens Musikförskola .

ImageVi hade mycket dåliga erfarenheter med avdelningen "Bjällrorna" där de yngsta barnen finns. Det råder stora säkerhetsrisker för småbarnen. Det känndes som en dålig arbetsmiljö där duktiga anställda fick lämna sina jobb. För oss var det en total besvikelse och slöseri av tid samt pengar. Vi avråder föräldrar från att välja denna förskola, i synnerhet Bjällrörna, för sina barn om de prioriterar säkerhet.Image

Michael Wimmer
10 december 2021

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Dackebackens Musikförskola för alla att ta del av och välja snabbt.

Förskola Björken
Förskola
80% nöjda kunder
Vårvägen 6, 352 32 Växjö, Sverige (0.34 km).
Förskolan Solkatten
100% nöjda kunder
Ulriksbergspromenaden 15, 352 36 Växjö, Sverige (0.39 km).
Förskola
80% nöjda kunder
Kungsgatan 79, 352 38 Växjö, Sverige (0.62 km).
80% nöjda kunder
Bergövägen 2, 352 44 Växjö, Sverige (0.68 km).
80% nöjda kunder
Hjalmar Petris väg 1, 352 47 Växjö, Sverige (0.97 km).
Förskola
100% nöjda kunder
Försommarvägen 8, 352 37 Växjö, Sverige (0.98 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Dackebackens Musikförskola. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Michael Wimmer

  Michael Wimmer

  10 december, 2021
  Vi hade mycket dåliga erfarenheter med avdelningen ”Bjällrorna” där de yngsta barnen finns. Det råder stora säkerhetsrisker för småbarnen. Det känndes som en dålig arbetsmiljö där duktiga anställda fick lämna sina jobb. För oss var det en total besvikelse och slöseri av tid samt pengar. Vi avråder föräldrar från att välja denna förskola, i synnerhet Bjällrörna, för sina barn om de prioriterar säkerhet.
  reply

Post a Comment