Omdömen om Bup Neuropsykiatrisk Mottagning, Samaritvägen 13, Borås

Omdömen om Bup Neuropsykiatrisk Mottagning, Samaritvägen 13, Borås

Bup Neuropsykiatrisk Mottagning är en medicinsk klinik belägen på Samaritvägen 13 i Borås. Mottagningen är specialiserad på att tillhandahålla vård och behandling för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Översikt av Bup Neuropsykiatrisk Mottagning

Bup Neuropsykiatrisk Mottagning är en medicinsk klinik belägen på Samaritvägen 13 i Borås. Mottagningen är specialiserad på att tillhandahålla vård och behandling för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

En av de främsta fördelarna med Bup Neuropsykiatrisk Mottagning är dess tillgänglighet för personer med olika behov. Mottagningen har en rullstolsanpassad ingång och parkering, samt en rullstolstillgänglig toalett. Detta gör det enkelt för alla att ta sig till och från mottagningen utan problem.

Mottagningen erbjuder också en rad bekvämligheter, inklusive toaletter och tar emot nya patienter. Detta gör det till en idealisk plats för personer som söker professionell vård för neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Med sitt fokus på tillgänglighet och bekvämlighet är Bup Neuropsykiatrisk Mottagning en plats som strävar efter att ge alla patienter den vård och behandling de behöver. Oavsett om man är en ny patient eller i behov av tillgänglig vård, är mottagningen dedikerad till att möta individuella behov och erbjuda en hög standard på vård och service.

Detaljer om Bup Neuropsykiatrisk Mottagning

Bup Neuropsykiatrisk Mottagning Bup Neuropsykiatrisk Mottagning bilder
Kontaktuppgifter & adress för Bup Neuropsykiatrisk Mottagning
Medicinsk klinik: 5(11 rezensionen)
 • Samaritvägen 13, 504 57 Borås, Sverige
 • +46336162018
 • 1.19 km (Avståndet mellan Borås centrum och Bup Neuropsykiatrisk Mottagning).

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Bup Neuropsykiatrisk Mottagning .

ImageBra personal och vi kände oss trygga i utredningen av vårat barn, innan man visste vart deras "egna" parkering fanns så var det svårt att hitta parkering dock.Image

Linda Mosorin
20 januari 2020

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Bup Neuropsykiatrisk Mottagning för alla att ta del av och välja snabbt.

Sjukhus
80% nöjda kunder
Brämhultsvägen 53, 501 82 Borås, Sverige (0.16 km).
Sjukhus
80% nöjda kunder
55, Brämhultsvägen 53, 504 55 Borås, Sverige (0.26 km).
80% nöjda kunder
Brämhultsvägen 53, 504 57 Borås, Sverige (0.27 km).
Sjukhus
80% nöjda kunder
Syster Toras väg, 504 55 Borås, Sverige (0.7 km).
Allmänläkare
80% nöjda kunder
Första Villagatan 11, 504 53 Borås, Sverige (0.8 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Bup Neuropsykiatrisk Mottagning. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Linda Mosorin

  Linda Mosorin

  20 januari, 2020
  Bra personal och vi kände oss trygga i utredningen av vårat barn, innan man visste vart deras ”egna” parkering fanns så var det svårt att hitta parkering dock.
  reply
 • Marina Villalobos

  Marina Villalobos

  18 november, 2020
  Bra
  reply
 • Smaug

  Smaug

  7 december, 2021
  Fixa vägarna till Töllsjö snälla jag årkar inte
  reply
 • foltas1

  foltas1

  18 december, 2021
  Trevlig personal
  reply
 • susanne lindberg

  susanne lindberg

  26 december, 2021
  Fräscha lokaler då det är relativt nybyggt. Stora och rymliga.
  reply
 • Nina Liljedahl Magnusson

  Nina Liljedahl Magnusson

  8 februari, 2023
  Tyvärr får man inte den hjälp man behöver!
  reply
 • rasta rocka

  rasta rocka

  24 augusti, 2023
  Ett dåligt skämt
  reply
 • Oscar Hedén

  Oscar Hedén

  29 augusti, 2023
  Det verkar saknas strategier för att effektiva arbetssätt. Uppenbara fall ska krånglas och utvärderas av 10-tal olika läkare, psykologer, sjuksköterskor och samtalsterapeuter som frågar samma frågor och inte gör bedömningar utan bedömer bara om det är så att personen faktiskt ska utredas och då utredas av en annan läkare som också ska göra en bedömning baserat på samma frågor igen, vid nästa besök har läkaren i fråga slutat så en ny läkare behöver bedöma lite och börjar ställa samma frågor igen, sedan får man ett beslut om att patienten faktiskt ska utredas. Då börjar frågorna om igen. Under den tiden har personen ifråga redan hamnat så långt ner i sina svårigheter att de svaren som gavs tidigare inte längre är relevanta. Tips, vänd er till annan Region direkt om möjligt, längre resor är värt besväret.
  reply

Post a Comment