Omdömen om Ca Fastigheter Ab, Holmsgatan 11, Borås

Omdömen om Ca Fastigheter Ab, Holmsgatan 11, Borås

CA Fastigheter AB är en fastighetsförmedlingsfirma med säte i Borås. Företaget är specialiserat på att hjälpa kunder att hitta sitt drömhem eller företagslokal i staden. Med ett imponerande utbud av olika fastigheter kan CA Fastigheter AB möta alla typer av behov och önskemål.

Översikt av Ca Fastigheter Ab

CA Fastigheter AB är en fastighetsförmedlingsfirma med säte i Borås. Företaget är specialiserat på att hjälpa kunder att hitta sitt drömhem eller företagslokal i staden. Med ett imponerande utbud av olika fastigheter kan CA Fastigheter AB möta alla typer av behov och önskemål.

Företaget har en användarvänlig hemsida där man enkelt kan bläddra igenom olika fastigheter och läsa mer om deras egenskaper. För de som föredrar personlig kontakt, finns det möjlighet att besöka det fysiska kontoret på Holmsgatan 11. Öppettiderna är generösa, från måndag till fredag mellan kl. 08:00 till 15:30.

CA Fastigheter AB strävar efter att vara tillgängligt för alla och de har därför rullstolstillgänglig parkering för personer med funktionsnedsättningar.

För den som är intresserad av att komma i kontakt med företaget för att få mer information, eller boka en visning av en fastighet, finns det möjlighet att ringa på telefonnummer 033222840.

Med sitt breda utbud, användarvänliga hemsida och god tillgänglighet, är CA Fastigheter AB det självklara valet för den som letar efter ett nytt hem eller lokal i Borås. Besök deras hemsida för mer information och utforska de olika alternativen som företaget har att erbjuda.

Detaljer om Ca Fastigheter Ab

Ca Fastigheter Ab Ca Fastigheter Ab bilder
Kontaktuppgifter & adress för Ca Fastigheter Ab
Fastighetsförmedling: 4(26 rezensionen)
 • Holmsgatan 11, 503 30 Borås, Sverige
 • http://www.cafastigheter.se/
 • +4633222840
 • 0.12 km (Avståndet mellan Borås centrum och Ca Fastigheter Ab).
Öppettider
Måndag 20 maj 08 till 15:30
Tisdag 21 maj 08 till 15:30
Onsdag 22 maj 08 till 15:30
Torsdag 23 maj 08 till 15:30
Fredag 24 maj 08 till 15:30
Lördag 25 maj Stängt
Söndag 26 maj Stängt

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Ca Fastigheter Ab .

ImageUpplevs väldigt nonchalanta. Rekommenderar att den som är bostadssökande, söker ett andrahandsboende tills att det finns lediga bostäder hos andra hyresvärdar.Image

Amir Mansouri
4 november 2020

ImageSnabbt, smidigt och enkelt. Jag fick en bra bostad i centrum till ett bra pris och har rekommenderat ca fastigheter till flera av mina skolkamrater som har letat ny bostad.Image

Alex L
11 september 2020

ImageOtrevliga, oförskämda och nonchalanta. Minsta lilla skada på något i deras fastigheter ska göras om från grunden. Enkla åtgärder för att reparera är aldrig aktuellt utan ska bytas ut rakt av och köpas in nytt för absolut dyraste tänkbara pris på marknaden. Rekommenderar endast som sista alternativ, vänta hellre på en vettig hyresvärd t.ex. Willhem.Image

Anders Ersson
1 september 2020

ImageVärsta företaget jag har varit med om. förtjänar inte ens en stjärna! Ring dem i snart 5 veckor och mailat ingen har återkommit till mig. Kommer informera alla om hur dem behandlar sina hyresgästerImage

Raven Spariosu
22 mars 2019

ImageHYR ALDRIG FRÅN DETTA FÖRETAG! har försökt nå dem i tre veckor över besiktingb samt att dem hade ändrat datum på hyran. Dem vägrar svara sen har dem mage att skicka påminnelse till gamla lägenheten även när dem vet att vi inte bor där längre och har korrekt adress. Regions chefen svarar inte heller. Hyr absolut inte härifrån.Image

Rasmus Kollgren
25 februari 2019

ImageMycket svåra att kontakta som boende för serviceärenden - företaget insisterar på kontakt via dess egna servicesida men svarar sedan inte. Nybyggda lägenheter med väl tilltagna hyror har billiga och icke barnsäkra vitvaror. Nyinflyttade får ej själva monter lampor/hyllor etc utan ska vänta in CA:s egna personal. Som en ett barn med en ny leksak ingen annan får röra.Image

Carl
9 december 2018

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Ca Fastigheter Ab för alla att ta del av och välja snabbt.

Fastighetsmäklare
80% nöjda kunder
Västerlånggatan 24, 503 30 Borås, Sverige (0.03 km).
Fastighetsförmedling
80% nöjda kunder
Västerbrogatan 8, 503 31 Borås, Sverige (0.13 km).
Fastighetsmäklare
100% nöjda kunder
Österlånggatan 16 F, 503 31 Borås, Sverige (0.25 km).
Fastighetsmäklare
80% nöjda kunder
Allégatan 59, 503 37 Borås, Sverige (0.36 km).
Uthyrning av kontorsutrymme
100% nöjda kunder
Norrby tvärgata 3, 504 37 Borås, Sverige (0.37 km).
Lägenhetsuthyrning
80% nöjda kunder
Kyrkogårdsgatan 9, 504 30 Borås, Sverige (0.63 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Ca Fastigheter Ab. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Carl

  Carl

  9 december, 2018
  Mycket svåra att kontakta som boende för serviceärenden – företaget insisterar på kontakt via dess egna servicesida men svarar sedan inte. Nybyggda lägenheter med väl tilltagna hyror har billiga och icke barnsäkra vitvaror. Nyinflyttade får ej själva monter lampor/hyllor etc utan ska vänta in CA:s egna personal. Som en ett barn med en ny leksak ingen annan får röra.
  reply
 • Rasmus Kollgren

  Rasmus Kollgren

  25 februari, 2019
  HYR ALDRIG FRÅN DETTA FÖRETAG! har försökt nå dem i tre veckor över besiktingb samt att dem hade ändrat datum på hyran. Dem vägrar svara sen har dem mage att skicka påminnelse till gamla lägenheten även när dem vet att vi inte bor där längre och har korrekt adress. Regions chefen svarar inte heller. Hyr absolut inte härifrån.
  reply
 • Raven Spariosu

  Raven Spariosu

  22 mars, 2019
  Värsta företaget jag har varit med om. förtjänar inte ens en stjärna! Ring dem i snart 5 veckor och mailat ingen har återkommit till mig. Kommer informera alla om hur dem behandlar sina hyresgäster
  reply
 • Lennart Hessel

  Lennart Hessel

  11 december, 2019
  Sådär.
  reply
 • Stefan Nilsson

  Stefan Nilsson

  20 januari, 2020
  Kanonservice. Dagen/dagarna efter anmälan är problemen efter den gamla hyresgästen fixade.
  reply
 • Anders Ersson

  Anders Ersson

  1 september, 2020
  Otrevliga, oförskämda och nonchalanta. Minsta lilla skada på något i deras fastigheter ska göras om från grunden. Enkla åtgärder för att reparera är aldrig aktuellt utan ska bytas ut rakt av och köpas in nytt för absolut dyraste tänkbara pris på marknaden. Rekommenderar endast som sista alternativ, vänta hellre på en vettig hyresvärd t.ex. Willhem.
  reply
 • Alex L

  Alex L

  11 september, 2020
  Snabbt, smidigt och enkelt. Jag fick en bra bostad i centrum till ett bra pris och har rekommenderat ca fastigheter till flera av mina skolkamrater som har letat ny bostad.
  reply
 • Amir Mansouri

  Amir Mansouri

  4 november, 2020
  Upplevs väldigt nonchalanta. Rekommenderar att den som är bostadssökande, söker ett andrahandsboende tills att det finns lediga bostäder hos andra hyresvärdar.
  reply
 • Kjell Chao

  Kjell Chao

  19 december, 2020
  Tråkiga lokaler
  reply
 • Evin Haddad

  Evin Haddad

  14 december, 2021
  Väldigt dåliga erfarenheter från CA fastigheter! Jag lämnar min bostad RENARE än vad jag fick den, trots detta är lgh ej godkänd då fastighetsskötare Albin och en annan man besiktar lägenheten på 29 kvm i EN TIMMA? Helt absurt, och inte bara det, tråkig hyresvärd som vägrar samarbeta och påstår att jag ska betala en ytterligare kostnad för återbesiktning då återbesiktningen ej skedde, lurt! Aldrig CA igen, tråkigt att behöva lämna sin bostad med dåligt avslut.
  reply
 • Anna-Carin klar

  Anna-Carin klar

  24 december, 2021
  Bästa hyresvärd någonsin
  reply
 • Marie Dahlgren

  Marie Dahlgren

  25 november, 2022
  Mycket nöjd.
  reply

Post a Comment