Omdömen om Best Western, Larmgatan 2, Kalmar

Omdömen om Best Western, Larmgatan 2, Kalmar

Best Western är ett informellt och charmigt hotell som ligger i en ståtlig byggnad intill en vacker park i Kalmar. Hotellet är perfekt beläget mitt emot ett kullerstensbelagt torg och bara en kort promenad från Kalmar domkyrka och Kalmar slott.

Översikt av Best Western

Best Western är ett informellt och charmigt hotell som ligger i en ståtlig byggnad intill en vacker park i Kalmar. Hotellet är perfekt beläget mitt emot ett kullerstensbelagt torg och bara en kort promenad från Kalmar domkyrka och Kalmar slott. Dess närhet till Kalmar Öland Airport, endast 6 km bort, gör det till ett bekvämt val för resenärer.

Rummen på Best Western är inbjudande och erbjuder bekvämligheter som internetuppkoppling och platt-tv. Vissa av de uppgraderade rummen har också en äldre, elegant inredning och en sittgrupp eller bäddsoffa. Hotellet har en trevlig restaurang, cocktailbar och en terrass där gäster kan njuta av en avslappnad atmosfär. Frukosten serveras varje morgon så att gästerna kan börja dagen på bästa sätt.

Best Western erbjuder bekvämligheter som gratis wifi och gratis frukost för att garantera en trevlig vistelse för sina gäster. Dessutom är husdjur välkomna och hotellet har även faciliteter som gör det barnvänligt. Även om det inte finns någon pool eller fitnesscenter på plats, så kan gästerna fortfarande njuta av en avkopplande vistelse med tillgång till både restaurang och bar.

För den som söker en rökfri och avslappnad atmosfär under sin vistelse i Kalmar är Best Western det perfekta valet. Med sin centrala placering och omsorgsfullt utformade rum, erbjuder hotellet en bekväm och trevlig vistelse för alla typer av resenärer.

Detaljer om Best Western

Best Western Best Western bilder
Kontaktuppgifter & adress för Best Western
 • Larmgatan 2, 392 32 Kalmar, Sverige
 • +1800-780-7234
 • 0.18 km (Avståndet mellan Kalmar centrum och Best Western).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Best Western för alla att ta del av och välja snabbt.

100% nöjda kunder
Storgatan 14, 392 32 Kalmar, Sverige (0.43 km).
80% nöjda kunder
Esplanaden 33, 392 34 Kalmar, Sverige (0.47 km).
100% nöjda kunder
Gasverksgatan 13, 392 45 Kalmar, Sverige (1.43 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Best Western. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Charles

  Charles

  7 december, 2023
  Positivt: De var mycket vänliga och hjälpte till med att få vår tvätt gjord snabbt.
  reply

Post a Comment