Omdömen om Avantia, Kardanvägen 7, Trollhättan

Omdömen om Avantia, Kardanvägen 7, Trollhättan

Avantia är en högt ansedd bilverkstad belägen på Kardanvägen 7 i Trollhättan. Med en stark hängivenhet till kvalitet och service, är Avantia det självklara valet för alla bilägares behov av underhåll och reparation.

Översikt av Avantia

Avantia är en högt ansedd bilverkstad belägen på Kardanvägen 7 i Trollhättan. Med en stark hängivenhet till kvalitet och service, är Avantia det självklara valet för alla bilägares behov av underhåll och reparation. På deras moderna och välskötta anläggning erbjuder de en rad olika tjänster, inklusive mekanisk reparation, däckservice, oljebyte och bilservice.

Det som verkligen utmärker Avantia är deras fokus på tillgänglighet. Deras faciliteter är fullt utrustade för att kunna ta emot alla kunder, inklusive de med funktionsnedsättningar. En rullstolsanpassad ingång är tillgänglig, liksom dedikerade rullstolsplatser på parkeringen, vilket gör det bekvämt och enkelt för alla att besöka verkstaden.

Besökare till Avantia kan vara säkra på att de kommer att få en förstklassig service, oavsett deras behov. Med ett engagerat och kunnigt team av mekaniker och personal, kan kunderna känna sig trygga med att deras bil kommer att tas om hand på bästa sätt.

För mer information och för att boka en tid, besök gärna Avantias hemsida på http://www.avantia.com/sida_accenter.asp eller ring dem på 052018050. Avantia ser fram emot att välkomna dig och din bil för en service i världsklass.

Detaljer om Avantia

Avantia Avantia bilder
Kontaktuppgifter & adress för Avantia
  • Kardanvägen 7, 461 38 Trollhättan, Sverige
  • http://www.avantia.com/sida_accenter.asp?alt=visa&accenterID=10882
  • +4652018050
  • 2.14 km (Avståndet mellan Trollhättan centrum och Avantia).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Avantia för alla att ta del av och välja snabbt.

Bilbesiktning
80% nöjda kunder
Kardanvägen 14, 461 38 Trollhättan, Sverige (0.14 km).
Bildelsbutik
80% nöjda kunder
Kardanvägen 10, 461 38 Trollhättan, Sverige (0.18 km).
BMW-återförsäljare
80% nöjda kunder
Kardanvägen 18, 461 29 Trollhättan, Sverige (0.23 km).
Bilverkstad och underhåll
100% nöjda kunder
Kardanvägen 21, 461 38 Trollhättan, Sverige (0.41 km).
100% nöjda kunder
Kardanvägen 20, 461 38 Trollhättan, Sverige (0.45 km).
Bilåterförsäljare
80% nöjda kunder
Kardanvägen 20, 461 38 Trollhättan, Sverige (0.46 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Avantia. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Post a Comment