Omdömen om Borås, Verkstadsgatan 26

Omdömen om Borås, Verkstadsgatan 26

Borås Bilhandel är en professionell och pålitlig bilåterförsäljare i Borås, belägen på Verkstadsgatan 26. Med en imponerande hemsida på https://www.borasbilhandel.se/ erbjuder de ett brett utbud av bilar och fordon för alla behov och smaker.

Översikt av Borås

Borås Bilhandel är en professionell och pålitlig bilåterförsäljare i Borås, belägen på Verkstadsgatan 26. Med en imponerande hemsida på https://www.borasbilhandel.se/ erbjuder de ett brett utbud av bilar och fordon för alla behov och smaker.

Med generösa kontorstider finns det gott om tillfällen att besöka Borås Bilhandel och se deras utbud av fordon. De har öppet måndag till fredag från 09:00 till 18:00 samt lördagar från 10:00 till 15:00.

Borås bilder

Borås bilder

För kundernas bekvämlighet accepterar Borås Bilhandel en rad olika betalningsmetoder, inklusive betalkort, NFC-betalningar med mobiler och kreditkort. Dessutom är platsen fullt tillgänglig för rullstolsanvändare med både rullstolsanpassad ingång och parkering.

Oavsett om du är ute efter en familjebil, en sportig bil eller en pålitlig begagnad bil, kan Borås Bilhandel säkerställa att du hittar precis det du letar efter. Med vänlig och kunnig personal är du säker på att få en trevlig och professionell service när du besöker Borås Bilhandel.

Borås bilder

Borås bilder

Ta med dig dina drömmars bil hem idag genom att besöka Borås Bilhandel på Verkstadsgatan 26 i Borås, eller ring dem på 033103600 för mer information.

Detaljer om Borås

Borås Borås bilder
Kontaktuppgifter & adress för Borås
Bilåterförsäljare: 5(143 rezensionen)
 • Verkstadsgatan 26, 504 62 Borås, Sverige
 • https://www.borasbilhandel.se/
 • +4633103600
 • 2.88 km (Avståndet mellan Borås centrum och Borås).
Öppettider
Måndag 22 juli 09 till 18
Tisdag 23 juli 09 till 18
Onsdag 24 juli 09 till 18
Torsdag 25 juli 09 till 18
Fredag 26 juli 09 till 18
Lördag 27 juli 10 till 15
Söndag 28 juli Stängt

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Borås .

ImageJag tänkde köpa en Toyota från här,vi har kommit överens om priset allt på telefon,sedan har väntat 2 dagar för att ska få en serios svar.blev oserios.Rekomenderar inte!Image

Zamin Xalilov
26 augusti 2023

ImageJag har flera gånger försökt att nå detta företag via e-post men jag får aldrig något svar. Jag försöker också ringa dem men de ignorerar mig helt enkelt. Ett mycket dåligt företag som jag inte skulle önska någon !!!Image

Andreas Freitag
11 juli 2023

ImageFrun köpte en DS4 från dom. Kanon bra service och säljare. Man kände sig väl omhändertagen! Blir flera köp i framtiden från dom! Anders/ BorlängeImage

Anders Karlsson
18 juni 2023

ImageBemötandet är mer än utmärkt och människorna är väldigt underbara, hjälpsamma och ärliga i sin behandling, speciellt Sawsan Tack för din omtanke om kundernaImage

Ibrahim Maryam
17 juni 2023

ImageTack för din femstjärniga recension! Det glädjer oss att du tog dig tiden att betygsätta ditt besök Varmt välkommen att besöka oss igen!Image

Sture Haraldsson
1 juni 2023

ImageVärldens bästa service och personalTusen tack Borås bilhandel för en super smidig affär på min vackra volvo V60, bästa firman som har och alltid leverar fina bilar till marknadens bästa priser!!...️ Rekommenderas varmt! Det gick snabbt att få både prisförslag och en tid bokad, och servicen är 100 /100Image

Ahmad Alhmza
1 juni 2023

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Borås för alla att ta del av och välja snabbt.

Bilåterförsäljare
100% nöjda kunder
Verkstadsgatan 2c, 504 62 Borås, Sverige (0.43 km).
100% nöjda kunder
Pickesjövägen 2, 504 31 Borås, Sverige (1.24 km).
Bilåterförsäljare
100% nöjda kunder
Pickesjövägen 2, 504 31 Borås, Sverige (1.27 km).
Bilåterförsäljare
80% nöjda kunder
Getängsvägen 15, 504 68 Borås, Sverige (2.04 km).
Bilåterförsäljare
100% nöjda kunder
Företagsgatan 16, 504 64 Borås, Sverige (2.16 km).
Bilåterförsäljare
100% nöjda kunder
Petersbergsgatan 19, 504 30 Borås, Sverige (2.31 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Borås. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Anders Jöelaid

  Anders Jöelaid

  27 oktober, 2016
  Jättebra service och trevlig personal. Bra priser på service och bra blandning på prisklasser av bilar. Ljusa och fräscha lokaler.
  reply
 • Ann Clements

  Ann Clements

  16 juli, 2017
  Jag har köpt bil här och var mycket nöjd med den vänlighet och service personerna visade. Rekommenderar varmt. Ann Clements
  reply
 • Jaquline Kardin

  Jaquline Kardin

  24 juli, 2017
  Reservera en bil, de skulle hålla bilen åt oss. När vi väl är framme har de sålt bilen! Vi bor i Göteborg , så vi har släpat in alla däck i bilen och skyndat oss i väg för att hinna dit innan de stänger!
  De säger att de kontaktat oss med både sms och samtal. Har varken mottagit sms eller samtal från de.!
  Riktigt dåligt!
  Oseriös firma!
  reply
 • Ulf Svensson

  Ulf Svensson

  5 september, 2017
  Var väldigt försiktig om du skall köpa bil där. Dom har väldigt rymligt samvete. En konditionsbesiktning före köp rekommenderas starkt. Jag blev blåst.
  reply
 • Vanczák István

  Vanczák István

  2 oktober, 2017
  Trevlig och hjälpsam personal. Bra bilar. Jag kan rekommendera dem.
  reply
 • Lexuz

  Lexuz

  20 december, 2017
  Skulle titta på en bil, ringde innan och informerade om att jag var på väg. De lovade hålla bilen. Kommer fram till affären och de säljer bilen framför näsan på mig.
  Hade lämnat information om att jag behövde åka längre sträcka för att ta mig dit, lämnade namn. Vem säljer bil utan att kolla personens namn innan? De försökte locka med andra bilar, men intresset för bil hos dem var borta..blev att åka runt i Borås o kolla andra bil handlare.
  reply
 • Mayada Hania

  Mayada Hania

  29 september, 2018
  Det finns bra tjänster
  reply
 • Ida Lindholm

  Ida Lindholm

  8 oktober, 2018
  Hade reserverat en bil och dagen innan vi ska åka ner till bilfirman (bor 4,5 timma bort) så får vi ett sms om att bilen är reserverad åt någon annan som redan har betalat handpenning. Vi reserverade bilen flera dagar innan smset kom. Känns väldigt oseriöst när man inte har bättre koll på sina bilar..
  reply
 • H E

  H E

  24 oktober, 2018
  Gillade inte stället. Dålig service.
  reply
 • Marwan Daoud

  Marwan Daoud

  25 november, 2018
  Mycket trevligt
  reply
 • El Solo

  El Solo

  30 november, 2018
  För dirt
  reply
 • Lisbeth Spjuth

  Lisbeth Spjuth

  17 december, 2018
  Superbra
  reply
 • Ingo Malm

  Ingo Malm

  18 januari, 2019
  Trevlig och tillmötesgående personal. Snabb service och humana priser.
  reply
 • Fredrik Eriksson

  Fredrik Eriksson

  21 januari, 2019
  Ingen koll på bilarna
  reply
 • Jimmy Björck

  Jimmy Björck

  7 februari, 2019
  Ett skämt…. Fel papper i bilen.. bilen startar inte..
  reply
 • Patric dahlen

  Patric dahlen

  12 februari, 2019
  Fantastisk bra service som bryr dig om sina kunder … …
  reply
 • mattias olausson

  mattias olausson

  16 februari, 2019
  Jag köpte en bil här. Eller snarare av en privatperson som använde firman som en förmedlingstjänst. De tog en avgift och sålde alltså bilen åt honom. Det gick ganska smidigt och enkelt. Killen fick komma med bilen, de tvättade den och efter provkörning hjälpte förmedlare oss att fylla i papperna, hämta sommardäck och löste finansieringen. Jag lyckades köpa en bil jag är supernöjd med till ett helt rimligt pris (Kia soul 2017, 700 mil för 161 000). Jag kan inte komma på något negativa med köpet. Dock erbjöd han sig sälja min bil för en schablon summa som var halva bilens värde. Summan funkar för dyra bilar men inte för en bil man vill kränga för 10 000. Men som köpare var stället klockrent /Mattias
  reply
 • A K

  A K

  6 mars, 2019
  Mycket trevliga och hjälpsam. Kan starkt rekommendera.
  reply
 • marcus evald

  marcus evald

  17 mars, 2019
  Kunnig personal och ett bra bemötande. Mycket nöjd med mitt bil köp.
  reply
 • Kjell Mattsson

  Kjell Mattsson

  19 mars, 2019
  Trevlig tillmötesgående personal.
  reply
 • Daniel Johansson

  Daniel Johansson

  22 mars, 2019
  Bra och snabb servicenivå
  reply
 • Rickard Kawalec

  Rickard Kawalec

  4 april, 2019
  Bra bemötande trevlig personal.
  reply
 • Daniel

  Daniel

  9 december, 2019
  Lovade alu fälgar fick aldrig några.
  reply
 • Johan Hedquist

  Johan Hedquist

  13 december, 2019
  Köpte en begagnad Kia som var superfräsch och perfekt iordninggjord. Tog tåget ner en söndag och blev upphämtad vid stationen. Egentligen har de stängt på söndagar men de öppnade för min skull. Bra service. Själva affären gick både snabbt och smidigt och de fixade med finansieringen med några enkla knapptryckningar på datorn. Är supernöjd med bilen.
  reply
 • Henrik Gustavsson

  Henrik Gustavsson

  14 december, 2019
  Trevlig säljare och personal! Väl värt ett besök.

  Märkte vid provkörningen att bromsbeläggen var dåliga innan köpet, detta åtgärdades direkt via deras verkstad innan affären slutfördes. Nya belägg ordnades och i övrigt gick bilen felfritt.

  Tummen upp …

  reply
 • Görgen Erlandssonå

  Görgen Erlandssonå

  16 december, 2019
  Mycket bra
  reply
 • Andreas Eskilsson

  Andreas Eskilsson

  16 december, 2019
  I tre veckor har jag försökt få tag i en bil som dom har på blocket utan resultat. Har ringt nästan varje dag, åkt dit 3 dagar i veckan. Bilen finns inte, hela tiden är det lögner om att bilen är hos rekondarn som inte svarat för personliga skäl, och han gör allt för att få ut bilen därifrån. När jag ringer rekondarn så svarar han direkt och säger att han har semester. Jag frågar om han har bilen och om den existerar, svaret är jag ringer imorn. Ingen samtal dagen efter, och ingen som svarar när man ringer. När man åker till rekondarn så ser man inte bilen där. Och man ser att han varit på plats då det är nya bilar som kommit in och åkt ut. Ett stort skämt!
  reply
 • Peter Johansson

  Peter Johansson

  17 december, 2019
  Jobbiga säljare o halvdana bilar till alldeles för höga priser
  reply
 • Kjell Tornhag

  Kjell Tornhag

  17 december, 2019
  Fixat våra dåligt kylande AC på alla 3 bilarna.Inget tjafs om service för 5000:- osv utan kollat läckage o fyllt dom omg.Även köpt en s60
  Grymt nöjda.
  reply
 • Visar Keqa

  Visar Keqa

  19 december, 2019
  Oseriös!!!
  Lägger ut på annons bilar som inte existerar.
  reply
 • Mohammed Malin

  Mohammed Malin

  19 december, 2019
  …… BH-service …
  reply
 • V

  V

  23 december, 2019
  Bra bemötande bra service Välvårdade och snygga bilar håller vad dom Säger till kunden samt att dom. Ställer upp på. Röda dagar väldigt bra service rekommenderar starkt Borås Bilhandel AB köpt flera bilar och kommer att fortsätta med dom upp till … procent servis …
  reply
 • Ronny Modig

  Ronny Modig

  25 december, 2019
  Snabbt o bekvämt med tvätt av fordon
  Tyvärr missade man en liten fläck i sätet annars hade det blivit full pott
  reply
 • Mario Ocaranza

  Mario Ocaranza

  28 december, 2019
  Mycket hjälpsam personal
  reply
 • Camilla Berglöv Hermansson

  Camilla Berglöv Hermansson

  3 januari, 2020
  Ringde på en bil som lät intressant för oss i familjen. Hade en dyrare bil som de bytte in smidigt och till skälig peng. Snabb och smidig affär. Alla nöjda. Trevlig personal som kunde sin sak men ändå lyssnade på oss som kund.
  reply
 • Leif Savhammar

  Leif Savhammar

  8 januari, 2020
  Bra
  reply
 • Per Tjernby

  Per Tjernby

  12 januari, 2020
  Vi hittade en fin bil här som vi köpte. De erbjöd ett bra pris för vår gamla som vi bytte in. Trevlig säljare som såg till att vi blev nöjda.
  reply
 • Cali Abrykan

  Cali Abrykan

  18 januari, 2020
  Väldigt trevlig säljare …. Excellent …
  reply
 • Kai

  Kai

  20 januari, 2020
  Fyllde på min AC o kolla läckor till ett bra pris.
  Kommer att återkomma om de behövs bytas AC pump o fyllas på igen.
  reply
 • Rashid Amin

  Rashid Amin

  23 januari, 2020
  Det är ett väldigt bra ställe att köpa bilar och de är väldigt bra människor som jobbar där
  reply
 • Kristina Johansson

  Kristina Johansson

  26 januari, 2020
  Köpte en Kia sportage av Billy med personal. Är supernöjd med bilen. Den är i toppskick. Kan verkligen rekommendera Borås bilhandel. Fina bilar och väldigt bra bemötande.
  reply
 • Therese Lönnesjö

  Therese Lönnesjö

  28 januari, 2020
  Trevlig personal!
  reply
 • Per Adermalm

  Per Adermalm

  28 januari, 2020
  Jag rekommenderar inte denna bilhandel.
  Titta knappt på bilen man vill byta in och slänger ur sig ett skambud.
  Bilen jag skulle provköra starta inte och fick kickas igång med andra bilar och startkablar.

  Fyf**…

  reply
 • Gunnar Gothberg

  Gunnar Gothberg

  31 januari, 2020
  Alltid snabbt o perfekt utfört!
  reply
 • lars pettersson

  lars pettersson

  2 februari, 2020
  Trevliga men kanske lite påflugna säljare. Det passar inte oss svenskar så bra. Annars många bra bilar toll vettiga priser.
  reply
 • Björn Ljungquist

  Björn Ljungquist

  3 februari, 2020
  De har stans absolut bästa biltvätt. Mycket prisvärd i förhållande till resultatet som alltid är mycket bra!
  reply
 • عامر احمد

  عامر احمد

  3 februari, 2020
  Bra
  reply
 • Roger Engan

  Roger Engan

  4 februari, 2020
  En riktig bluffmakare .
  reply
 • amer alhendi

  amer alhendi

  5 februari, 2020
  Bra service
  reply
 • Firudin

  Firudin

  30 augusti, 2020
  Sålde en bil till Borås bilhandel och kan lugnt säga att det var det smidigaste bilförsäljningen som jag har varit med om. Stort tack till Angelina för hjälpen!
  reply
 • Arne Andersson

  Arne Andersson

  3 september, 2020
  Gillar dem.
  reply
 • Peter Gustavsson

  Peter Gustavsson

  3 september, 2020
  Bra service
  reply
 • Anders Höglund

  Anders Höglund

  8 september, 2020
  Bra service och allt i sin ordning med både bil och papper, höll vad dem sa.
  Nöjd med mitt bilköp… …
  reply
 • Lina Larsson

  Lina Larsson

  18 september, 2020
  Jättetrevlig personal som löste allting mycket smidigt. Supernöjd med både provkörningar och bilköp!
  reply
 • Joachim Lindgren

  Joachim Lindgren

  22 september, 2020
  Vi köpte en Mini Cooper av Borås Bilhandel, fick väldigt bra service och bemötande från första kontakten till leverans.
  reply
 • Pär Magnusson

  Pär Magnusson

  10 oktober, 2020
  Vad håller detta företag på med?
  Säljer dom bilar? Ingen aning. De visar inga bilar till salu. Finns det några så….
  En bland de sämsta hemsidorna jag har sett i dessa covid19 tiderna.
  reply
 • Magnus Karlsson

  Magnus Karlsson

  13 oktober, 2020
  Lämnade in bilen för lackering av stötfångare efter en parkeringsskada och passade samtidigt på att få en tvätt in- och utvändigt. Är så nöjd man kan bli av både lackeringsarbetet och tvätten av bilen. Har lämnat in bilen för tvätt på andra firmor innan och detta var första gången på Borås Bilhandel. De gjorde jobbet bättre är på andra firmor jag varit på (de andra gör det inte dåligt för den delen heller, men detta var verkligen superbra). Kommer tillbaka. Stort tack!
  reply
 • Christina Sundqvist

  Christina Sundqvist

  23 oktober, 2020
  Helt klart den bästa bilfirman jag vart på. Bra bemötande, bra service och helt klart bästa säljaren jag handlat av. Allt var perfekt. Är super nöjd med mitt bilköp hos er. Rekommenderar verkligen denna firman. Borås Bilhandel är verkligen bäst!
  En mycket nöjd kund
  reply
 • Inger Carlström

  Inger Carlström

  24 oktober, 2020
  Väldigt trevligt och proffsigt bemötande. Har nu haft vår Volvo V 70 i två månader. Den körs dagligen ca 10 mil. Den går som en klocka och är väldigt skön att köra.
  reply
 • Zain Zubair

  Zain Zubair

  24 oktober, 2020
  Köpte en Ford av dem. De har de bästa bilarna, personalen och tjänsterna. Lycka till hela teamet på borås bilhandel. Fortsätt göra bra jobb … …
  reply
 • Emad Alromeed

  Emad Alromeed

  6 november, 2020
  Utmärkt och bra hantering
  reply
 • Blahablaha Blaha

  Blahablaha Blaha

  8 november, 2020
  Helnöjd… …
  reply
 • Mustafa Ahmed

  Mustafa Ahmed

  9 november, 2020
  De är ärliga i sina handlingar och kreativa i sitt arbete
  reply
 • Tove Hansson

  Tove Hansson

  18 november, 2020
  Trevlig och duktig personal, däckbyte gick snabbt och smidigt! Rekommenderas … …
  reply
 • Pe Håkansson

  Pe Håkansson

  20 november, 2020
  Köpte en Golf på telefon obesett, litade på säljarens uppgifter plus en video. fick bilen nyservad, bytt kamrem och vattenpump och ett drag jag beställt. Fick bilen hemleverad på tomten (23mil drygt), eftersom jag är Covid-risk. Precis allt var som vi kommit överens om och på utsatt tid trots semestrar osv. Absolut högsta betyg
  reply
 • Akan Etim

  Akan Etim

  20 december, 2020
  Min upplevelse var en ren och skär besvikelse. Smått oseriösa

  Gärna Billy.
  Jag var inne för att det var en bil som var av intresse. Åkte dit kikade på den tilltänkta bilen fick okej pris på Er bil men det var priset firman erbjöd för min bil som gjorde att affären inte blev av direkt. Pratade med säljaren där och vi kom fram till att jag skulle ta mig en extra funderare och höra av mig dagen efter. Nästföljande dag ringde jag upprepade gånger och även skickade sms. En dag senare när jag väl får tag på säljaren jag var i kontakt med sa denna att den ville bara stämma av med ägaren (dig Billy) för att få affären att gå igenom, man kan säga att jag väntar än.
  Åtminstone kunde jag fått ett sms där det lyder ’nej tack vi drar oss ur’

  reply
 • Nenad Pucar

  Nenad Pucar

  7 december, 2021
  Väldigt hjälpsamma när jag har hittat fel på bilen.
  reply
 • Nofaa Am

  Nofaa Am

  7 december, 2021
  Hej! Är det av någon speciell anledning som det endast blev en stjärna denna gång? All feedback är viktig för oss i vårt arbete att ständigt förbättra våra kunders upplevelse.
  reply
 • ziad jamous

  ziad jamous

  8 december, 2021
  Ett av de bästa bilförsäljningskontoren och arbetarna är väldigt trevliga
  reply
 • malak Sy

  malak Sy

  8 december, 2021
  Hej! Är det av någon speciell anledning som det endast blev en stjärna denna gång? All feedback är viktig för oss i vårt arbete att ständigt förbättra våra kunders upplevelse.
  reply
 • Iman Rahal

  Iman Rahal

  9 december, 2021
  mycket bra
  reply
 • Iisk shorty

  Iisk shorty

  10 december, 2021
  Skrutt bilar, dåligt företag …… …
  reply
 • ML Motor & Rekond

  ML Motor & Rekond

  11 december, 2021
  Man använder inte mutterknack på låshylsor … …
  reply
 • Thomas Nygren

  Thomas Nygren

  11 december, 2021
  Trevlig personal men blev ingen affär
  reply
 • kameron heren

  kameron heren

  13 december, 2021
  Hej! Är det av någon speciell anledning som det endast blev en stjärna denna gång? All feedback är viktig för oss i vårt arbete att ständigt förbättra våra gästers upplevelse.
  reply
 • rudolf med röda mulen ek

  rudolf med röda mulen ek

  13 december, 2021
  Har gjort affär med en kvinnlig försäljare. Hon agerade mycket professionellt. Snabb och smidig affär för mig.
  reply
 • malak shahin

  malak shahin

  16 december, 2021
  Hej! Är det av någon speciell anledning som det endast blev en stjärna denna gång? All feedback är viktig för oss i vårt arbete att ständigt förbättra våra kunders upplevelse.
  reply
 • Haitham Alsawadi

  Haitham Alsawadi

  19 december, 2021
  Hej och tusen tack för fyra stjärnor. Det glädjer oss att se! Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen snart igen
  reply
 • Jamy Makindu

  Jamy Makindu

  22 december, 2021
  Grym service och bra bilar
  reply
 • Gustav Bates

  Gustav Bates

  22 december, 2021
  Mycket trevliga. Tobias hjälpte väldigt bra. Kanske blir det bilköp hos dem någon gång.
  reply
 • Elins Vinkel

  Elins Vinkel

  22 december, 2021
  Ägaren var sen och sen helt ointresserade av oss som kunder…
  reply
 • Youssef Chikh

  Youssef Chikh

  24 december, 2021
  Tusen tack för fem stjärnor, det uppskattar vi verkligen! Vi önskar dig varmt välkommen åter och en fortsatt fin dag!
  reply
 • Haitham Ahmed

  Haitham Ahmed

  26 december, 2021
  De har de bästa bilarna, personalen och tjänsterna. Lycka till hela teamet på borås bilhandel. Fortsätt göra ett fantastiskt arbete
  reply
 • Zina Almohammad

  Zina Almohammad

  28 december, 2021
  Du måste ta kontroll över bilen eftersom du kommer att hitta så problem …
  reply
 • عدنان الاحمد

  عدنان الاحمد

  29 december, 2021
  excellent
  reply
 • Ali Atti

  Ali Atti

  31 december, 2021
  Mycket bra service och super kunnig personal……… …
  reply
 • Rotorljus

  Rotorljus

  2 januari, 2022
  Dåligt sällskap, erbjuder ett fordon på Blocket som plötsligt inte finns längre.
  reply
 • jonna x

  jonna x

  6 januari, 2022
  Fantastisk firma och mycket trevlig personal som verkligen bryr sig om sina kunder. Kommer alltid åka till dem då jag kan lita på dem. Rekommenderas +++++++
  reply
 • Kenth Johansson

  Kenth Johansson

  17 november, 2022
  Tack för dina fem stjärnor …
  reply
 • Caroline Thoren

  Caroline Thoren

  27 november, 2022
  Väldigt serviceminded och proffsigt företag som hjälpte mig att sälja min bil på ett väldigt smidigt sätt!
  reply
 • Anna Hietala

  Anna Hietala

  30 november, 2022
  Köpte en bil med två uppsättningar däck. De lyckades packa fel däck med bilen och har fortfarande inte levererat de rätta till mig trots flera löften. Extremt oprofessionellt och bedrägligt beteende.

  EDIT: Företaget kontaktade mig efter att ha sett den här recensionen och bad mig ta bort den. De säger sig ha skickat däcken redan i juni. De kan dock inte namnge fraktbolaget eller tillhandahålla en kopia av fraktsedeln/kvittot på försändelsen efter flera förfrågningar. Jag har nu polisanmält detta som bedrägeri.

  reply
 • Daniel

  Daniel

  1 december, 2022
  Hej, vi får tacka så hjärtligt för ditt omdöme och din stjärna! Vi hade jättegärna uppskattat lite feedback för att höra vad som hade kunnat få din stjärna att bli fem vid ditt nästa besök? Vi hoppas att få hälsa dig välkommen väldigt snart! Trevlig dag!
  reply
 • Peder Johansson

  Peder Johansson

  3 december, 2022
  Dom verkar ha bra bilar till bra priser samt bra personal
  reply
 • Ellie Englund

  Ellie Englund

  3 december, 2022
  Så nöjd med våran Mazda … …
  reply
 • Watanzib Safi

  Watanzib Safi

  7 december, 2022
  Väldigt otrevligt bemötande. Jag skulle aldrig rekommendera. De inget tid till sina kunder.
  reply
 • Aleksi Pietikäinen

  Aleksi Pietikäinen

  12 december, 2022
  KÖP INTE EN BIL FRÅN DEN HÄR LÄGGANDE ÅTERFÖRSÄLJARE.

  KÖP INTE EN BIL FRÅN DENNA BEDRÄGLIGA ÅTERFÖRSÄLJARE.

  Bilen jag köpte skulle ha två uppsättningar däck. Däcken passade inte denna bil. Denna återförsäljare har upprepade gånger hävdat att han har skickat rättuppsättningen per post i månader. De säger sig ha kvitton men vägrar visa dem.

  Det verkar som att den här återförsäljaren helt enkelt ljuger för sina kunder. Undvik dem.

  EDIT: Polisen är nu inblandad.

  reply
 • Denas Vas

  Denas Vas

  21 december, 2022
  Platsen ägs av gipsys, var mycket försiktig innan du köper bil där.
  Köpt bil med 10k miles, fick veta att bilen är i perfekt skick.
  Efter 2 dagar fick reda på att bilmotorn skakar vid kall temperatur, turbon läcker olja, främre fjädring gick sönder. I kylvätskesystemet var vätska blandad med kylvätska för att täcka läckor i systemet. Efter byte av kylvätska började kylvätska läcka på 5 olika ställen. Hemsk plats och folk att köpa bil från.
  reply
 • Binta Jarju

  Binta Jarju

  23 december, 2022
  Riktig lurendrejeri firma!
  Köp inte din bil här!!! Jag köpte en bil som enligt dom va i gott skick! Den gick inte ens igenom besiktningen och hade flera fel.
  Ägaren för firman vill inte stå för någonting och svarar inte på mejl så nu blir de att anmäla dom.
  reply
 • Tommy Hagberg

  Tommy Hagberg

  24 december, 2022
  Fyllde min ac hos Borås bilhandel. Toppen service och mycket trevliga. Skulle inte tveka att köpa bil av dom heller… …
  reply
 • Annicka Öst

  Annicka Öst

  24 december, 2022
  Jag köpte en bil till min firma och jag är väldigt nöjd med mitt köp! Jag bytte även in min förra och de ordnade med allt.Full service gillar jag!
  reply
 • Jeanette Lööf

  Jeanette Lööf

  28 december, 2022
  Jättebra bemötande och snabb service i verkstaden!!!! Känns genuina! Full pott från mig!!!
  reply
 • R. A

  R. A

  25 januari, 2023
  Har köpt bil flera gånger av detta ställe samt fått hjälp med inbyte av min gamla bil osv. Skickar min familj och mina vänner dit fast än vi bor i Göteborg. Kan verkligen rekommendera borås bilhandel.
  / Reza Göteborg
  reply
 • Kenneth Backelin

  Kenneth Backelin

  30 januari, 2023
  Helt suverän service av Billy som verkligen tog hand om mig som kund. Mkt kunnig, proffsig och med glimten i ögat. En helt igenom outstanding serviceman. Med vänlig hälsning,
  Kenneth Backelin
  reply
 • assil johansson

  assil johansson

  1 februari, 2023
  riktigt trevliga personer där, jag köpte min första bil där för bra pris och den funkar väldigt bra
  reply
 • T.D.F C.Saint

  T.D.F C.Saint

  16 februari, 2023
  Rekommenderar starkt att åka dit för att köp bil, så enkel förhandling och så otroligt bra och trevlig bemötande man får av Angelica. 10/10
  reply
 • Nils sone

  Nils sone

  13 mars, 2023
  Nej. Bara nej. Tyvärr blev kostsamt för mig.
  reply
 • mallan reimertz

  mallan reimertz

  13 april, 2023
  Fantastisk säljare och superbra service. Köpt bilen via nätet och fick den leverad dagen efter. Kan varmt rekommendera dom.
  reply
 • Despina Sioki

  Despina Sioki

  10 maj, 2023
  bra service, trevlig personal, bra priser
  reply
 • Adam Björkman

  Adam Björkman

  12 maj, 2023
  Väldigt nöjd med min bmw som är köpt hos dom. Väldigt trevlig personal. Bästa bilhandlare i borås.
  reply
 • Ahmad Alhmza

  Ahmad Alhmza

  1 juni, 2023
  Världens bästa service och personalTusen tack Borås bilhandel för en super smidig affär på min vackra volvo V60, bästa firman som har och alltid leverar fina bilar till marknadens bästa priser!!…️

  Rekommenderas varmt!
  Det gick snabbt att få både prisförslag och en tid bokad, och servicen är 100 /100

  reply
 • Sture Haraldsson

  Sture Haraldsson

  1 juni, 2023
  Tack för din femstjärniga recension! Det glädjer oss att du tog dig tiden att betygsätta ditt besök Varmt välkommen att besöka oss igen!
  reply
 • Ibrahim Maryam

  Ibrahim Maryam

  17 juni, 2023
  Bemötandet är mer än utmärkt och människorna är väldigt underbara, hjälpsamma och ärliga i sin behandling, speciellt Sawsan
  Tack för din omtanke om kunderna
  reply
 • Anders Karlsson

  Anders Karlsson

  18 juni, 2023
  Frun köpte en DS4 från dom. Kanon bra service och säljare. Man kände sig väl omhändertagen! Blir flera köp i framtiden från dom! Anders/ Borlänge
  reply
 • Andreas Freitag

  Andreas Freitag

  11 juli, 2023
  Jag har flera gånger försökt att nå detta företag via e-post men jag får aldrig något svar. Jag försöker också ringa dem men de ignorerar mig helt enkelt. Ett mycket dåligt företag som jag inte skulle önska någon !!!
  reply
 • Zamin Xalilov

  Zamin Xalilov

  26 augusti, 2023
  Jag tänkde köpa en Toyota från här,vi har kommit överens om priset allt på telefon,sedan har väntat 2 dagar för att ska få en serios svar.blev oserios.Rekomenderar inte!
  reply
 • Ingrid Videsol

  Ingrid Videsol

  1 september, 2023
  Fantastiskt bra service och mottagande! Rekommenderas varmt!
  reply
 • Mats Folkesson

  Mats Folkesson

  2 november, 2023
  Pass up många blir blåsta här
  reply
 • رجل يعرف ماذا يريد

  رجل يعرف ماذا يريد

  9 november, 2023
  Billy är i sitt hem… Om han kommer till huset bredvid (hemifrån i Bilhandel) kommer han att drabbas av problemet och problemet kommer till honom, men han kommer att kunna skydda Billy när han hittar runt. Ta det här mycket…
  Det finns en person i rummet som ansvarar för detta.

  För varje sann arab hör vi mycket om araber som inte är ärliga i sina handlingar
  Billy är världens bästa bilförsäljare… Efter att jag köpte min sista bil (den fjärde bilen från detta företag) hittade jag ett problem med den, och när jag berättade för Billy så hjälpte han mig trots svårigheten. Tack så mycket mycket… Han är en hederlig man som respekterar hans ord.

  reply
 • David Hallberg

  David Hallberg

  9 november, 2023
  Säljer trasiga bilar. Fuskar med reparation. Hotfullt beteende när de konfronteras. Undvik.
  reply
 • Maestro B

  Maestro B

  6 december, 2023
  Trevligt bemött av säljaren. Proffsiga och kunniga som ledde till en affär. Rekommenderar varmt.
  reply

Post a Comment