Omdömen om Björknäs Bryggeri Ab, Industrigatan 24, Borås

Omdömen om Björknäs Bryggeri Ab, Industrigatan 24, Borås

Beläget i Borås, på Industrigatan 24, hittar du det mysiga och avslappnade Björknäs Bryggeri AB. Denna restaurang är perfekt för dig som vill njuta av god mat och dryck i en trevlig atmosfär. Björknäs Bryggeri AB erbjuder en servering med en varierad och lockande meny.

Översikt av Björknäs Bryggeri Ab

Beläget i Borås, på Industrigatan 24, hittar du det mysiga och avslappnade Björknäs Bryggeri AB. Denna restaurang är perfekt för dig som vill njuta av god mat och dryck i en trevlig atmosfär.

Björknäs Bryggeri AB erbjuder en servering med en varierad och lockande meny. Här kan du avnjuta en läcker lunch eller en välsmakande middag tillsammans med dina vänner eller kollegor. Restaurangen är även en utmärkt plats för grupper, så om du planerar att träffa dina närmaste är detta definitivt platsen för dig.

På Björknäs Bryggeri AB serveras även kaffe, öl och alkohol i en avslappnad och inbjudande atmosfär. Du kan njuta av din favoritdryck i baren eller slå dig ner och koppla av med dina vänner. Dessutom finns det en toalett som är rullstolstillgänglig för extra bekvämlighet.

Så om du är i Borås och letar efter en trevlig restaurang med god mat, dryck och en avslappnad atmosfär, se till att besöka Björknäs Bryggeri AB. Med sin varierade meny, bekvämligheter och avslappnade atmosfär är det den perfekta platsen för alla som vill ha en trevlig stund tillsammans med vänner och familj.

Detaljer om Björknäs Bryggeri Ab

Björknäs Bryggeri Ab Björknäs Bryggeri Ab bilder
Kontaktuppgifter & adress för Björknäs Bryggeri Ab
Restaurang: 4(16 rezensionen)
 • Industrigatan 24, 504 62 Borås, Sverige
 • +46736631360
 • 4.1 km (Avståndet mellan Borås centrum och Björknäs Bryggeri Ab).

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Björknäs Bryggeri Ab .

ImageUtan tvekan Borås bästa lunchrestaurang. Väldigt engagerade killar som driver och möter kunderna. Maten är kalas, personlig och litet. 10/10Image

Isak Bergenheim
27 december 2022

ImageEtt litet lokalt bryggeri som även har försäljning av mat som man skölja ner med det lokala ölet. Finns även andra alkoholhaltiga drycker. Trevlig ägare som gärna visar runt i bryggeriet. Går att sitta inomhus eller ute om vädret tillåter.Image

Jörgen Lindwall
12 december 2021

ImageBorås enda bryggpub. Stor gästfrihet, underbar mat och lysande urval av lokalt producerade öl som alla är utmärkta. Högt rekommenderad.Image

Tom Ingram
25 november 2020

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Björknäs Bryggeri Ab för alla att ta del av och välja snabbt.

Pizzeria
100% nöjda kunder
Fjällgatan 41, 504 61 Borås, Sverige (1.93 km).
Alkoholhaltiga drycker, detaljhandel med monopol
80% nöjda kunder
Ålgårdsvägen 15, 506 30 Borås, Sverige (3.78 km).
Skandinavisk restaurang
80% nöjda kunder
Västerbrogatan 12, 503 30 Borås, Sverige (3.8 km).
Tacorestaurang
80% nöjda kunder
Torggatan 1, 503 30 Borås, Sverige (3.86 km).
Bar
100% nöjda kunder
Stora Brogatan 3, 503 30 Borås, Sverige (3.87 km).
Bar
100% nöjda kunder
Stora Brogatan 5, 503 30 Borås, Sverige (3.9 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Björknäs Bryggeri Ab. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Mattias Jacobsson

  Mattias Jacobsson

  13 oktober, 2020
  Mysigt ställe med god lokalproducerad öl!
  reply
 • Tom Ingram

  Tom Ingram

  25 november, 2020
  Borås enda bryggpub. Stor gästfrihet, underbar mat och lysande urval av lokalt producerade öl som alla är utmärkta. Högt rekommenderad.
  reply
 • Christos Pappas

  Christos Pappas

  30 november, 2020
  Kanonbra
  reply
 • Jörgen Lindwall

  Jörgen Lindwall

  12 december, 2021
  Ett litet lokalt bryggeri som även har försäljning av mat som man skölja ner med det lokala ölet. Finns även andra alkoholhaltiga drycker. Trevlig ägare som gärna visar runt i bryggeriet. Går att sitta inomhus eller ute om vädret tillåter.
  reply
 • Michał Kwiatkowski

  Michał Kwiatkowski

  3 januari, 2022
  Allt på ett ställe
  reply
 • Bent Luoto

  Bent Luoto

  6 januari, 2022
  Mycket god öl!!
  reply
 • Isak Bergenheim

  Isak Bergenheim

  27 december, 2022
  Utan tvekan Borås bästa lunchrestaurang. Väldigt engagerade killar som driver och möter kunderna. Maten är kalas, personlig och litet. 10/10
  reply
 • Ulrika Lindberg

  Ulrika Lindberg

  1 januari, 2023
  Underbart god mat o god service. Rekommenderas varmt …
  reply

Post a Comment