Omdömen om Bergvikens Vård Och Omsorgsboende, Majvägen 22, Luleå

Omdömen om Bergvikens Vård Och Omsorgsboende, Majvägen 22, Luleå

Bergvikens vård och omsorgsboende är ett äldreboende beläget på Majvägen 22 i Luleå. Boendet är specialiserat på att ge omsorg och vård till äldre personer och är utformat för att vara tillgängligt för personer med rörelsebegränsningar.

Översikt av Bergvikens Vård Och Omsorgsboende

Bergvikens vård och omsorgsboende är ett äldreboende beläget på Majvägen 22 i Luleå. Boendet är specialiserat på att ge omsorg och vård till äldre personer och är utformat för att vara tillgängligt för personer med rörelsebegränsningar. Med en rullstolsanpassad ingång och tillgänglig parkering gör Bergvikens vård och omsorgsboende det möjligt för alla att känna sig bekväma och välkomna.

Boendet har en dedikerad personal som strävar efter att skapa en trygg och omsorgsfull miljö för sina boende. De arbetar för att skapa en meningsfull vardag för de äldre och erbjuder personlig vård och stöd utifrån varje individs unika behov.

Bergvikens vård och omsorgsboende är beläget i en lugn och fridfull miljö, perfekt för äldre personer som önskar en plats att kalla sitt hem. Med närhet till naturen och grönområden finns det möjlighet för promenader och utomhusaktiviteter.

För mer information eller för att arrangera en visning av Bergvikens vård och omsorgsboende, vänligen kontakta dem på telefonnummer 0920453000. De ser fram emot att välkomna nya boende och deras anhöriga och att erbjuda en trygg och omsorgsfull miljö för de äldre i samhället.

Detaljer om Bergvikens Vård Och Omsorgsboende

Bergvikens Vård Och Omsorgsboende Bergvikens Vård Och Omsorgsboende bilder
Kontaktuppgifter & adress för Bergvikens Vård Och Omsorgsboende
Äldreboende: 5(2 rezensionen)
  • Majvägen 22, 973 31 Luleå, Sverige
  • +46920453000
  • 1.59 km (Avståndet mellan Luleå centrum och Bergvikens Vård Och Omsorgsboende).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Bergvikens Vård Och Omsorgsboende för alla att ta del av och välja snabbt.

80% nöjda kunder
Majvägen, 973 31 Luleå, Sverige (0.11 km).
Socialvårdscenter
100% nöjda kunder
Lingonstigen 235, 973 33 Luleå, Sverige (0.22 km).
100% nöjda kunder
Lövgatan 1, 973 31 Luleå, Sverige (0.27 km).
80% nöjda kunder
Batterivägen 2, 976 31 Luleå, Sverige (1.17 km).
Äldreboende Sundsgården
Äldreboende
80% nöjda kunder
Lulsundsgatan 44, 972 42 Luleå, Sverige (1.2 km).
Äldreboende
100% nöjda kunder
Lulsundsgatan 42, 972 42 Luleå, Sverige (1.21 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Bergvikens Vård Och Omsorgsboende. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Post a Comment