Omdömen om Ängsmogårdens Fritidsgård, Skylvägen 61, Östersund

Omdömen om Ängsmogårdens Fritidsgård, Skylvägen 61, Östersund

Ängsmogårdens Fritidsgård är en välkomnande plats belägen på Skylvägen 61 i Östersund. Denna fritidsgård är utformad för att vara tillgänglig för alla, med en rullstolsanpassad ingång och parkering.

Översikt av Ängsmogårdens Fritidsgård

Ängsmogårdens Fritidsgård är en välkomnande plats belägen på Skylvägen 61 i Östersund. Denna fritidsgård är utformad för att vara tillgänglig för alla, med en rullstolsanpassad ingång och parkering. Här kan ungdomar komma och delta i olika aktiviteter och evenemang, samt få stöd och vägledning från personalen på plats.

Fritidsgården erbjuder en trygg och stimulerande miljö där ungdomar kan träffas, umgås och utvecklas tillsammans. Med en rad olika aktiviteter, workshops och evenemang, finns det alltid något spännande att delta i på Ängsmogårdens Fritidsgård.

För de som är intresserade av att få stöd och hjälp med olika frågor finns personal på plats för att vara till hands och ge vägledning. Fritidsgården är en viktig resurs för unga människor i området, och erbjuder en plats där de kan känna sig välkomna och trygga.

Ängsmogårdens Fritidsgård är en viktig del av det lokala samhället och är en plats där unga människor kan växa och utvecklas. Med sitt engagerade och kompetenta personalteam är fritidsgården en plats som är värd att besöka för alla ungdomar i Östersund. Besök Ängsmogårdens Fritidsgård och upptäck allt det har att erbjuda!

Detaljer om Ängsmogårdens Fritidsgård

Ängsmogårdens Fritidsgård Ängsmogårdens Fritidsgård bilder
Kontaktuppgifter & adress för Ängsmogårdens Fritidsgård
Skola: 5(7 rezensionen)
 • Skylvägen 61, 831 76 Östersund, Sverige
 • +4663144770
 • 7.32 km (Avståndet mellan Östersund centrum och Ängsmogårdens Fritidsgård).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Ängsmogårdens Fritidsgård för alla att ta del av och välja snabbt.

80% nöjda kunder
Ope 207, 831 92 Östersund, Sverige (1.51 km).
Torvallaskolan
Högstadie-/gymnasieskola (grammar school
80% nöjda kunder
Nävervägen 23, 831 72 Östersund, Sverige (1.7 km).
80% nöjda kunder
Tvärågränd 2, 831 71 Östersund, Sverige (1.81 km).
Skola
80% nöjda kunder
Tvärågränd 2, 831 71 Östersund, Sverige (1.85 km).
Öppna Förskolan Gökboet
Skola
100% nöjda kunder
Ottfjällsvägen 1, 831 72 Östersund, Sverige (1.87 km).
Grundskola
100% nöjda kunder
Storsjöskolan, Lillsjövägen 10, 831 62 Östersund, Sverige (2.89 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Ängsmogårdens Fritidsgård. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Hulda.

  Hulda.

  21 december, 2021
  bästa skolan någonsin funnits.
  reply
 • Pär Eriksson

  Pär Eriksson

  30 november, 2023
  Bra fritids
  reply

Post a Comment