Omdömen om Andreasasjön Badplats, Lagunen, Växjö

Omdömen om Andreasasjön Badplats, Lagunen, Växjö

Andreasasjön Badplats är en fantastisk utomhusbadplats belägen vid Lagunen, på Bergsnäsvägen 5 i Växjö. Denna pittoreska plats erbjuder en avkopplande miljö för familjer och vänner att njuta av solen och det svalkande vattnet.

Översikt av Andreasasjön Badplats

Andreasasjön Badplats är en fantastisk utomhusbadplats belägen vid Lagunen, på Bergsnäsvägen 5 i Växjö. Denna pittoreska plats erbjuder en avkopplande miljö för familjer och vänner att njuta av solen och det svalkande vattnet. Badplatsen har fin sandstrand och klart vatten som bjuder in till både bad och avkoppling. Här finns även möjlighet att hyra kanoter och kajaker för den som vill utforska sjön på egen hand.

Förutom badmöjligheter finns det också gott om grönområden som passar perfekt för picknick och lek. Det finns även grillplatser där besökare kan grilla och njuta av en härlig måltid utomhus. Badplatsen har även omklädningsrum och duschar för besökarens bekvämlighet.

Andreasasjön Badplats har också gott om parkeringsmöjligheter och är lättillgänglig för besökare. Platsen är populär bland lokalbefolkningen och lockar även besökare från andra delar av Växjö med sin avslappnade atmosfär och vackra omgivningar.

Oavsett om man är ute efter en dag av avkoppling vid vattnet eller aktiviteter i det fria så är Andreasasjön Badplats det perfekta resmålet. Välkommen att njuta av en underbar dag vid vattnet på denna vackra utomhusbadplats!

Detaljer om Andreasasjön Badplats

Andreasasjön Badplats Andreasasjön Badplats bilder
Kontaktuppgifter & adress för Andreasasjön Badplats
  • Lagunen, Bergsnäsvägen 5, 352 50 Växjö, Sverige
  • https://naturkartan.se/sv/vaxjo/andreasasjon
  • 3.51 km (Avståndet mellan Växjö centrum och Andreasasjön Badplats).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Andreasasjön Badplats för alla att ta del av och välja snabbt.

Lagunen
Park
80% nöjda kunder
Bergsnäsvägen 5, 352 50 Växjö, Sverige (0.06 km).
Scandic Växjö
80% nöjda kunder
Hejaregatan 19, 352 46 Växjö, Sverige (0.61 km).
Lycke Friskvård Ab
Massageterapeut
80% nöjda kunder
Storgatan 82a, 352 46 Växjö, Sverige (1.4 km).
Poolentreprenör
80% nöjda kunder
Arabygatan 80, 352 46 Växjö, Sverige (2.2 km).
Växjö Nails Center Ab
Nagelsalong
80% nöjda kunder
Storgatan 40, 352 31 Växjö, Sverige (2.93 km).
100% nöjda kunder
Västra Esplanaden 10-12, 352 33 Växjö, Sverige (3.07 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Andreasasjön Badplats. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Post a Comment