Omdömen om Compassio Sweden Ab, Bergdalsgatan 10, Borås

Omdömen om Compassio Sweden Ab, Bergdalsgatan 10, Borås

Compassio Sweden AB är en framstående rekryteringsbyrå belägen på Bergdalsgatan 10 i Borås. Företaget är specialiserat på att matcha kompetenta kandidater med företag som söker personal inom olika branscher.

Översikt av Compassio Sweden Ab

Compassio Sweden AB är en framstående rekryteringsbyrå belägen på Bergdalsgatan 10 i Borås. Företaget är specialiserat på att matcha kompetenta kandidater med företag som söker personal inom olika branscher. Med en dedikerad och erfaren personal strävar Compassio Sweden AB efter att skapa långsiktiga och framgångsrika samarbeten mellan arbetsgivare och arbetstagare.

Genom sin hemsida, https://www.compassiosweden.se/, kan potentiella kunder och jobbsökande få en överblick över företagets tjänster och lediga positioner. Med över telefon 0706411835, är Compassio Sweden AB enkelt att nå för de som är intresserade av deras rekryteringstjänster.

För att säkerställa att deras tjänster är tillgängliga för alla, erbjuder Compassio Sweden AB rullstolstillgänglig parkering. Detta visar företagets engagemang för att vara tillgängliga och inkluderande för alla.

Oavsett om man är i behov av att rekrytera ny personal eller är i sökandet efter en ny karriärmöjlighet, är Compassio Sweden AB det perfekta valet. Med sin expertis och dedikation i att matcha rätt person med rätt position, kan man lita på Compassio Sweden AB för sina rekryteringsbehov.

Detaljer om Compassio Sweden Ab

Compassio Sweden Ab Compassio Sweden Ab bilder
Kontaktuppgifter & adress för Compassio Sweden Ab
  • Bergdalsgatan 10, 504 58 Borås, Sverige
  • https://www.compassiosweden.se/
  • +46706411835
  • 1.17 km (Avståndet mellan Borås centrum och Compassio Sweden Ab).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Compassio Sweden Ab för alla att ta del av och välja snabbt.

Rekryterare
100% nöjda kunder
Skaraborgsvägen 21, 506 30 Borås, Sverige (0.78 km).
Experis Borås
80% nöjda kunder
Åsboholmsgatan 6, 4tr, 504 51 Borås, Sverige (1.16 km).
Recruitive Borås
Bemanningsföretag
80% nöjda kunder
Göteborgsvägen 4, 504 35 Borås, Sverige (1.68 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Compassio Sweden Ab. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Post a Comment