Omdömen om Bb Avdelning 37, Korteredsvägen 24, Trollhättan

Omdömen om Bb Avdelning 37, Korteredsvägen 24, Trollhättan

BB Avdelning 37 är en välutrustad och modern avdelning som erbjuder förstklassig vård för blivande mammor och deras nyfödda bebisar. Beläget på Korteredsvägen 24 i Trollhättan, är denna avdelning lättillgänglig för alla, med rullstolsanpassad ingång och parkering.

Översikt av Bb Avdelning 37

BB Avdelning 37 är en välutrustad och modern avdelning som erbjuder förstklassig vård för blivande mammor och deras nyfödda bebisar. Beläget på Korteredsvägen 24 i Trollhättan, är denna avdelning lättillgänglig för alla, med rullstolsanpassad ingång och parkering. Personalen på BB Avdelning 37 har lång erfarenhet och är dedikerade till att ge omsorgsfull och professionell vård till varje patient.

På BB Avdelning 37, prioriteras trygghet och komfort för mamman och hennes bebis. Avdelningen är utrustad med moderna faciliteter och har skapats med bekvämlighet i åtanke. Med en lugn och inbjudande atmosfär, är avdelningen idealisk för förlossning och den tidiga fasen av föräldraskap.

Denna avdelning erbjuder en rad olika tjänster och stöd åt blivande mammor, såsom förlossningsvård, postnatal vård och amningsstöd. Personalen på BB Avdelning 37 strävar efter att skapa en positiv och minnesvärd upplevelse för varje familj, och är alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge stöd.

För blivande föräldrar som söker en trygg och omsorgsfull miljö för förlossning och den tidiga föräldrafasen, är BB Avdelning 37 det självklara valet. Med sitt engagerade team och moderna faciliteter, är avdelningen dedikerad till att ge varje familj den bästa möjliga starten på sin resa mot föräldraskap.

Detaljer om Bb Avdelning 37

Bb Avdelning 37 Bb Avdelning 37 bilder
Kontaktuppgifter & adress för Bb Avdelning 37
  • Korteredsvägen 24, 461 73 Trollhättan, Sverige
  • 4.2 km (Avståndet mellan Trollhättan centrum och Bb Avdelning 37).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Bb Avdelning 37 för alla att ta del av och välja snabbt.

Sjukhus
100% nöjda kunder
Lärketorpsvägen, 461 73 Trollhättan, Sverige (0.04 km).
Tisseleskog
80% nöjda kunder
Lärketorpsvägen, 461 73 Trollhättan, Sverige (0.05 km).
80% nöjda kunder
Lärketorpsvägen 20, 461 73 Trollhättan, Sverige (0.12 km).
Privat sjukhus
80% nöjda kunder
Föreningsgatan 10B, 461 30 Trollhättan, Sverige (4 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Bb Avdelning 37. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Post a Comment