Omdömen om Carpe Diem Kropp & Själ, Kronobergsgatan 2, Växjö

Omdömen om Carpe Diem Kropp & Själ, Kronobergsgatan 2, Växjö

Carpe Diem Kropp & Själ är en fridfull och helande plats belägen på Kronobergsgatan 2 i Växjö. Som utövare av alternativmedicin fokuserar de på att främja hälsa och välbefinnande genom en rad olika behandlingar och metoder.

Översikt av Carpe Diem Kropp & Själ

Carpe Diem Kropp & Själ är en fridfull och helande plats belägen på Kronobergsgatan 2 i Växjö. Som utövare av alternativmedicin fokuserar de på att främja hälsa och välbefinnande genom en rad olika behandlingar och metoder. Med en fokus på kropp och själ, erbjuder de en helhetssyn på hälsa och välbefinnande.

Platsen är tillgänglig för alla, med rullstolstillgänglig parkering och toalett. Detta gör det enkelt och bekvämt för besökare att komma dit och njuta av de olika behandlingarna.

Carpe Diem Kropp & Själ strävar efter att skapa en fridfull och lugn miljö där besökare kan koppla av och hitta balans i sina liv. Med en erfaren och kunnig personal kan besökarna lita på att de kommer att få den bästa vården och behandlingen.

Oavsett om man är intresserad av massage, akupunktur, eller andra alternativa behandlingar, så kan Carpe Diem Kropp & Själ vara den perfekta platsen för att hitta hälsa och harmoni. Besökare kan kontakta dem på telefonnummer 047029780 för att boka en behandling eller få mer information om deras tjänster.

Detaljer om Carpe Diem Kropp & Själ

Carpe Diem Kropp & Själ Carpe Diem Kropp & Själ bilder
Kontaktuppgifter & adress för Carpe Diem Kropp & Själ
  • Kronobergsgatan 2, 352 33 Växjö, Sverige
  • +4647029780
  • 0.06 km (Avståndet mellan Växjö centrum och Carpe Diem Kropp & Själ).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Carpe Diem Kropp & Själ för alla att ta del av och välja snabbt.

Massageterapeut
100% nöjda kunder
Klostergatan 6, 352 30 Växjö, Sverige (0.2 km).
Massageterapeut
100% nöjda kunder
Kungsgatan 13 B, 352 31 Växjö, Sverige (0.3 km).
Massageterapeut
100% nöjda kunder
Kungsgatan 13B, 352 31 Växjö, Sverige (0.3 km).
Skönhetssalong
100% nöjda kunder
Bäckgatan 12, 352 31 Växjö, Sverige (0.36 km).
100% nöjda kunder
Storgatan 17, 352 30 Växjö, Sverige (0.38 km).
Hälsocenter
100% nöjda kunder
Sandgärdsgatan 29, 352 30 Växjö, Sverige (0.39 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Carpe Diem Kropp & Själ. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Post a Comment