Omdömen om Barnmorskegruppen Öresund Trelleborg, Kontinentgatan 4

Omdömen om Barnmorskegruppen Öresund Trelleborg, Kontinentgatan 4

Barnmorskegruppen Öresund i Trelleborg är en professionell och tillgänglig plats för mödravård och förlossningsvård. Med en dedikerad personal och moderna faciliteter strävar de efter att erbjuda högkvalitativa tjänster för både blivande mammor och deras familjer.

Översikt av Barnmorskegruppen Öresund Trelleborg

Barnmorskegruppen Öresund i Trelleborg är en professionell och tillgänglig plats för mödravård och förlossningsvård. Med en dedikerad personal och moderna faciliteter strävar de efter att erbjuda högkvalitativa tjänster för både blivande mammor och deras familjer.

Platsen är utrustad med bekvämligheter som toalett, rullstolstillgänglig ingång och parkering samt rullstolstillgänglig toalett. Detta säkerställer en tillgänglig och bekväm miljö för alla besökare. Barnmorskegruppen Öresund tar också emot nya patienter och är redo att ge varje individ den vård och uppmärksamhet de förtjänar.

Med öppettider från tidig morgon till eftermiddag, måndag till fredag, erbjuder de flexibla tider för att passa olika scheman och behov. Genom att erbjuda en omfattande vård och stöd under graviditet, förlossning och eftervård, strävar Barnmorskegruppen Öresund i Trelleborg efter att skapa en trygg och stödjande miljö för blivande mammor och deras familjer.

För mer information om de tjänster som erbjuds, besök deras hemsida på http://bmgo.se/ eller ring dem på 0771191191. Barnmorskegruppen Öresund är stolta över att kunna erbjuda professionell och omtänksam vård för alla som behöver det under denna viktiga tid i deras liv.

Detaljer om Barnmorskegruppen Öresund Trelleborg

Barnmorskegruppen Öresund Trelleborg Barnmorskegruppen Öresund Trelleborg bilder
Kontaktuppgifter & adress för Barnmorskegruppen Öresund Trelleborg
Barnmorska: 4(7 rezensionen)
 • Kontinentgatan 4, 231 63 Trelleborg, Sverige
 • http://bmgo.se/
 • +46771191191
 • 0.83 km (Avståndet mellan Trelleborg centrum och Barnmorskegruppen Öresund Trelleborg).
Öppettider
Måndag 20 maj 07:30 till 17
Tisdag 21 maj 07:30 till 17
Onsdag 22 maj 07:30 till 16
Torsdag 23 maj 07:30 till 15:30
Fredag 24 maj 07:30 till 13
Lördag 25 maj Stängt
Söndag 26 maj Stängt

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Barnmorskegruppen Öresund Trelleborg .

ImageVäldigt fint och professionellt välkomnande. Känner oss väldigt trygga med alla vi träffat på bmgoImage

Caroline Isaksson
17 september 2023

ImageGick till Annica med andra barnet och nu med tredje barnet så går jag till Erika. Jag är så otroligt nöjd med båda. Två personer som verkligen har de perfekta jobben. Lätta att prata med, får en att känna sig trygg och alltid en perfekt bemötande. Rekommenderar barnmorskegruppen varmt. Bästa.Image

Louise Pettersson
23 december 2021

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Barnmorskegruppen Öresund Trelleborg för alla att ta del av och välja snabbt.

Butik – hörapparater
80% nöjda kunder
Österbrogatan 4, 231 44 Trelleborg, Sverige (0.13 km).
Medicinsk klinik
80% nöjda kunder
Hamngatan 9, 231 42 Trelleborg, Sverige (0.33 km).
Vårdcentral
100% nöjda kunder
Nygatan 22, 231 43 Trelleborg, Sverige (0.35 km).
80% nöjda kunder
Valldammsgatan 21, 231 43 Trelleborg, Sverige (0.56 km).
100% nöjda kunder
Johan Kocksgatan 12, 231 45 Trelleborg, Sverige (0.56 km).
Vårdcentral
80% nöjda kunder
Västergatan 14B, 231 64 Trelleborg, Sverige (0.82 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Barnmorskegruppen Öresund Trelleborg. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Louise Pettersson

  Louise Pettersson

  23 december, 2021
  Gick till Annica med andra barnet och nu med tredje barnet så går jag till Erika. Jag är så otroligt nöjd med båda. Två personer som verkligen har de perfekta jobben. Lätta att prata med, får en att känna sig trygg och alltid en perfekt bemötande. Rekommenderar barnmorskegruppen varmt. Bästa.
  reply
 • Caroline Isaksson

  Caroline Isaksson

  17 september, 2023
  Väldigt fint och professionellt välkomnande. Känner oss väldigt trygga med alla vi träffat på bmgo
  reply

Post a Comment